Szabályok:
-Ez legyen az utolsó ilyen téma a fórumon!
-kérlek ne tegyétek tönkre,mármint engem nem érdekel de ha már a többség kíváncsi a részletekre és fejleményekre és ez az utolsó ilyen topic akkor tartsuk meg.
-flame helyett légyszi kivételesen rendes beszélgetés menjen,most én is hajlani fogok rá és igyekszem elfogadni a másik véleményét!
Többen írtátok hogy kíváncsiak vagytok a Bicebócás sztori tl'dl részére is.
Nem akartam felhozni internetre az én és a másik problémáit de én is csinálok hülyeségeket,a múltkor berágtam a kemmiiiis topicra.
Mivel akkor bicebóca ferdített sztorija felkerűlt így jobbnak láttam hogy a többi része is derűljön ki,a baj csak az hogy sokszor én is méregből beszélek vagy nem tudom jól kifejezni magam.
Nem flame topicot szeretnék!Mindössze jobbnak látom hogy akkor egy tl'dr cikkel rendbe tegyem amit többszőr is elszúrtam,a sztori
jöjjön ki teljesbe és ne az itteni századik newfagtól jött mese menjen.
A sztori több mint fél éve kezdődött.Egyik este Bicebóca elkérte Capitanyótól az msn címem és rámírt.Én addig a lackettős meg ricis ügyeket messziről sem hallottam,bár nem mintha akkor ez számított volna valamit.
Első éjszakát végigbeszéltük,fix téma nélkül,semmi szerelem satöbbi.A következő két hét úgyszint így telt el.Minden nap úgy telt el hogy alig vártuk beszéljünk a másikkal.Reggel,délben és este,ő a suliból én munkából rohantam
hogy újra tudjunk beszélgetni.Részemről tényleg csak barátság volt.
Másfél-két hét lehetett amikor az msn már kevésnek bizonyúlt,hát váltottunk mobilra.Éjjel nappal telefonálgattunk és azt már lehetett a suliban és munkahelyen is.
Talán pár telt el az első hívás óta mikor szóba került egy rl tali,baráti,hát megbeszéltünk egyet a hétvégére.
Igen,az első tali,pont olyan volt amire nem számítottam.A barátnőjével Renivel jött ki mert egyedűl nem.Azt első óra azzal telt el hogy vihogtak,hülyéskedtek mint egy hét-nyolc éves és nem tudtam magam hova tenni de
aztán elváltunk Renitől és beugrottunk Aréna plázába hogy a kinti "büfében" megiszunk valamit a nagy melegben.Órákig voltunk kint,teljesen más emeber volt mint abban az egy órában amit Renivel töltöttünk.
Jól éreztük magunkat,beszélgettünk,élveztük a nyarat meg minden de eljött a napnak a vége és búcsúztunk.Még itt sem volt szó szerelemről.
Na így hogy az első tali lement a telefonos és msn-es beszélgetések tovább folytatódtak és jött a következő meg következő tali és eljött a nagy nap...
Minden nap találkoztunk,hétköznap és hétvégén,akár délelőtt délután vagy éjszaka dolgoztam szakítottam rá időt ahogy ő is.
Bejártuk az egész várost,minden nap más hely,más étterem,más vendéglő,más szórakozóhely,más pláza.Mindig volt valami ahova lel tudtunk indulni legyen az lepusztult kis gyroszos vagy elegáns francos hely.
Egy hónapja ha ismertük egymást mikor bemutattuk egymást a szülőknek és utána már jöttek is az itt-és ottalvásos éjszakák,nappalok viszont minnél több volt belőlük annál rosszabbul kezdtem/kezdtük érezni magunkat.
Egy tizenhat éves lánynak nem erre volt szüksége ahogy nekem sem de megbeszélni a dolgokat nem lehetett,hiába akartam én pedig túlságosan megszerettem ahogy szerintem ő is engem.
Nem akartuk hogy vége legyen de folytatni sem akartuk viszont megbeszélni nem tudtuk a dolgot.Egyikünknek sem volt jó hogy minden nap az összes szabadidőnket együtt töltjük.
Rengetegszer elgondolkodtam rajta hogy kell-e ez nekem de nem mertem lépni...
A dolgok kezdtek elfajulni,túl sok volt a pénzszórás,túl sokszor láttam jónak hogy ajándékozok mert szeretem,túl sokszor volt hogy mindent meg akartam tenni hogy neki(k) jobb legyen.Nem felvágásként,egyáltalán,nem sajnálok egy forintot sem
és ezt ő tudná leginkább elmondani vagy aki irl is ismer csak néha az ideg beszél belőlem,a harag és az idő...
A tl'dl rész kkb ennyi de hogy szaftos rész is legyen a vergődő egyéneknek pár kiemelt sztorit még mesélnék:
--Talán egy hónapja ha jártunk amikor Renivel meg Bicebócával Árkádban nézelődtünk,épp cipőt indultam venni magamnak de akkor volt az hogy Bicebóca cipője felett lejárt az idő.Hát uccu neki,nézzünk szét hátha találunk majd neki valamit amit majd később megvesz.
garage Store,Osiris cipő 25K.Jól is nézett ki,jól is állt neki,utolsó darab és hát én nem hagyhattam ott.Megvettem hogy akkor legalább a karácsony le van tudva,én majd veszek magamnak máskor mert az enyém még bírja neki meg fontos.Persze ő nem akarta engedni hogy megvegyem,sírva rohant ki
az üzletből mikor kifizettem és Reni ment megnyugtatni.Persze örűlt neki később de akkor nagyon a szívére vette a dolgot....
-Bicebócának 6300-ás telefonja volt amíkor megismertem nekem meg Samsung 8300-ás. Nekem és neki is nagyon bejött a nokia.Mivel én sűrűn azaz pontosabban 1-2 havonta cserélek telefont egyik nap elvittem magammal újat vásárolni.Ki is néztünk egy 6600i slide-ot.Kicsit átvertem mert mert láttam hogy neki nagyon tetszik és
minden áron olyat szeretne ezért megvettem de akkor még nem tudta hogy neki lesz.Itt most nem volt sírós jelenet,örült az új telefonnak amit nagyon szeretett.Eltelt egy hónap,már majdnem karácsony volt.Decemberben kezdtek előjönni a viták köztünk.
Egyik nap sírva felhív hogy Reni a mosdóban véletlen kiverte a kezéből a telefont ami elromlott.Nem tudtam mit mondani rá.A régi telefonját én használtam hogy ne kelljen újat vennem meg amúgy is nagyon bejött nekem.
Este átmentem nővérével a camponába hogy nézek majd magamnak telefont.Tényleg saját részre akartam venni.LG gt502,Bicebócának nagyon tetszett,olyat szeretett volna a slide után.
Amikor a szerződést írtuk megkérdeztem hogy nincs-e véletlen rózsaszínbe mert akkor inkább olyat vinnék.Hogy hogyan,miért jutottam el addig a kérdésig nem tudom.
Sajnos rózsaszínben nem volt ezért vettem feketét amit boldogan vittem haza.A nővére egyből próbált lebeszélni róla hogy odaadjam neki,persze egy szerelmes embernek aztán lehet magyarázni.
Átadni nehezebb volt mint megvenni.Próbáltam nem úgy hazaállítani hogy júúúj nézd mit kaptál és ezért csak fel akartam vinni megmutatni neki és amikor már csodálgatja akkor mondanám meg hogy ő kapta.Persze ez nem volt egyszerű,nem lehetett akkor már beszélni vele,flegma volt,
nem törődött senkivel,hagyjuk őt mert ő tévét néz. Akkor úgy felhúztam magam vagy csak simán leesett hogy hülye vagyok hogy másnap eladtam a telefont mert én úgy már nem nem akartam használni hogy mindig az az eeste jusson eszembe róla.
Elmondani ugye persze nem akartam hogy eladtam,nehogy abból is vita legyen de lett.Az elején csak kamuztam hogy tudod baba most van 16 órás töltésen és otthon hagytam meg a többi de azt az első elsütése után már nem tudtam többször beadni.
/folyt köv....
This post was edited by banyek on Jan 9 2010 08:57am