d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nincs 1 Jo Topic Se Hunsubon
1238Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Nov 1 2011 05:33am
Hosszú lesz majd, és kesze-kusza, ígérem, de a szorgalmasoknak második téma az, hogy tegnap ötezerre büntettek, mert halynal egykor a kijelölt gyalogos átkelőhelytől majd ötven méterre szaladtam át a nagy esőben az úton. Szerencsétlenségemre egyetlen jármű, ami akkor az utakon volt egy rendőrautó. Ojéé, szeretlek bűnmegelőzés, szeretlek magyarország.

Szuzikának a filmes topicba:
Hétvégén megnéztük a Törést, és a Faun labirintusát, mindenképp ajánlom, nézd meg
Megnéztük a Widockot is, de az annyira nem nagy durranás, amolyan művészi francia kusztümös film, kicsit Moulan Rouge beütéssel. Az eleje azért egész jó, meg van pár vicces jelenet, de a vége nagyon lapos lett.

Akkor a mai főfogás..

Sziasztok ismét !
Lejöttem netkávézóba, hogy írhassak pár sort, mert ugye nincs most pár napja netem, bár nagyon gondolkozom rajta, hogy végleg meg is szüntetem, de a miértet később.
Az hogy egy ideje nincs netem ráébresztett, hogy függő vagyok, és hogy nem jó ez így ahogy most van. Persze ez úgy jött ki, hogy mióta nem vagyok online elérhető rengeteg dolgot átéltem, találkoztam régi és új ismerősökkel, barátokkal, barátnőkkel, éjjel-nappal mindid volt mellettem valaki, szórakozóhelyről szórakozóhelyre másztunk, házibuli, pókerparty, tegelés, csikenelés, sörözés...
Önmagamba néztem, és miután újra értékeltem magam kipróbáltam ezeregy új dolgot, megtörtem a régi nézőpontjaim, másként látom a világot, rájöttem hogy nem kell nekem mindig online lennem, nem kell nekem virtuális közönség, nincs szükségem online barátokra, a fórumos postokra, az állandó veszekedésre, nincs
szükségem gfx munkára, nem kellenek idióta megjegyzések, és nem kell nap mint nap monitor előtt güvveszteni a szemeim, hogy valakivel társalogjak..
Így megint hülyén jön le a dolog, így ez megint csak egy jozef féle post, megint lehet támadni, megint lehet kötekedni, vicces mondatokat kreálni, gyerekes megjegyzéseket, szóviccet fabrikálni, de a lényegen ez mit sem fog változtatni.
Több éve dolgozom ugyanannál a cégnél, sikerből kaptam már eleget, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy előtte minden más volt. Éjjel-nappal szórakozás, buliból buliba, az összes ismerős szemében én voltam a "nagy diszkóhős", a nagy csajozós, a nagy dumagép, a jófej partyarc. A városban bármerre és bármikor jártam mindig barátba, ismerősbe botlottam, ismertek a legtöbb szórakozóhelyen, a telefon éjjel-nappal csörgött, mindig spontán jöttek szórakozásra a lehetőségek, de egyszer ez megváltozott.
Ráuntam, hogy nem tudok úgy kimozdulni, hogy egyedül legyek, sok volt már az a rengeteg nyüzsgés, a napi hatszáz pacsi, a döntésképtelenség, hogy a hétvégén kivel mikor és hogy hova menjek úgy, hogy közben a többi ismerőst ne sértsem meg, hogy most megint kimaradok, sok volt, hogy az akkori barátnőmmel ebből többszőr problémába ütköztünk, hogy túl aktív életet élek, hogy nekünk mindig ott kell lenni valamelyik bulin, hogy nem bírok megülni a hátsómon, és csak úgy lenni a semmiben. Persze nem ezért akartam változtatni.Miután vele mindennek vége lett, akkor jött, hogy majd fél év depresszió, bezárkózottság, minden a feje tetejére állt, teljesen ellenkező stílust, viselkedést vettem fel, és akarattal-akaratlanul változtattam a dolgokon. Miután úgy éreztem, hogy a bezárkózottságon, depresszión kezdek urrá lenni, fogtam magam, és munka után néztem. Minden rendben ment, első nap, első hely, felvettek, másnap kezdhettem, és még ma is ugyanott vagyok. Persze már sokmindenen átmentem, jón és rosszan, de még mindig szeretek bejárni ugyanoda, ugyanabba a társaságba, ugyanabba a csapatba, igaz most már magasabb lépcsőről letekintve, mint első nap.
Több év, Több év munka, Több év ugyanott, Több év ugyanazokkal az emberekkel nap mint nap, barátokat ugye anno feladtam ( még amikor Vikivel együtt voltunk, ugye probléma volt, és megszegtem az alapszabályt. Mindig a barát az első, utána jön a szerelem..), és így már egyedűl nem volt szórakozás, nem voltak bulik, nem volt kikapcsolódás, csak a mindennapos munka. Na igen, persze itt volt a net, itt volt a fórum, itt voltak az online barátok, az online társalgás, a sok szívatás, a jozef egy nyomorék, neki nincs élete és a többi. Minden egyes próbálkozásom a közösség véleményének megváltoztatásra egyből elsűlyedt, miért is ne, ha nem volt tényleges életem, és ezt most így én írom, nem ti mondjátok.. Az nem igazán élet, hogy munkának vége, és rohanok a virtuális világomba, ahol napi pár post után már nyugodtan feküdhetek le.
Ezért lehet a fejemet venni, lehet ismét beszólogatni, lehet megint nyomorékozni, hogy hosszú lett, felesleges elolvasni, meg a többi, és igazából én nem is várok mást, de még ezt sem, csak ismét jól esik püfölni a billentyűzetet. Giccát is kénytelen vagyok felhozni, ha már az életembe ennyire belementem, mert neki sok jót köszönhettem, még ha nem is örülök a zárójelenetnek. Már többszőr is meséltem fórumon Vikiről. Igazából így elég kesze-kusza az egész, de ők ketten azok, akik teljesen felforgatták anno, és most is a világom, az érzéseim. Akarattal, vagy akaratlanul változtattak teljesen az énemen.
Viki volt az első igazi, és igen, előtte csak amolyan "egyéjszakás kalandokba mentem bele, sosem kellett addig kapcsolat, mindig csak az aznapi buliba kellett valaki, akivel épp vagyok, de ezt nem akarom részletezni, sokan tudják majd mire gondolok..
Szóval ugye volt Viki, ő volt az akinek sok voltam, persze szerettük egymást, és még most is szeretjük, de ő akkor inkább az az otthon ülős típus volt. Egy év együttélés kettesben engem is, és őt is nagymértékben megváltoztatott. Ő örökmozgó sikeres fiatal csinilány lett, neves banknak dolgozik, sikeresen letette az iskolát, amit én akkor azért attam fel, mert ő beteg volt, és én mellette ültem nap mint nap a korházban, persze ez az én hibám, és nem őt szeretném hibáztati (ezt csak azért mondom, mert volt már olyan, akinek ez így jött le..)..
Így ugye Viki teljesen felforgatta az életem, jó vagy rossz, az eldönthetetlen, de még mai napig is mindig eszembe jutnak a régi szép emlékek, mindig magam előtt látom, eszembe jutnak a közös emlékek..
Gicca úgyszint változtatott, nem kicsit, sokat..
A történetet már mindenki ismeri, mindenkinek jöjjön le az a verzió az elmondottakból ami neki szimpatikus. Ugye ő az, aki a deprsszió, és a több év munka után lépett be a jelenetbe. Ő volt az, aki a reményt hozta, hogy van kiút, lehet változtatni. Mindegy, hogy milyen, miként, ki mit gondol, én szerettem, és még most is szeretem, azt hiszem, tiszta szívből. Ő ébresztett ismét rá arra, hogy van a munkahelyen kívül is élet, lehet másképp, lehet igazán élni, lehet szórakozni, bulizni. Igazából ezért is volt az a rengeteg pénzszórás, a minden nap éttermezés, mekizés, mozizás, szórakozás, satöbbi. végre úgy ébredhettem, hogy vagyok valaki, nem nagy, nem herceg fehér lovon, de nem csak egy munkás, aki hol dolgozik, hol meg csak pihen, és a kettő között ott a virtuális világ.
Neki közönhetem, hogy újra embernek, és nem robotnak érezhetem magam, újra elkezdtem a régi barátaimmal felvenni a kpcsolatot, elkezdtem kijárni szórakozni, akaratlanúl stílust váltottam, jött a piercing, a zenei stílusváltozás, a könyvek, az ötlet, hogy folytatom a sulit, hogy kimegyek külföldre, hogy feladom az itteni életem, kezdek mindent elölről, mert lehet, képes vagyok rá..
Persze itt is mindennek vége lett, kezdődött az egész elölről, itt is depresszió, igaz már egyszer megtanultam, hogy miként védekezhetek ellene, így ez most nem volt huzamosabb idő, de tőle is nap mint nap megkapom az emlékeket, a hiányérzetet.
Szinte már nincs is dolog a környezetemben, amiről ne ők ketten jutnának eszembe. Nincs óra még álmomban sem, amikor valamelyikük épp ne lenne képzeletben a szemem előtt, ne kettejük közül valakire gondolnék, ne a régi emlékek jönnének elő. Elég vicces egy helyzet, mikor már egy mekis hamburgerről is gicca jut az ember eszébe, egy éppen valamelyik délutános kimozdulás, vagy egy hegyalja fesztiválról arra asszociálni hogy Vikivel töltött egy hetes sátrazás ne jusson az ember eszébe. Elég egy színes frizura, egy dallam, egy vicces tárgy, egy hasonló stílust szembe látni, egy hasonló mondat, egy márka, egy telefon, egy beszélgetés, de még egy ölelkező pár látványa is, de bármi, mindig elő kell jönniük az emlékeknek. Igazából ténylegesen nem dirrekt rágom magam a múlton, csak úgy maguktól jönnek elő a dolgok, és így tehetetlen vagyok ellenük. Ezért is gondolkozom már régóta, hogy pár évre megpróbálok itthonról szabadulni, megpróbálom a lehetetlent külföldön, feladok mindent, azaz őszintén kimondva a semmit, pár évig kint leszek minden emléktől távol, felejtek, és amikor már úgy érzem minden emlék teljesen szertefoszlott, visszatérek. Persze ez mind csak szép álom, itt van a család, itt van a fix munkahely, amit nehéz csak úgy feladni egy álomért..

..

Szuzikát itt is megemlítem, és elnézést is kérek egyben tőle. Ő így pár beszélgetés, hozzászólás alapján nagyon kedves, aranyos, humoros lány (elnézést, hölgy ) fórumozó, és én tényleg nem szeretném őt bántani pár át nem gondold hozzászólással. Egyáltalán nem célom meghódítani, egyáltalán semmi célom, sem rossz, sem jó. Igazából ez is ott kezdődött, hogy ugye alapjáraton próbálok kedves lenni (szerintem), amiből a fórumon szójáték alakult ki, én meg csaptam a lehetőségre, és próbáltam ismét más oldalról megfogni a közönséget, és egyben szuzikát is. Igen, most is voltak alkalmak, hozzászólások, amikor messzire mentem a rossz humorommal, szóval elnézést. Viszont minden bohóckodós posztban leírt bók, dícséret igaz volt, tényleg kedvelem, szimpatikus, aranyos lánynak tartom ..
A lényeg, a miért is, hogy most megint egy hosszadalmas hozzászólást készülök írni azért van, mert múltkor találkoztam három itteni felhasználóval ( az ott egy felni :DDD ), és az akkori bezsélgetés elgondolkoztatott, emlékeztetett bizonyos dolgokra, miértekre, célokra, hibákra. Igen, az után is nyílt egy hosszadalmas téma, hogy elnézést mindenkitől az itteni viselkedésemért, és akkor fogadtam meg, hogy megint változtatni fogok.. Azóta a nap óta rengeteg dolgon változtattam, próbáltam tartani magam az ígértekhez, a fogadalmamhoz. Megint buli buli hátán, rengeteg új és régi ismerős, új lehetőségek, új nézőpont, új fogadalmak.
A rengeteg új dolog, az időhiány, a figyelmetlenség miatt elfelejtettem feladni a számláimat, és így is jutottam el odáig, hogy jelenleg úgy néz ki pár napig nincs netem. és most hogy nincs net, kezd megint minden megváltozni, két percet nem bírok ki itthon egymagam, nem az hogy unatkozom, hanem hogy hiányzik a kintlét, a mozgás, a szórakozás. Három napig nem is voltam itthon, most is csak aludni jöttem haza, mert már kellett a vízszintes pihenés, de holnap megint jön a folytatás, biztos, mert most is mehetnékem van, hiányzik a valós társaság, az élet, az új dolgok..Igazából nem is tudom miért megyek bele ennyire, miért érzem úgy, hogy ez most meg kell osztanom az itteniekkel. Talán a hétvégi rengeteg drog, buli, alkohol,vagy mert ez volt az a hely egy darabig, ahova kikapcsolódni jöttem fel, ahova szórakozni jártam fel, itt voltak az akkori egyedüli barátaim, itt láthattam a világot másképp.
Amúgy az a rengeteg badarság, a kötekedés, a tudatlanság javarészt mind ténylegesen megjátszott volt, ahogy anno párszor már próbáltam elmondani, próbáltam színészkedni, úgy előadni dolgokat, okoskodni, olyan dolkokat állítani, hogy arra majd harapjon a többség. Persze sosem rossz indulattal, hanem mint a való életben is, mint egy bohóc, próbáltam szórakoztatni magam és a közönséget. Elég volt egyetlen vicces, buta, retardált hozzászólás arra, hogy egy újabb kétszáz oldalas jozef féle téma nyíljon, amihez én is hozzá tudok szolni. Kellett pár értelmetlen poszt, pár értelmetlen cselekedet, hogy ne tűnjek el a semmibe, meg amúgy is szeretek mindig középpontban lenni. Elnézést érte így utólag is, mindenkitől, minden sértettől, baráttól, felhasználótól. Rosszat ténylegesen senkinek nem akartam, és ezentúl sem akarok.
Igazából csak változtani szeretnék ismét, itt is, ott is, mindenhol, mert ez így tényleg nem jó. Nem jó az itteni színészkedés, és az életben is kezdenék végre magammal valamit. Ezért is gondolkodtam el, hogy a legnagyobb kezdőlöketnek a net felmondását tartogatnám. Ez így elég retardált, kocka kijelentés, de ha eddig elolvastad, és értelmezted, akkor értheted a miértet, és láthatod a normalitás célját is.
Beteges vagyok? Igen! ..de ezt most így jó volt kiadni, jó volt egy kicsit írni, kiadni a gondolatokat, még ha a virtuális közösségnek is, és még ha kesze kuszára is sikeredett az egész. Haragosaim meg eddig is voltak a digitális világban, és ezentúl is biztos lesznek, nekik biztos kár volt elolvasni az egészet. Persze nekem egyikőjük sem ellenség, senkiben nem láttam és nem látok majd rosszat, az után sem, hogy ezt végig olvassa, és hogy esetleg ezek után más véleménnyel lesz rólam.
A mostani hétvége nagyon ott volt, szuperűl éreztem magam, rengeteg programon részt vettünk, sok új ismerőst, barátot szereztem, volt mindenből egy kicsi, szóval hihetetlen volt, és várom a következő hétvégét.

..hogy ebből most mi igaz, és mi színjáték ? Döntsd el magad! Jozef meg egy nyomorék, mert őszinte, és nyílt, és mert rendbe akarja tenni azt, amit éveken keresztűl elszúrt
Member
Gold: 710.00
Nov 1 2011 05:34am
keménykötéses
Member
Gold: 280.00
Nov 1 2011 05:34am
halynal
Member
Gold: 3,000.69
Nov 1 2011 05:36am
Moulan Rouge
Member
Nov 1 2011 05:37am
nah, eloszor is, azert csinaltam ezt a topikot mert most ertem haza pestrol, elegge szar kedvem van, pontosabban meg sose volt ilyen szar, egyedul vagyok itthon, szilveszter van es nincs jobb otletem..... minthogy itt kerjek tanacsot a tovabbiakat illetoen
eloszor is szeretnem leszogezni h egyaltalan nincs annyira rossz eletem, jok a jegyeim,nagyon jok, szuleimtol mindeig kapok eleg penzt, csak epp nincs sok haverom
14 evesen kezdtem d2zni, 1.09ben jatszottam 3 napot, vagyis kb 1.10ben kezdtem, jo volt xd duelezni, ownolni a noobokat, jo szorakozas...csakhat rl skillek helyett inkabb d2 skillekre gyurtam, es vegul eleg szep duel eredmenyeket ertem el rl nelkul, igazan jo szorakozas volt, sose bantam meg semmit, akar egyetlen mondatot se amit pl csucsyval folytatott vitakban irtam, aztan jott ugye tacsi meg haverja
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=278936
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=295492
neten ismertem meg oket, aztan jo haverok lettunk lattak rajtam kb ezt amit leirtam es probaltak segiteni, mint ahogy minden normalis ember tenne....kb minden nap beszelgettunk msnen... d2ben meg kurvasok itemet adtam nekik....
vegul eljutottunk odaig hogy talalkoztam veluk rlben, vettunk nekem cuccokat, ugyertem markas ruhakat, voltunk vidamparkba... etc
jo volt, aztan egyszer olyan alkalom adodott hogy nalam nem voltak otthon a szulok, nem is tudom mar hol voltak, nyar elejen volt kb, dalmi gabor es tomi atjottek hozzam erre az estere, en jo szokasomhoz hiven, mint amikor altalaban haverokkal talalkozok ittam piciket es nekem a picike is eleg, lefekudtem
ekozben gabor pedig talalt a batyam fiokjaba 180k hufot, harman voltak, elosztottak haromfele, 60k-60k-60k
en semmit nem vettem eszre az egeszbol, sose gondoltam volna hogy ilyenre kepesek, a legjobb barataimnak tartottam oket
masnap hazajonnek anyamek, batyam meglatja hogy eltunt a penz, kerdeznek engem mi volt...... hat......
felhivtam tomit dalmat gabort, kb 3k hufom csak erre is rament amig beszeltem veluk, dalma tagadott mindent, tomi, gabor pedig elhitettek velem hogy dalmi vitte el a penzt
vegul rendorsegi ugy lett belole, volt tobb kihallgatas, be kellet jonniuk gyorbe etc, en ekkor meg mindig abban a tudatban voltam hogy dalmi vitte el az oszes penzt
ahh, itt volt az a talalkozo amikor megneztuk hp5 ot, xxmatexx is ott volt, hogy megbeszeljuk mit mondunk a kihallgatason
aztan utana rendorsegen meg en vedtem gabort/tomit, vegul nyar vegen a kihallgatasok utan gabor tiltott msnen, kozolte h elege van belolem
nehany hettel utana tiltott tomi is, exairos talalkozo utan, ugyszinten azzal az indokkal hogy elege van belolem, elviselhetetlen vagyok... v nem is tudom mar
ezutan csinaltam ezt a fake accot jspn, senki nem tudta meg h rici vagyok, osszehaverkodtam tomival, annyira jol, hogy meg a d2 pwket is megadta....
az volt a szerencsem, hogy dalma is d2zott, igy volt nehany kozos ismerosunk, oliver.... atkuldott egy msn beszelgetest ami bizonyitja, hogy harman vittek el a penzt es azt hogy vegul az osszes penz dalmihoz kerult...
vegul addig gyozkodtem gabor baratnojet msnen amig fel nem oldotta a tiltast gabi... megmutattam neki a beszelgetest amit oli kuldott es bevallott mindent
felfedtem hogy ez az accom valojaban csak egy multim beszelgettem tomival is errol, o is bevallott mindent
es kertem hogy talalkozzunk eloben es beszeljunk errol eloben is, o nem akart... mondtam ha nem talalkozik velem akkor megint megyek a rendorsegre
igyhat vegul beleegyezett, talalkoztunk, ifeelgabor is ott volt, mikor ifeel elment cigit venni vagy mar nem is tudom mit, megbeszeltuk a dolgokat, kb vegig sirtam, a vegen meg tomit olelgettem, mondta hogy sajnalja... meg hogy jovatesz mindent blablabla
kovetkezo talalkozasunkkor vartam tomit a kelenfoldin, negyre erkezett a vonat, hat....felhivtam, kiderult h elfelejtette, mondom faszom ebbe a nooba.... vegul kis kesessel eljott es nekem tamadt 1 otletem, megint szobahoztam a lopast es felvettem az egesz beszelgetest a telefonommal es kb folyton arra gondolok azota hogy fel kene jelentenem.... es ezt o is tudja
azota eleg gyakran talalkoztam tomival, volt h hetente 3x is, gyakran elofordult h lemondta programjait miattam....
voltunk goan, kurvajo volt.... csak neha ugy ereztem kenyszerbol van velem, azert h ne jelentsem fel
es aztmondta h o is jol erzi magat velem... etc, ugy nez ram mint 1 jo haverre, nem vagyok neki teher....
igy volt eddig, most szilveszterkor elegge osszevesztunk, hogy mondtam neki 18 ev alatt minden szilveszteremet otthon toltottem... menjunk mar el valahova, de o nem akart,ugy volt h baratnojevel akarta tolteni
itt eleg csunyan osszevesztunk, aztmondtam hogy fel fogom jelenteni aztan tiltottam
.... vegul megkertem mikest had menjek ele vele, mondja k, megbeszelunk idopontot, aztmondja kijon elem keletire, ott varok keletin hat csak nem jon.... felhivom, aztmondja mindjart ottlesz, kesobb meg kikapcsolta a telefonjat
igy nem talalkoztam vele.... felhivom tomit h itt vagyok pesten o erre ovult a telefonba hogy hagyjam mar ot beken, menjek akarhova mashova
vegul lent az aluljaroban, keletin a metronal odajon hozzam nehany velem egykoru, eloszor megkerdezte hogy hivnak... etc....korulvesznek aztmondjak pakoljak ki.... nah faszom bele, ugy gondoltam most volt eleg
kis lokdosodes es kiabalas utan tudtukra adtam hogy semmi penz nincs nalam, erre egyik megszolal segitene e ha elvagnam a torkod.... mondom neki vagjad ugysincs nalam semmi zse... nem is akartam vedekezni csak alltam ott, vartam hatha tenyleg elovesz egy kest es leszur, de vegul nem, elmentek.... aztan felultem 1 vonatra, hazajottem
Member
Gold: 2,496.00
Nov 1 2011 05:37am
1-2 hete 4savos uton mentem keresztbe kb 20 meterre egy zebratol, az ut kozepen meg kellett allnom hogy elengedjek egy kocsit mert gyorsabban jott a vartnal... rendorauto volt(nem volt a tetejen villogo cucc a felfestesbol emg nem lattam messzebbrol), es ahogy kozelebb ert satufek.

de nem kiszallt h megbuntessen, hanem intett h mennyek at elotte : ))
Member
Gold: 3,747.73
Nov 1 2011 05:40am
wtf van
Member
Nov 1 2011 05:41am
Quote (Vismajor @ Nov 1 2011 12:40pm)
wtf van

Sírok, nevetek. Fura dolog ez, magamról sorokat, mondatokat alkotni, hiszen önmagammal sem vagyunk teljesen tisztában. Hátmég összefoglalni... ami biztos, hogy 92 tavaszán szegeden láttam meg a napvilágot. Van 3 nővérem, meg egy hugom. Éltem Dunaföldváron is egy ideig, majd felköltöztem a fővárosba, ide, Budapestre. Szinész szakos iskolába jelentkeztem, mert elhivatottan drámáztam akkoriban, de később jöttem csak rá, hogy nem is igazán érdekel. Mármint a taps, a hálálkodás. Ha játszom, magamnak teszem. Kiszélesíteni, mutogatni, a művészet határait tágítani, feszegetni, nem nekem való sportág. Én önző vagyok, és egyben szabad. Megtanított az élet, hogy becsüljem, amim van, és ne azért sírjak, amim nincs. Hiszek, sok mindenben hiszek, de a hitemet nem hagyom mások által megtéveszteni, befolyásolni. Úgy gondolom, hinni csak akkor tudzs igazán, ha az egész abból indul, hogy számodra magától értetődő. E felfogásnak köszönhető, hogy nem hiszek istenben, nem hiszek, parrdon, leszarom, hogy létezett e jézus, és az egész keresztény és a többi vallás handabandája csak egy nagy humbugnak számomra. Ennyi, kész, pont. Ezt nem hangoztatom, híresztelem, nem piszkálok vallásosakat, nem érdekel. Viszont hiszek másban. Hiszek abban, hogy rossz úton halad az emberiség, hiszek a napfény erejében, hiszek a mosoly hatalmában. És egyéb, hasonló közhelyek. Igen, ha látok egy bogarat előttema földön, kikerülöm, nem taposom el. Sokkal könnyebben gyönyörködöm egy természet alkotta tájban, mint egy ember formálta tárgyban. Szeretem az embereket, de nem ajándékozom meg őket egyből tisztelettel, nem úgy, mint például a fákat. Ennyit a természet-centrikus létemről. Ami nagyon fontos számomra, azaz alvás, a nők, és a sport. Haladjujnk sorjában.
Végtelenül lusta vagyok. Nem is, nem lusta, csak abszolút nem vagyok szorgalmas. Főleg, ha céltalanul kell boldogulnom. Boldogan élek azon ellentmondások között, hogy imádok sokat aludni, és imádok korán kelni. imádok semmittenni, és imádom az érzést, amit akkor érzek, ha készen vagyok a rendrakással.
A nők... mivel csak lánytestvérem van, elég hamar szoknya vadászatba kezdtem. Mindig a lányok társaságát keresem, és lételemem egy halvány flört, kacsintás. Lányok jöttek-mentek...Ahogy szokás. Mint mindenki másnál. De vmi más volt, nálam volt vmi különleges dolog. Inkább személy. Még szegeden éltem, mikor megismertem egy olyan lányt, aki jó benyomást keltett bennem. Beszélgettünk, éltünk. Eltelt 4 év, kisebb nagyobb szünetekkel, majd felköltöztem pestre, sors vezérelte, és hogyhogy, hogy nem, találkoztunk, hiszen ő is pesten élt. Az a nap már több, mint 2 éve volt. És bár igaz, volt idő, amikor hagytam elterelni magam, megedzőttem. És megszilárdult a tudat, hogy ő az. Ja, az igazi...:)
A sport. Imádok sportolni. Főleg azokat a sportokat imádom nézni/űzni/támogatni amik labdával kapcsolatosak. De szívesen nézek síugrást, kajak-kenut, vagy forma egyet. De ami nálam mindent visz, az a futball, azon belül is az FC Barcelona. Gyerekkorom óta, nincs mit ezen taglalni.
Tehát adott egy 18 éves pesti srác, aki fülig szerelmes évek óta, akinek van egy rakat testvére. Rendelkezik némi humorral, és egy csippet intelligenciával, főleg a legjobb barátainak, a könyveknek köszönhetően. Tud bunkó, és érzéki lenni, törödő és közömbös. A fenébe, most is írtam egy csomót a nagy semmiről, egy olyan oldalon, ahol elvileg csak azok vannak fent, akik ismernek. Mindegy, ha nem is ismersz még annyira, adj egy lehetőséget...
Member
Gold: 59.00
Nov 1 2011 05:41am
Többen írtátok hogy kíváncsiak vagytok a Bicebócás sztori tl'dl részére is.
Nem akartam felhozni internetre az én és a másik problémáit de én is csinálok hülyeségeket,a múltkor berágtam a kemmiiiis topicra.
Mivel akkor bicebóca ferdített sztorija felkerűlt így jobbnak láttam hogy a többi része is derűljön ki,a baj csak az hogy sokszor én is méregből beszélek vagy nem tudom jól kifejezni magam.
Nem flame topicot szeretnék!Mindössze jobbnak látom hogy akkor egy tl'dr cikkel rendbe tegyem amit többszőr is elszúrtam,a sztori
jöjjön ki teljesbe és ne az itteni századik newfagtól jött mese menjen.

A sztori több mint fél éve kezdődött.Egyik este Bicebóca elkérte Capitanyótól az msn címem és rámírt.Én addig a lackettős meg ricis ügyeket messziről sem hallottam,bár nem mintha akkor ez számított volna valamit.
Első éjszakát végigbeszéltük,fix téma nélkül,semmi szerelem satöbbi.A következő két hét úgyszint így telt el.Minden nap úgy telt el hogy alig vártuk beszéljünk a másikkal.Reggel,délben és este,ő a suliból én munkából rohantam
hogy újra tudjunk beszélgetni.Részemről tényleg csak barátság volt.
Másfél-két hét lehetett amikor az msn már kevésnek bizonyúlt,hát váltottunk mobilra.Éjjel nappal telefonálgattunk és azt már lehetett a suliban és munkahelyen is.
Talán pár telt el az első hívás óta mikor szóba került egy rl tali,baráti,hát megbeszéltünk egyet a hétvégére.
Igen,az első tali,pont olyan volt amire nem számítottam.A barátnőjével Renivel jött ki mert egyedűl nem.Azt első óra azzal telt el hogy vihogtak,hülyéskedtek mint egy hét-nyolc éves és nem tudtam magam hova tenni de
aztán elváltunk Renitől és beugrottunk Aréna plázába hogy a kinti "büfében" megiszunk valamit a nagy melegben.Órákig voltunk kint,teljesen más emeber volt mint abban az egy órában amit Renivel töltöttünk.
Jól éreztük magunkat,beszélgettünk,élveztük a nyarat meg minden de eljött a napnak a vége és búcsúztunk.Még itt sem volt szó szerelemről.
Na így hogy az első tali lement a telefonos és msn-es beszélgetések tovább folytatódtak és jött a következő meg következő tali és eljött a nagy nap...

Minden nap találkoztunk,hétköznap és hétvégén,akár délelőtt délután vagy éjszaka dolgoztam szakítottam rá időt ahogy ő is.
Bejártuk az egész várost,minden nap más hely,más étterem,más vendéglő,más szórakozóhely,más pláza.Mindig volt valami ahova lel tudtunk indulni legyen az lepusztult kis gyroszos vagy elegáns francos hely.
Egy hónapja ha ismertük egymást mikor bemutattuk egymást a szülőknek és utána már jöttek is az itt-és ottalvásos éjszakák,nappalok viszont minnél több volt belőlük annál rosszabbul kezdtem/kezdtük érezni magunkat.
Egy tizenhat éves lánynak nem erre volt szüksége ahogy nekem sem de megbeszélni a dolgokat nem lehetett,hiába akartam én pedig túlságosan megszerettem ahogy szerintem ő is engem.
Nem akartuk hogy vége legyen de folytatni sem akartuk viszont megbeszélni nem tudtuk a dolgot.Egyikünknek sem volt jó hogy minden nap az összes szabadidőnket együtt töltjük.
Rengetegszer elgondolkodtam rajta hogy kell-e ez nekem de nem mertem lépni...

A dolgok kezdtek elfajulni,túl sok volt a pénzszórás,túl sokszor láttam jónak hogy ajándékozok mert szeretem,túl sokszor volt hogy mindent meg akartam tenni hogy neki(k) jobb legyen.Nem felvágásként,egyáltalán,nem sajnálok egy forintot sem
és ezt ő tudná leginkább elmondani vagy aki irl is ismer csak néha az ideg beszél belőlem,a harag és az idő...

A tl'dl rész kkb ennyi de hogy szaftos rész is legyen a vergődő egyéneknek pár kiemelt sztorit még mesélnék:

--Talán egy hónapja ha jártunk amikor Renivel meg Bicebócával Árkádban nézelődtünk,épp cipőt indultam venni magamnak de akkor volt az hogy Bicebóca cipője felett lejárt az idő.Hát uccu neki,nézzünk szét hátha találunk majd neki valamit amit majd később megvesz.
garage Store,Osiris cipő 25K.Jól is nézett ki,jól is állt neki,utolsó darab és hát én nem hagyhattam ott.Megvettem hogy akkor legalább a karácsony le van tudva,én majd veszek magamnak máskor mert az enyém még bírja neki meg fontos.Persze ő nem akarta engedni hogy megvegyem,sírva rohant ki
az üzletből mikor kifizettem és Reni ment megnyugtatni.Persze örűlt neki később de akkor nagyon a szívére vette a dolgot....

-Bicebócának 6300-ás telefonja volt amíkor megismertem nekem meg Samsung 8300-ás. Nekem és neki is nagyon bejött a nokia.Mivel én sűrűn azaz pontosabban 1-2 havonta cserélek telefont egyik nap elvittem magammal újat vásárolni.Ki is néztünk egy 6600i slide-ot.Kicsit átvertem mert mert láttam hogy neki nagyon tetszik és
minden áron olyat szeretne ezért megvettem de akkor még nem tudta hogy neki lesz.Itt most nem volt sírós jelenet,örült az új telefonnak amit nagyon szeretett.Eltelt egy hónap,már majdnem karácsony volt.Decemberben kezdtek előjönni a viták köztünk.
Egyik nap sírva felhív hogy Reni a mosdóban véletlen kiverte a kezéből a telefont ami elromlott.Nem tudtam mit mondani rá.A régi telefonját én használtam hogy ne kelljen újat vennem meg amúgy is nagyon bejött nekem.
Este átmentem nővérével a camponába hogy nézek majd magamnak telefont.Tényleg saját részre akartam venni.LG gt502,Bicebócának nagyon tetszett,olyat szeretett volna a slide után.
Amikor a szerződést írtuk megkérdeztem hogy nincs-e véletlen rózsaszínbe mert akkor inkább olyat vinnék.Hogy hogyan,miért jutottam el addig a kérdésig nem tudom.
Sajnos rózsaszínben nem volt ezért vettem feketét amit boldogan vittem haza.A nővére egyből próbált lebeszélni róla hogy odaadjam neki,persze egy szerelmes embernek aztán lehet magyarázni.

Átadni nehezebb volt mint megvenni.Próbáltam nem úgy hazaállítani hogy júúúj nézd mit kaptál és ezért csak fel akartam vinni megmutatni neki és amikor már csodálgatja akkor mondanám meg hogy ő kapta.Persze ez nem volt egyszerű,nem lehetett akkor már beszélni vele,flegma volt,
nem törődött senkivel,hagyjuk őt mert ő tévét néz. Akkor úgy felhúztam magam vagy csak simán leesett hogy hülye vagyok hogy másnap eladtam a telefont mert én úgy már nem nem akartam használni hogy mindig az az eeste jusson eszembe róla.
Elmondani ugye persze nem akartam hogy eladtam,nehogy abból is vita legyen de lett.Az elején csak kamuztam hogy tudod baba most van 16 órás töltésen és otthon hagytam meg a többi de azt az első elsütése után már nem tudtam többször beadni.

...hát el kellett mondani valahogy hát beadtam neki hogy meg voltam szorúlva pénzügyileg és hogy eladtam de majd a héten veszek majd másikat....

-kövi szaftos sztori az muter.
Én kijöttem mind az én mind az ő családjával.Persze itthon vannak néha összeröffenések meg muter sem alapeset de semmivel sem másabb az én családom mint másé.
Persze Bicebóca ki nem állhatta a családom,soha nem vette fel nekik a telefont,nem írt nekik sms-t még akkor sem amikor "eltűntem" két napra és anyu kétségbe volt esve és kérte hogy mondja meg tud-e rólam valamit.

-Albérlet,na igen,húzós...
Mivel utálta anyám és oda nem akart lejárni és hogy ne napi négy órám azzal menjen el hogy utazom hozzá és vissza ha épp nem alszom náluk rábeszélt hogy a szomszéd utcába vegyek ki egy albérletet.
Itt már nem volt minden oké,sűrűn összekaptunk(azaz ő) dolgokon és hát az én zsebem sem aranyból van ezért nem nagyon hajlottam a dologra de addig erőlködött míg adtam egy esélyt.Nem neki,nem magamnak hanem úgy,mondjuk úgy hogy a változásnak.
Hátha jobb lesz,közel vagyunk,sűrűn találkozhatunk,nem kell mindig együtt lennünk de mégis bármikor összeugorhatunk ha hiányzunk egymásnak,végre nincs ott anyám akit nem csípett,végre nem csak náluk lehetünk.
Na két hónap albérletben.Három talán négy napot voltam ott de abból egy a be és egy a kiköltözés volt.A többit mind náluk töltöttük mert ő nem akart átjönni hog neki messze van a szomszéd utca meg tudom is én.

-A verekedéses sztori:

-23-án karácsony elötti nap sikerült végleg szakítanunk.Pont jókor,igen.Feledhetetlen karácsony és szilveszter volt.
Lényeg hogy 28-án meg volt beszélve hogy találkozunk.Átmegyek erre hogy én mit keresek ott,ő most nem ér rá mert az új pasijával beszél msn-en.Mondom ok,akkor másnap,elviszem a cuccaim és akkor maradjunk ennyiben.
Eljött a másnap,megbeszélt időpont.szitu ugyanez.Elfelejtette hogy találkozni kellene.Persze akkor már én is teljesen kész voltam.Óriási szóváltás,zengett a ház,összedobált minden cumót de mint lomtalanításkor szoktak.Egy kupac szemét kb.
A hörcsögöket akik szét voltak választva mert egy perc alatt megették volna egymást összerakta hogy visszaadja azt a ketrecet amit tőlem kapott a nővére,a dvd lejátszót amin az öccse szokta nézni kedvenc rajzfílmjét a madagaszkár kettőt,ruhákat,telefonokat(jah anyjának vittem kettőt+1 Bicebócának hogy azon ingyen tudtuk hívni egymást)
tisztálkodási szereket,élelmiszert meg mindent.A pakolás után bezárkózott a szobába és nem akrart kiengedni a házból.A kulcsokat én előző nap letettem hogy az akkor többet nem kell így sehogy nem tudtam kimenni.Egy órát dekkoltam a földszinti kanapén hogy megvárjam anyját aki majd kienged.
na anyja meg is jött.Vele próbáltam megbeszélni hogy az osiris cipő had maradjon mert nincs a lánynak másik amiben járhatna vagy a dvd lejátszó amin a gyerek szokott rajzfílmet nézni de a ketrec is mert a két hörcsög megeszi egymást és nincs másik nekik.
A kabátot is próbáltam ott tartatni hogy ne a nővére kabátjába kelljen mennie.

Member
Gold: 3,747.73
Nov 1 2011 05:42am
ja, hogy ez ilyen official "senkit nem érdekel tl;dr" topik?
Go Back To Magyar Topic List
1238Next
Add Reply New Topic New Poll