d2jsp
d2jsp Forums > Diablo III > Diablo 3 Discussion > I Keep Freezing
Add Reply New Topic New Poll
Rerolled
#1 Apr 10 2021 11:59pm
Group: Member
Posts: 1,422
Joined: Aug 13 2015
Gold: 2,901.00
when im in grifts and i beam into a elite back my game just freezes and when i click respawn i freeze again for like 30 seconds

is there a fix for this ?
b1tterman
#2 Apr 11 2021 04:42am
Group: Member
Posts: 421
Joined: Jul 11 2005
Gold: 0.00
Put on a blanket or extra socks idk.
IFAPTOBAALRUNS
#3 Apr 11 2021 05:21am
Group: Member
Posts: 832
Joined: Mar 30 2021
Gold: 0.93
:rofl:
Diablo3resurrected
#4 Apr 11 2021 11:57am
Group: Member
Posts: 556
Joined: Mar 29 2021
Gold: 5.00
Quote (Rerolled @ Apr 11 2021 07:59am)
when im in grifts and i beam into a elite back my game just freezes and when i click respawn i freeze again for like 30 seconds

is there a fix for this ?


hot tea
d2gamerz
#5 Apr 11 2021 01:31pm
Group: Member
Posts: 1
Joined: Mar 25 2021
Gold: 0.00
Buy quad 3090 rtx or reinstall game
hellbender
#6 Apr 12 2021 01:57am
Group: Member
Posts: 7,432
Joined: Feb 13 2006
Gold: 25,307.30
I had freezing issues and it was hd related.
Hd had delays pulling up sound files.

No file, it will freeze untill loaded.
WiZexile
#7 Apr 16 2021 09:37pm
Group: Member
Posts: 12,955
Joined: Sep 19 2004
Gold: 710.44
Quote (hellbender @ Apr 12 2021 01:57am)
I had freezing issues and it was hd related.
Hd had delays pulling up sound files.

No file, it will freeze untill loaded.


yup
HardyTarget
#8 Apr 18 2021 04:09am
Group: Member
Posts: 69,131
Joined: Dec 17 2005
Gold: 13,006.81
D3 has irl cooldown.
Haseo
#9 Apr 18 2021 05:28am
Group: Member
Posts: 116,946
Joined: Apr 4 2009
Gold: 3,565.00
Open task manager, go to details, fine diabloiii64 exe or whatever and right click, select affinity or priority(the one that shows u cores), and uncheck the use all cores and only use 0 and 1


Its a sound issue or something
Go Back To Diablo 3 Discussion Topic List
Add Reply New Topic New Poll