én szerencsére olyan vagyok hogy helyben emésztek, így 3 telepakolt tányér előtt nem jövök ki
szóval nekem megéri
az étteremnek meg duplán

Quote (ecneB @ 26 Mar 2013 01:29)
Trofeában voltunk, én is pont ezen agyaltam fogyasztás közben. És mivel hétköznap délután tömve volt, arra jutottam, elég valószínű hogy megéri nekik. Vásárló részről is tökéletesen elégedett voltam a pénzért cserébe, valamint k nagy plusz, hogy nem kell órákat várni a kajára.
az ára is igen rendben van, nemrég voltunk 5-en, és 17k pénz volt (fejenként így 3,4k -- és abban ital is benne van már)
normális étterem se jön ki olcsóbban
Quote (HunIndex @ 26 Mar 2013 01:35)
Nem tudok konstruktívan hozzá szólni, de lenne kérdésem, hogy pl akkor egyébként a Trófeában nincsen étlap, csakis ilyen all-you-can-eat szolgáltatást lehet igénybe venni? nincs olyan, hogy étlapról rendelek 1200ért egy szelet rántotthúst rizzsel?
én itt voltam párszor a melletünk levőben (15. kerből csak felszállok a villamosra és pár perc, nem tudom az konkrétan melyik kerület), de ott helyben szerintem nincs rendelés
annyit lehet hogy odaadod a húst ha grillezni akarsz és megcsinálják, de meg kell várnod
szállítani, szállítanak házhoz
This post was edited by Anarkin on Mar 25 2013 06:37pm