The website provides free online courses in the fields of Computer Science; Healthcare, Medicine, and Biology; Society, Networks, and Information; Humanities and Social Science; Mathematics and Statistics; and Economic, Finance, and Business.[10] Each course includes short video lectures on different topics and assignments to be submitted, usually on a weekly basis. In most humanities and social science courses, and other assignments where an objective standard may not be possible, a peer review system is used
Nemrég találtam rá erre az oldalra és nagyon bejön. Különböző kurzusokra lehet feliratkozni és végigkövetni őket. Bármikor megtudod nézni a videókat, szóval úgy végzed el ahogy akarod. (Vannak "beadandók" meg kvízek amik kötelezők ha akarsz papírt is , de igazából a lényeg nem ezen van)
Én most ezt tolom már egy ideje: Modern and Contemporary American Poetry. Iszonyat király és közérthető, a videók konkrét felvételek a Pennsylvania-i egyetem csoportos kurzusairól (ilyen 6-7 fős beszélgetés ahol a tanár rávezeti a diákokat a megoldásra viszonylag laza formában)
Ha van valami ami érdekel de azért nem ölnél bele pénzt hogy rendesen tanuld is akkor nagyon ajánlom ezt az oldalt.
itt van a témák listája:
https://www.coursera.org/courses