Az van hogy meghírdettem a Nexus 7et, erre rámír egy arc hogy érdekel e egy csere Vitára mondom hogyapicsába ne.
Csakhogy ő Németországba lakik és kénytelenek lennénk úgy megoldani hogy előreküldjük, de persze Ő előre küldi nekem ha én az értékelések alapján megbízható eladó vagyok, de persze neki még nem volt ideje megnézni majd rákukkant.
A pmekbe Laciként köszön el, illetve Steinmacher a felhneve, mondom megnézem hátha van ilyen ember facebookon, ki is dobott ilyen névvel egy masszívan vallásos tagot aki 2 hónapja regelt fbre, folyamatosan adakozik és egy angyal a fala alapján, ez így egy "kissé" gyanús elegyet alkot, viszont ez biztos hogy "ő", mivel a facebookos profilban a mail megegyezik a hardverapros mailcímével. Ami viszont nem illett a képbe hogy a hardverapron beírt neve más volt... Kiss József aki már egy sokkal inkább legitnek tűnő személy 1000+ ismerőssel és Németországban lakik.
Tegnap amikor írtam neki hogy na mennyen a csere, visszaírta hogy nem küld előre mert nincs értékelésem és nem bízik bennem, de nézzem meg nyugodtan ő mennyire megbízható (értékelések alapján tényleg), az érdekesség hogy ma már a Steinmacher László név állt a hardverapros profiljában a Kiss József helyett. Amikor írtam neki hogy nem pálya nálam az előreküldés nem írt vissza pedig azóta 2x is volt hardverapron.
Kb teljesen biztos vagyok benne hogy a srác csaló, és kihasználja a jó értékeléseit és azt hogy Németországban van, de mit kéne tennem? Jelentsem be nehogy mást sikerüljön bepaliznia, vagy kérdezzem meg wtf hátha van valami jó magyarázata...