Quote (jarabekg @ 13 Oct 2012 11:29)
apamek lg okostevet vettek, 55"osat
nekem idaadtak a regi buta 72"-os laptvt a nappaliba, es laptoppal osszekotve eleg no1
azt mondtak hogy igazabol felesleges, mert nem tul jo a 3d-s resze, es ha amr gepet kotsz ra akkor okosabb mint egy okostv, szoval inkabb vegyel egy nagyobb tvt, ami fullhds, ledet meg csak akkor ha nagyon rosszak a fényviszonyok a szobaban
ezt nem értem, led elvileg ugyanaz mint az lcd kb, csak háttere led (=szebbek a feketéi), nem értem az összefüggést. fényviszonyok könnyen szabályozhatóak nappaliba, zsaluzia van. 42 = 72, nem?
amúgy én is általában géppel használnám asszem (bár nekem nincs laptopom, de tesómnak van), ezért valamennyire felesleges a smarttv, de amennyire apámnak / anyámnak kell pont elég lesz imo.
Quote (Smat @ 13 Oct 2012 11:34)
Viera volt(55), meg van egy most a szobámban is ami asszem 32-es, a képe nagyon szép, ami viszont probléma volt hogy a távirányító már 2x beszart asd.
viera nincs ekkora méretben mo-n
Quote (Rawen @ 13 Oct 2012 11:33)
2.1 az sima jack, az azért csak van rajta, de akkor mindegy, ha úgy van ahogy leírtad.
ja, amúgy lehet megfontolom ezt, köszi (csak ilyen húdeszép nappalink van, aztán designos lenne ha csak tv lenne, meg furán nézne ki, ha 5.1 mellett lenne egy 2.1 is :D)
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Oct 13 2012 03:38am