This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Quote (Dr_Feelgood @ May 15 2011 11:59pm)
ne, milot je bio jedan tamo neki, koji se protivio mojoj ideji o formiranju zajedničkog srpsko-albanskog foruma po nazivom ''Serbo-Albanian friendly forum''!!!!!
Pa naravno da se protivio ideji kad ideja nema veze sa zdravim mozgom jebem te u supak nepismenog pa da ti dam zemljopisnu kartu nebi mi znao europu pokazati,
Prvo da srbija ista zeli a zeli kosovo A kosovo mozes samo sanjati pederu da nisi mozda cetnik pa albanija je druga drzava granici s grckom i zasto bi uopce formiro Albansko-Srpski forum |????
Ti bi nesto formiro pedercicu mali. Kolko uopce imas godina
Quote (nugard @ May 16 2011 12:09am)
milot je kosovski albanac koji živi u dojčlandu, bivši trusted
vitan je slovenac iz slovenije, milotov potpredsjednik slavnog V.I.P. guilda
sad su oba banirani
Vitan je mali janez koji je puko od ljubomore kad je nastao HRV forum a slovenci su posisali kurac, nek se zakopa u zemlju mali supcic dao bi sestrinu picku za saku forum golda.
Milot mi je bio na Frieds list jer je bio medju prvim siptarima koje sam vidio na jspu a ja sam isto siptar, mali supcic me odma zica 2k fg kao posudi ja reko nemogu bro treba mi za nesto mogu ti donirati 300 fg ovak iz zajebancije, i frajer kaze ok, ja mu doniram.... Nije to uopce bitno odma sam vidio kolko je sati, Oldschool playa, ja sam scammo scammere a neki Klinac Milot i Vitan tu prodaju neke fore nemaju ni 18 godina u guzici... koji K koji reply, wtf ???
mogu ih obojicu izjebat u guzicu i tjerat da se samaraju, bez gay fora