Quote (TresholdOfUniverse @ Dec 25 2012 03:11pm)
Gugleztem erre arra h valami barkacsforumon tegyem fel, de nem talaltam hirtelenjeben olyat amilyen kene.
A plafonra szeretnek erositeni valamit, ami kibirja ha 100 kilo valtozatosan iranyokbol nekifeszul(TRX+en)
Nem szeretnem ha egy honap mulva magamra rantanam a plafont, szal ha valakinek van tapasztalata otlete, hogy ezt hogy lehet a legjobban megcsinalni, azert halas lennek.
A TRXet karabinerrel/panttal lehet felerositeni, muszaly aplafonra(ebben az esetben), es ugralni nem ugralnek rajta de dinamikus lenne a terheles. Nyilvan negy csavarral egy kampot enis fel tudok furni a plafonra, de kis feluleten az leszakadhat, nagyon meg nyomatekot ebreszt, azert kerdezem mi a lekjobb megoldas.
hát 100 kilós terheléseknél szerintem a főgerendába kéne belefúrnod, mert én sima rúgásokkal 3 helyen is kiszakítottam a boxzsákot a plafonból, szóval nem nagyon bírja a terhelést
aztán átfúrtuk a főgerendát, átvezettünk rajta 1 vastagabb menetes szárat, és annak a végére hegesztettük fel a kampót, amire a boxzsákot akasztottuk, és teljesen faszán bírja, de ez még mindig kevés lesz neked szerintem