minden postjaba belecsempesz 1 kis angolt
mi a kurvaeletert olyan nehez ezen a fucking forumon magyarul irni ????
Quote (Anarkin @ 18 Aug 2012 13:52)
20-25 milliárd embert gond nélkül elbír a föld, és ehhez még csak optimistának sem kell lenni -- ebben egyetértenek, már több helyen is olvastam
ráadásul a népesség fogy minden nem fejlődő államban
2600..2800-ra (can't remember) pl. elfogy magyarország ebben a tempóban
Quote (Anarkin @ 18 Aug 2012 16:02)
>shield
>assassin
pick one, vagy hogy szokták írni

ugyanez monkal, de ez csak az én véleményem ^^ tesztelgettem elég sok mindent, és lehet hogy elfogult vagyok a claw-mániám miatt (d2-ben első rendes assám után nem is akartam mást, itt is ugyan ez van kb, ezért pickeltem ezt in the first place) - de nem hiszem

Quote (Anarkin @ 18 Aug 2012 15:34)
right, skill balance és unique jövőhéten
pvp meg év végén
I guessextra leveling vajon mikor

az lenne a legfontosabb
Quote (Anarkin @ 18 Aug 2012 15:16)
Quote (Anarkin @ 17 Aug 2012 22:23)
stop yoke
és a3-at mikor fogja orb wiz vinni
vagy a4-et -- mármint rendesen
mert annyi defense nincs a világon
de ofc lehet költeni a 50 ezreket repairre, és 15x lassabb is
think about it this way:
csak azért mert "sustainable" vagyok (legyek akár tápos CM, tápos Barb, tápos Monk vagy bármi), többet sebzek az 56k-val mint amúgy más 100k-val
pl. lehet hogy a DH-k mellettem ütnek nagyokat, de az idejük 3/4-ét futkározással töltik
direkt figyelem a fightokat, volt olyan (nem ritkán) hogy kettőt előbb sebzek le egyedül, mint két caster egyet
l-szarom hogy megyeget valami ha nincs jövője a dolognak, Athene is szopott anno a3-ban, nem bírt kimozdulni és rámenni egy packra, és ez már akkor volt mikor 400k dmg-e volt
mf meg úgysem jó semmire ^^ ha a1-et tolod mf-el, sokkal kisebb esély van arra hogy high level item esik, mintha a3-at mf nélkül -- 5 valor úgyis ad raret -- de most nem az mf témáról beszélgetünk, ne is erre válaszolj
wickeddel meg majdnem olyan gyorsan megy a dolog mint nekem, _folyamatos_ a menetelés és ez a lényeg (persze meglátjuk mi lesz nerf után)
Ilyenkor mit erez?