Quote (ToldiSenior @ Feb 25 2017 10:40am)
OK, szerinted az, hogy az országot életem árán is megvédem, rossz felfogás?
Hogy megölném azt, aki Téged (vagy akárki magyart) megtámadna/megfenyegetne/rabszolgává tenne, ez szerinted rossz felfogás? Te hagynád magad?
Én vállalom személyiségi jogaim és szabadságom súlyos korlátozását. Nekem lehet ilyen parancsot adni, hogy öljek meg egy ellenséges katonát. Semmi bűncselekményt nem szabad ugyanakkor végrehajtanom.
Szerintem én teljesen normális vagyok, ez minden pszicho teszten kiderül (nem először voltam és nem is utoljára, elhiheted). És tökéletesen tiszteletben tartom azoknak az embereknek a véleményét, akik szerint nem szabad ilyen dilemma elé állítani egy embert, hogy öljön meg egy másikat. Száz százalékig ellenzem a kötelező katonaságot. Ezt csak tényleg végveszély esetén tartom elképzelhetőnek.
Hitler is egy tök szimpatikus sikertelen művészecske volt, amíg meg nem mérgezte a militarista szellem. A háború után vált szörnyeteggé, egy gyűlölet- és bosszúvezérelt szónoki zsenivé, aki behülyítette a fél világot.
Nagyon remélem, hogy én mindig is egy tiszta becsületes hazaszerető ember maradok. Aki vállaltan pro-szemita, pro-keresztény és anti-mohamedán. Egy muszlimot sem ölnék meg csak azért, mert más fajtájú. De ha azt kérdezed, örömmel húznám-e meg a ravaszt, ha a célkeresztbe kapnék egy öngyi terroristát, közvetlenül az övén levő gomb megnyomása előtt, hát, ha nem tenném, én lennék az oka az általa megölt emberek halálának. Akkor lennék esküszegő, akkor lennék hazaáruló.(parancsmegtagadó)
Rohogok
Azert az jo erzes h ha barmi para van akkor teged fognak halomra loni
En meg addig nyomom a dank memeket, aztan felulok egy gepre es megyek svajcba