HellosziapásMost mit vársz töllem?XDMajd pont itt fogok bemutatkozni-.-"Kétszín? faszság! Itt most elkezdhetnék bármit ugatni...Hazudhatok! Honnan veszed ,hogy most épp nem -e fogok hazudni? -.-" Az tuti hogy nem igazi adatokat adok meg ide xD Unalmas lenne...xDEzért inkább bele se kezdek a bemutatkozóba,hogy ne ,hogy azt hidd,hogy hazudok -.-" Szeretem:Sok dolgot szeretek,de nem kezdem el most sorolni!Ha tudni akarsz valamit akkor ott az e-mail, hisz pár okos ember feltalálta-.-"Utálom:Rengeteg dolgot utálok=/ sok-sok dolgot Ammmm...Gondolom most jó nagy bunkónak és gecinek tartasz...Picit sem barátságosnak! És gondolom már el is ítéltél....Nos hááát...Erre csak annyit mondok...Ez van...Sprite... Megvan a magamtársasága nincs szükségem az olyanokra akik már most elítélnek! Akik meg nem ítéltek még el ... Hát... Azokat én sem fogom...!!! Meg eleve senkit se fogok küls? alapján meg ilyenek alapján elítélni =/ És én is csak úgy mondanám,hogy elöbb ismerj meg és utánna ítélj már el! Köx!akeRainbow("Sok -sok mindent szeretek!Kiv vagy rá ott az e-mail...Néhány okos emberke feltalálta!");/