d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sp 2
12312Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Apr 1 2012 01:57pm
Azert nem a masik topikba irom, mert a velemenyem nem tul mainstream, es regen volt mar minosegi flame a subon.

Pali bacsi nagyon is jol csinalja amit csinal. Valoban egyszer hibazott, csunya dolgot csinalt - de ezt a hibat utolag NEM lehet kijavitani. Egy kisdoktori nem a vilagvege, foleg hogy nem hasznalja semmire kb. (csak a gyengebb elmejuek kedveert kiemelnem, hogy ez valoban csunya dolog volt, de a media, honlapok es kb mindenki eltulozza a jelentoseget)

20 evvel kesobb rabizonyitjak hogy rossz fat tett a tuzre, elis veszika doktorijat. Innentol ebbol a helyzetbol SEHOGY sem kerulhet ki jol, es ha lemond, azzal enged a media nyomasanak(amely kb99%ban felelos az ugy korul kialakult cirkusz miatt), +eldobja a lehetoseget annak hogy visszaszerezze a renomejat. Egy koztarsasagi elnok alljon mar asarkara es nehany lofasz ujsagiro miatt ne mondjon le.

Azzal hogy ujrairja a PHDjet, bebizonyitja hogy a tudas azert ott volt a papir mogott, es bar masolt, azert nem kirakatember.

Europaban mindig mindenki lemond ha negativ feny vetodik ra? Az legyen Europa baja, igy lemondatni a kirakatembereket szoktak, ahol helybol van masik.

Ezek utan senkise fogja komoyan venni, targyalni vele? Lehet par embernek lesznek fenntartasai, de ketlem hogy hosszutavon ilyen problemai lesznek, foleg ha ujrairja a PHDjet.

Ez rossz reklam hazanknak? A rossz reklam az amit amedia csinal.

Mindenki Pali bacsi utan csorgatja anyalat, en speciel az ujsagirokra kaptam verszemet.

Egyebkent szemelyesen is talalkoztam vele es nem tartom tul nagyra az oreget, de nevetseges a cirkusz es a nyalcsorgatas ami az egesz orszagban megy.

TLDR: Innentol ez egy BME topic.
Member
Gold: 4.20
Apr 1 2012 01:57pm
kando
amugy igazad van.

This post was edited by GoreKnight9 on Apr 1 2012 01:58pm
Member
Gold: 0.00
Apr 1 2012 01:59pm
Ezzel valahogy egyetértek. Rengeteget ártottak ezzel az országnak, haszna pedig nem volt.
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Apr 1 2012 02:00pm
en igazabol azt se ertettem, mikor eloszor topik nyilt neki az indexes linkkel, hogy ez miert hir egyaltalan :D
Member
Gold: 0.00
Apr 1 2012 02:02pm
Most hirtelen mindenki "jajszegénypalibácsi".
Member
Gold: 13,000.00
Apr 1 2012 02:02pm
az egész elnöki poszt csak arról szól, hogy kell egy "kirakatember" a népnek, elvégre köztársaság
Member
Gold: 59.00
Apr 1 2012 02:07pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 1 Apr 2012 20:57)
Azert nem a masik topikba irom, mert a velemenyem nem tul mainstream, es regen volt mar minosegi flame a subon.

Pali bacsi nagyon is jol csinalja amit csinal. Valoban egyszer hibazott, csunya dolgot csinalt - de ezt a hibat utolag NEM lehet kijavitani. Egy kisdoktori nem a vilagvege, foleg hogy nem hasznalja semmire kb. (csak a gyengebb elmejuek kedveert kiemelnem, hogy ez valoban csunya dolog volt, de a media, honlapok es kb mindenki eltulozza a jelentoseget)

20 evvel kesobb rabizonyitjak hogy rossz fat tett a tuzre, elis veszika  doktorijat. Innentol ebbol a helyzetbol SEHOGY sem kerulhet ki jol, es ha lemond, azzal enged a media nyomasanak(amely kb99%ban felelos az ugy korul kialakult cirkusz miatt), +eldobja a lehetoseget annak hogy visszaszerezze a renomejat. Egy koztarsasagi elnok alljon mar  asarkara es nehany lofasz ujsagiro miatt ne mondjon le.

Azzal hogy ujrairja a PHDjet, bebizonyitja hogy a tudas azert ott volt a papir mogott, es bar masolt, azert nem kirakatember.

Europaban mindig mindenki lemond ha negativ feny vetodik ra? Az legyen Europa baja, igy lemondatni a kirakatembereket szoktak, ahol helybol van masik.

Ezek utan senkise fogja komoyan venni, targyalni vele? Lehet par embernek lesznek fenntartasai, de ketlem hogy hosszutavon ilyen problemai lesznek, foleg ha ujrairja a PHDjet.

Ez rossz reklam hazanknak? A rossz reklam az amit  amedia csinal.

Mindenki Pali bacsi utan csorgatja  anyalat, en speciel az ujsagirokra kaptam verszemet.

Egyebkent szemelyesen is talalkoztam vele es nem tartom tul nagyra az oreget, de nevetseges a cirkusz es a nyalcsorgatas ami az egesz orszagban megy.

TLDR: Innentol ez egy BME topic.

that's what's up
Member
Gold: 1.00
Apr 1 2012 02:16pm
Quote (Rawen @ 1 Apr 2012 21:02)
Most hirtelen mindenki "jajszegénypalibácsi".

this. Én továbbra is azt mondom, hogy ez (még ha csak egy dísz poszt is) egy olyan poszt, ahová egy fedhetetlen ember kell ültetni, aki példát tud mutatni, aki elöl tud járni, aki méltó arra, hogy általa megítéljenek minket magyarokat. Szerintem nem a média fújta fel, külföldön ez csalás bűncselekményének minősül.
Member
Gold: 3,000.00
Apr 1 2012 02:17pm
Quote (CyberPunk666 @ Apr 1 2012 09:16pm)
this. Én továbbra is azt mondom, hogy ez (még ha csak egy dísz poszt is) egy olyan poszt, ahová egy fedhetetlen ember kell ültetni, aki példát tud mutatni, aki elöl tud járni, aki méltó arra, hogy általa megítéljenek minket magyarokat. Szerintem nem a média fújta fel, külföldön ez csalás bűncselekményének minősül.

göncz!
Member
Gold: 3,000.69
Apr 1 2012 02:18pm
a ke-i poszt épphogy egy "kirakat" embernek való, akinek egész életútja megkérdőjelezhetetlen. SP egy báb, ami elég szomorú, de ennek ellenére lehetett volna jó ke (mo-n aligha, de külföldön), mivel jó megjelenésű - kiállású, több nyelvet beszélő diplomatamúlttal rendelkező ember. a különböző helyesírási hibái, és ezzel szembeni nevetséges támadásai az internet, sms stb. nyelvromboló hatása ellen már eleve nevetségessé tették, de szerintem ezzel a kisdoktori üggyel ért el igazán arra a szintre, hogy ne legyen méltó az országot képviselni (az más kérdés, hogy szerintem jogi diplomához, vagy inkább valami alkotmányjogászi végzettséghez kéne kötni ezt a posztot, és csak pártkonszenzussal kéne megválaszthatóvá tenni a személyt, bár ez már persze lehetetlenné tenné a megválasztását ugye).

írnék még pár faszságot, majd lehet fogok is, de mint eddigiekből is kiderülhetett kurvára fáradt vagyok ahhoz hogy értelmes mondatokat írjak
Go Back To Magyar Topic List
12312Next
Add Reply New Topic New Poll