nah tehat
most osszel beszelgettunk vrtvel, azt mondtam neki, ha nem adja vissza a penzt akkor rendesen leirom a szuleinek, hogy mi tortent pontosan

ettol valamiert nagyon megijedhetett, mert rakerdezett hogy a szulei miert hinnenek el nekem barmit is
erre en mondtam hogy megmutatom nekik a regi topikokat ahol tobbszor is bevallotta, a valasz termeszetesen az volt ra, hogy bloffolok, nincsenek nekem elmentve ezek es nem kuldi vissza a penzt, de azert a vegen hozzatette, hogy ha elkuldom neki a topikokat akkor TALAN megvaltozik a velemenye

aztan probalt egyezkedni, d2 cuccokkal is, hogy azt is szamitsam be hufnak..... vegul nem akarta visszaadni az egesz 60kt igy soksok vergodes utan megegyeztunk abban hogy ad 34k hufot meg az amat es en adjam el az ama cuccait hufra (az ama, ami eredetileg amugyis az enyem persze, de o nagy kegyesen visszaadja) es akkor bekenhagyom, gondoltam ha mar nem birja kifizetni azt amit ellopot akkor mar legalabb ebbe belemegyek, odaadta a 34k hufot nemreg, az egyik bugbeltet (2 legit bbm volt, egyik vrt karijan, masik meg mikesen, vagyis azota mikese mar mulen rohad), jah es ha ebbe nem megyek bele akkor " keszuljek fel a remalmaim beteljesedesere "... meg megkeseriti az eletem, meg ilyenekkel fenyegetett ^^ meg ha a lakasa kozelebe kerulok akkor engem ott kinyirnak, meg neki vannak am olyan ismerosei akik mar embert is oltek, hudebuszkevoltra
most sikerult visszaadni 34kt meg az ama is nalam van, a bugbelt rola, elvileg poofolt, bar nem tudom, egyszer sem volt a kezemben, oberon adta at a vevonek is, meg o szedte le vrt karijarol is, tehat vagy vrt kicserelte unpermre? vagy a vevonel volt a gond (tudtak a pwjet tobben is, ilyen kozos karira permed bbt rakni = n1), most van meg 1 legit bbm, ami mar annal arra meltobb usernel van

jelenleg oberon kezeben, engem nem is igazan erdekel nem is d2zok
nah mindegy, a lenyeg hogy en szeretnem visszakapni a penzt, de batyamhoz nem allhatok oda 36kval, mikor 180kt loptak el tole

ha 60kt kapok aztmondhatnam neki hogy oké, egyik mar visszaadta, az megiscsak valami
tomi erre jon azzal hogy nem tartottam magam a megallapodashoz

[c=1]
WEICHMANN JÁKOB, GÍBNHAUER NIMKÁV`[/c=46] üzenete:
ha egy nő elcsavarja a fejed, méghozzá úgy h szanaszét vagy csapva, hidd el, bármit megteszel
#2 kicsit editelve, hogy ne 80 sorban legyen
Balázs üzenete:
te loptal, es te vagy felhaborodva h vissza akarom kapni a penzt, vicces
[c=1]
nem amiatt vagyok felháborodva, hogy vissza akarod kapni
[c=1]
hanem amiatt, hogy nem tartod magad a megállapodáshoz, és át akarsz baszni
en akarom ot atbaszni

szerintem adja vissza a penzt ha mar egyszer ellopta aztan maradjon csondben es oruljon ha nem lesz nagyobb kovetkezmenye, de ha lenne akkor sem szolhatna semmit
megjegyzem meg ha vissza is adna a penzt akkor sem tudna jovatteni azt amit velem tett
utana meg jott azzal hogy en is loptam volna forditott helyzetben, hat ez nc

ezt azert ide is bemasolom, mert teccik, meg mert ide is illik, meg mert talan elore is valaszolok a lacketto-fele "nemerdekelsenkit" postokra
Quote (TresholdOfUniverse @ Thu, Dec 11 2008, 07:48pm)
Disclaimer: Nem azert irom le, mert nincs mas akivel megoszthatnam, vagy szuksegem lenne az itteniek egyutterzesere, csupan azert mert vannak itt olyanok akikkel nem allok mindennapi kapcsolatban,de tobbe kevesbe a baratomnak tartom oket es hatha erdekli oket. de szep mondat lett.
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=26845693&f=129 megeztis
+1re fel

---------------------------------------------EDIT----------------------------------------------------
talan felmerul hogy miert tomival kezdem
hat azert mert dalmi kb egy cigany kurva es talan meg buszkek ra a szulei hogy lopott
a masik gyerek gabor
http://forums.d2jsp.org/user.php?i=278936 neki tudjak is a szulei imo, de egyke a gyerek, meg nem lenne belole semmi
tomi szuleit meg valamivel normalisabbnak kepzelem el
This post was edited by ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH on Dec 30 2008 05:16pm