http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=22763211&f=129Ebbe tessek beletekinteni.
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
Szanalmas viselkedes. Kurvara unfair.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..
Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.
Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.