Nos sziasztok. Sokan ismertek, itt vagyok közöttetek jópár éve, valakik valós életből is.
A következő szöveg elég hosszú lesz szerintem, de most valakivel ezt meg kell osztanom, és mivel egyik komám van Karcagon, viszont őt nem tudom elérni, veletek osztom meg.
Mostanában elég zűrös az életem.
A nevemre büszke vagyok, faterom az egész életemben azt mondta sose adjam fel, tartsak ki, ha valamit meg kell csinálni, hát csináljam meg, akármibe és akármennyi időbe is kerül.
Jah, és érzelmi analfabéta vagyok szerintem, azért is nyitok egy topicot.
Először is azzal kezdeném,hogy az elmúlt pár hónap gyötrelmes volt, szó szerint mindent elvesztettünk. Mondjuk úgy,ha gerinctelenek lennénk, mennénk Angliába.
Faterom 20 éves munkája ment tönkre, minden amiért dolgozott szertefoszlott. Próbálja menteni ami menthető, de hiába gürcöl, nem tud egyről a kettőre jutni. Csodálkozok,hogy nem őrül bele. Ebbe ne menjünk bele, nem is mondok erről többet.
Most jön az amiért a topicot nyitottam, a lány.
Igen, olyan is van. Leszögezem előre, hogy nem vagyok buzi, teljesen, 100%-ig hetero vagyok.
4 éve még pisis gimiskoromban jött ő, és minden megváltozott, belezúgtam, viszont éppen akkor körül jött össze az akkori barátjával, akivel 2 vagy nemistommá hány évig együtt volt. Elmondtam neki, nem voltam hepi, de túléltem.
Barátjának tekintett. Végig mellette voltam, szarban, meg mindenhogy. Végül szakított, jött még 1 év gimi asszem, utána egyetem, távol egymástól,de tartottuk a kapcsolatot, mint barát.
Egyébként nem voltam én 4 évig belezúgva, volt sikertelen próbálkozásaim másnál is de az nem jött össze.
Viszont most jött ez a gyár. Úgy alakult hogy találkozgattunk, szerelmes lett belém. Lévén, hogy nem igazán voltam még nővel(mondhatni 0-val) eléggé ügyetlen voltam a szexben, amihez neki nem volt türelme. Kitörtem 4 év friendzoneból.
Hivatalosan nem voltunk egy pár, de kb. 2 hónapig voltunk együtt.
Viszont most jön a fordulat.
Megcsalt, egyszer. Másfél hónapja kb, csak a szex miatt. Most mondta el, kb 2 órája.
Most én amit érzek: kb. a legtökéletesebb nő számomra. Jó fej, megértjük egymást, tudunk beszélgetni. Úgy 20 éves fejjel, talán csak hirtelen felindulásból (bár úgy érzem nem) azt mondom, hogy vele le tudnám élni az életem. Ő azt mondja, hogy csak azért mert vele voltam először nővel, és ehhez lehet köze, szerintem nem, már a kis 'kapcsolatunk' előtt is ezt éreztem. Egyébként azt is elmondta,hogy ne várjak tőle sokat, nagyon nagy fasz tud lenni kapcsolatokban.
Ő: Nem igazán kapcsolat párti, azzal a bizonyos 2 éves kapcsolat után megfogadta,hogy nem lesz neki jó darabig ilyen érzelmes kapcsolata. Mikor 2 hónapja összejöttünk 2 hétig kb. fellángolás, most az alábbhagyott, szeret, viszont a kurva szex.
Szép is a szerelem, csak a rohadt dugás ne lenne, mondják a bölcsek.
Most hétfőn ő utazik Londonba.
Most kapcsolódunk hozzá az elejére.
Mivel eléggé meggyűlöltem ami körülöttem zajlik, mondhatni elegem van belőle, ezért én is kiutazék. Következő iskolakezdésig, vagy ha bejön az élet, kint maradok. Egyedül mennék.
Nem ő miatta, hanem csak magam miatt. Pozitívum volt, hogy ő is ott lesz.Viszont most nem tudom mi van.Én szeretem őt, elvileg ő is engem. Képes lenne megváltozni.
Viszont eléggé szétbaszott ez az este, az amit elmondott.
Eléggé érzelmi nyomorék vagyok, segítsetek.
Ja, meg ne legyen punci, ne vinnyogjak. Nem vinnyogok, csak tanácsot kérek.
/e xGurkenek mint mindenki úgyis megvolt ő is, keressétek a közös ismerősöket facebookon ! Rici, anyd,kaptány, meg Patrik közül lehet választani!
/e2 Igen, az egyetemet abbahagytam most. Faterom azt mondta menjek, a pénz valahogy meglesz. Nem mentem. Itt vagyok most, próbálok pénzt keresni valahogy. Pár hete pár napot dolgoztam, kaptam egy kicsit, abból most megvagyok. Voltam a munkanélküliben, bár itt ebben a fos városban milyen meló lenne addig is, amíg nem lesz elég pénz a kijutáshoz.
/e3 HunIndex, veled majd megbeszéljük!
This post was edited by Ghostmasterq on Oct 18 2012 06:49pm