friss:
FIGYELEM! (akinek kicsit is szamitok az kerem olvassa el a kovetkezo sorokat):
a biologiai anyam es en koztem egy beszelgetes:
Tuesday
2:08pm
Elisabeth Angelina Caroline Dellner
Fiam...visszakuldted a megbeszelt 3.000 Norveg koronat a lakberra?Utoljara kerdezem.
Today
1:57pm
Se a penz se valasz nem jøn.Nem gondoltam volna hogy a sajat kølykøm atvag penzel.Jol van fiam.Felejts el mindørøkre!Megbocsajtas NINCS!!!
2:33pm
Deniel Buzäs
nincs megbocsajtas? nem nekem kene megbocsajtani hogy elhagytal? magamra hagytal? nem vittel magaddal? 23 ev alatt nem kaptam toled SEMMIT, csak ezt amit most kaptam, es ezt is vissza kered? ha nekem lenne gyermekem, nem lenne hozza kepem, es ez miatt en felejtselek meg es meg te mondod hogy nincs megbocsajtas? majdnem 23 ev alatt gyerektartast se kaptam toled, tudod mit? meg egy boldogszuletesnapot sem kivantal, sem egy jo kivansag semmi. eltudod te ezt kepzelni hogy egy gyermeknek ez milyen erzes lehet az "anyja" fele? kivannam hogy csak 1 masodpercre erezd magad a helyembe es meg te vagy az aki nem bocsajt meg nekem? szep, gratulalok
2:36pm
Deniel Buzäs
tudod meg az allatok is ha megszulik a kolykeiket a szajabol etetti a szulo az allat kolykot, az ember a sajat veret, a sajat husat eldobja, ilyet az allatok sem csinalnak, ez abnormalis, es pont amikor en bocsajtok meg neked es elfogadlak es ugy vagyok vele hogy kozeledjuk egymas fele, a penz az ami miatt megint csalodnom kell benned? anyagiak? ez az ami most hogy minden alakuloban volt koztunk az anyagiak azok ami miatt en csalodok most benned megint. tudod nekem ha lenne gyermekem, nem lenne penz ami tobbet erne nekem nala
2:38pm
Deniel Buzäs
mondd hany koronat erek en neked?
Tartsd meg azt az atkozott penzt es felejts el mindørøkkre!!!
Deniel Buzäs
na es hol van a milliomos norveg baratod amikor szukseged van ra? o nem segit? de te mar ott hazudtal nekem amikor azt mondtad hogy csak 500 norveg koronad van, nem akartam elfogadni a penzt mert annyira mondogattad hogy ez az utolso penzed de te meg azt is oda adod az utolsot, errefol kiderul hogy megsem az utolso volt az a 500 norveg korona, mert 500 eurot kuldtel, pedig nem akartam elfogadni, de te csak elkuldted, utana meg vissza kered, de mar ott at vertel, en azt hittem hogy korrektek es egyenesek vagyunk egymassal szembem, ezek utan honnan tudjam hogy tenyleg ennyire a lakberre kell? vagy csak szeretned szimplan vissza? tudod mit? nem is erdekel, vissza adom a penzt, mi meg elfelejtjuk egymast, egy anya szerintem meg visszi a gyermeket is ha kell harcol es nem menekul el, ott hagytal a rosszban, a pokolban, attilara hagytal, megkapod a penzed utana koztunk ennyi volt, tudod en meg a jeg hatan is megelek, programozo vagyok, szoftverfejleszto mernok, vissza kapod a penzed, megelek a jeghatan is, de el jon az az ido amikor te mar idos leszel, oreg, egyedul lesze, akkor kene hogy melleted legyen a gyermeked, legyen aki vigyaz rad, apoljon de majd akkor kapod vissza a magadet a sorstol amikor ugy leszel magadra hogy senkid nincs, csak a 4 fal, ez a karma, mindenki azt fogja kapni amit megerdemel, mi masert is szerettel volna velem annyira joba lenni most, mert hogy nem azert hogy szeres es tamogas az biztos, hanem hogy majd biztos ha idosebb leszel en tartsalak el, meg ahogy kiskoromba emlitetted, hogy ha mar majd megeszem a kolbaszt akkor mar kelleni fogok neked igaz? nem baj, megkapod a penzed es vegleg elfelejtjuk egymast
3:43pm
ELØSZØR IS BARATOMMAL MAR SZAKITOTTAM.MASODSZOR IS NE HARAGUDJ DE IGEN BETEGES GONDOLKODASOD VAN ROLAM.EN SOHA SEM KERTEM TØLLED,NEM IS GONDOLTAM ARRA HOGY MAJD RAD FOGOK SZORULNI HA ØREG LESZEK.NEM IS BIZTOS HOGY ELEK OLYAN SOKAIG.REMELEM HOGY NEM DE HA IGEN SENKIRE SE FOGOK SZORULNI.NE AGGODJ.
3:48pm
Deniel Buzäs
en nekem van beteges, gondolkozasom? akkor nem neked aki elhagyja a sajat gyermeket es meg utana eroszakosan elvarod tolem hogy hivjalak anyanak? annak is hivtalak, megtettem neked ezt a sziveseget, probaltam vegig nyitott lenni feled, azt se tudom ki vagy, elhagytal, ott hagytal a legnagyobb bajban, soha az eletemben nem kaptam toled semmit, meg egy jo kivansagot se, ez volt az elso es mar ebbol ekkora bajt csinaltal. es meg en nekem van beteges gondolkozasom? hogy olyanokat irsz hogy megbocsajtas nincs? meg neked kene megbocsajtanod? akkor nem nekem mert hogy nem voltal velem soha az eletemben? hogy elhagytal? hogy soha egy jo kivansagot nem hallottam toled? hogy semmiben sem segitettel? hogy megprobaltal megfolytani? az elott meg elvetetni? miert nem tetted? szerintem te vagy a beteg.
3:48pm
Deniel Buzäs
nem tudom miert kerestel fel akkor ha nem a segitseg kell tolem a jovoben, de hogy nem azert hogy rendbe hozd a kapcsolatunkat az biztos.
-----------------------------
ez a biologiai edesanyam, szerintetek? velemenyek?