Quote (GoreKnight9 @ Jun 1 2012 09:09am)
sztem a magukat szetbaszo alkoholistakra es tudobetegekre akik dobozszam szivjak a cigit nem kellene 1 forintot sem kolteni
ezeknek a ritka betegsegben szenvedo embereknek pedig a fajdalomcsillapitas is lehet hogy jo bar nem hiszem hogy ez a 2.2 milliard olyan sokat szamit
van beteg akire 174 milliót költöttek (amiben nincs benne az ellátás, a fecskendő, a gumikesztyű, az orvos, a nővér a stbstbstb költsége, csak a közvetlen gyógyszerköltség, amit belepumpáltak)
amúgy ha azt veszed, hogy 1500 orvos éves bére ez az összeg, amit 30 betegre fordítunk, akkor máris nem tűnik olyan kicsinek az összeg (főleg hogy ha ezek külföldre mennek akkor nem lesz ki beadja a betegeknek a gyógyszert)
Quote (TouchCow @ Jun 1 2012 09:12am)
azokkal nem tudom mit lehetne kezdeni, de az öregek akiket mindenfajta szaros gyógyszerrel életben tartanak fölöslegesen, sokkal többen vannak.
igen, de te bemennél a kórházba szólni, hogy a nagyapám már 85 éves ... szerintem most már ne költsünk rá semmit
És miért őt, mikor az egész életét adott esetben végigdolgozta és fizette a tb-t.
This post was edited by beni on Jun 1 2012 02:14am