d2jsp
Gaming and Trading Community
Gaming and Trading Community
d2jsp Forums > Diablo 3 Discussion > Problem With My D3 > Sad Life
Add Reply New Topic New Poll
Page 2 of 2 12
Djunior
#11 Nov 23 2017 01:53pm
Group: Member
Posts: 2,070
Joined: Jun 27 2010
Gold: 1,624.48
Quote (C4NTWO @ Nov 23 2017 07:14pm)
did you go to options, and use the "scan and repair" tool when having d3 selected in the blizz app?


He's better off going to control panel / software, select D3 and hit uninstall
DHABattosai
#12 Nov 23 2017 04:13pm
Group: Member
Posts: 7,093
Joined: Jul 16 2007
Gold: 9,355.00
yeah join d2
Haseo
#13 Nov 23 2017 06:10pm
Group: Member
Posts: 101,948
Joined: Apr 4 2009
Gold: 700.00
Quote (Djunior @ Nov 23 2017 01:53pm)
He's better off going to control panel / software, select D3 and hit uninstall


Best option
soulzek
#14 Dec 14 2017 04:55pm
Group: Member
Posts: 6,133
Joined: Jan 5 2003
Gold: 1.00
Warn: 20%
Quote (Ontarian @ Nov 22 2017 09:51pm)
I have a problem with my D3 too, it's shit


recommended answer
Diabarblo
#15 Dec 16 2017 10:40am
Group: Member
Posts: 2,041
Joined: Sep 19 2007
Gold: 76.00
what about just pretending to mash imaginary buttons until you can grind d3?
D_urRRR
#16 Jan 11 2018 10:40am
Group: Member
Posts: 5,763
Joined: Nov 12 2005
Gold: 2,500.00
I wonder if he fixed his issue.
:huh:
eggson
#17 Jan 11 2018 10:41am
Group: Member
Posts: 9,743
Joined: Aug 19 2008
Gold: 106.60
Warn: 30%
Quote (Sangohan @ Nov 22 2017 08:31pm)
When i try to open my d3 , it runs a blackscreen


sounds better than the actual game
D_urRRR
#18 Jan 11 2018 10:43am
Group: Member
Posts: 5,763
Joined: Nov 12 2005
Gold: 2,500.00
Quote (eggson @ Jan 11 2018 12:41pm)
sounds better than the actual game


:rofl:
Go Back To Diablo 3 Discussion Topic List
Page 2 of 2 12