d2jsp
d2jsp Forums > d2jsp > General Help > Tried To Flash My Bios
Add Reply New Topic
Bradleyk
Group: Member
Posts: 14,497
Joined: Jun 9 2010
Gold: 12,913.44
May 17 2022 10:18pm
i dl'd the bios i need

i put on flashdrive - > open bios -> try to update via fd

“Selected file is not a proper bios”

what am i doing wrong?

doing this bc my new ram ( 4stick 16gb ddr4 3600mhz corsair vengeance ) isn't compatible rn somehow even tho multiple people use this ram with my mobo ( asus tuf x570 wifi ) and my cpu ( ryzen 9 3900x ) or worse

i think this is caused by bios not being up to date maybe someone can weigh in on this also?


e: think installing the same ram but 3200 mhz will just work? guess im gonna have to go return and get diff ram

This post was edited by Bradleyk on May 17 2022 10:19pm
CheatEngine
Group: Member
Posts: 2,733
Joined: Oct 1 2007
Gold: 103.00
May 18 2022 12:10am
Look at bios version history notes and see if there are any warnings or disclaimers, I know this is not the same board maker but for example Gigabyte required you to stepwise upgrade to a certain version before newer versions could be installed, not allowing just one giant leap from old to new bios.
Bradleyk
Group: Member
Posts: 14,497
Joined: Jun 9 2010
Gold: 12,913.44
May 18 2022 12:38am
I HAVE FLASHED MY BIOS



however i still am unable to use my new ram for whatever reason


i hope taking it back to best buy and getting 3200mhz ram will work :/
Go Back To General Help Topic List
Add Reply New Topic