a newfagek biztos nem hallottak még róla, vtibi nyitott róla topicot régen, ahogy két hangfal között ülvefekszik egy piros kanapé mellett
na megtaláltam a blogját, szerintem pár dolgot erdemesh kiemelni belole
http://jozzy.blogter.hu/kinőttem a d2-őt... njaguar-t ( a jsp atyja) leszedtem pub game ben 3 szor, kölcsön accon nyomult (eGc klán...) vs ben, 5 killben (hellen, kevsebb stacked resivel... duel rulz: nightmare nehézségen, a stacked resi miatt. caster kari ne oltsa be 2 fire ballal a combatot pl...) 5-4 re vert el ww/fire sinnel, a hammeremet. hellen.... amikor meg írtam hogy ez nem rulz stb (LDP=LeGiT DiaBLo PLaYeRS, only rulz vagy pk) akkor meg hogy noob cryzor... mit tehettem? host, .go, .go....
jozzi@d2jsp here.. lehet nézni a posjtaim számát és vissza is nézni mindet potom fg ér ha érdekel. (és nem 1 topicot fox látni hunsubon ha még megvannak, ahol csak a flame miatt nyitottam hoyg a viselkedésük miatt szétoltsam őket).
Eh. Tiszta pusztulat ez az egész. De elhatároztam. Ha elgurul a gyógyszer, belövöm magam (
1ső alkalom) de nagyon kemény mennyiséggel. Annyival, ami csattra ver (kinyír). Eddig mindíg kézben tudtam tartani a dolgokat. Rám mi jellemző? Az alapján ami itt áll? hm. nem 100as. psychopata. anyagfüggő. bűnöző. Valójában: utálom az életet.
Az apám egy sitt ember volt. Halálra itta magá. Szó szerint. Egy csepp túlzás nélkül. Most el ne kezdjé bőgni mert le pkzlak. Ebben semmi rossz nincs. Ellenkezőleg. Ha meg ezt tartod problémának, akkor ne olvasd. Senki nem kérte. Van, hogy hallucináltasson. Így élem ki a dühöm. Jobb, mintha valakit agyonütnék vagy lelőnék
jo szorakozast
elore latom hogy bajcli elvezni fogja ezt a topicot