Quote (FiLthYodoR @ 13 Apr 2016 01:17)
XAXAXAXXAXAXAXXAXAXXA
MILA ME EPIXIRIMATA LEEI XAXAX A
Pu mu exeis pei 5 fores thn idia malakia partous spiti sou leei
Maximum kalokairi triths dhmotikou pros tetarths ataka
Auto pu de xwraei to mialoudaki sou einai pws pote den eipa oti auto pu ginetai einai swsto h kati tetoio, kai autous pu exume gia kyvernhsh kai tus vrizeis tous ekraza ki egw prin kan vgune xD
Apla den mporeis na dexteis kamia apopsh pu den einai idia me thn dikh sou kai automata antidras san 10xrono.
Kane kanena mathima parapanw ston allo ton filo sou gia thn party mu file, me exeis meletisei kala vlepw.
Oi monoi pu den ftaine gia olo auto einai oi idioi oi prosfyges, prosexe, oxi oi paranomoi (lathrometanastes) pu ekmetaleuontai olh auth thn anampoumpoula gia na pernane eleuthera alla oi Syrioi oi opoioi einai h pleiopshfia pu exun kai xartia kai apola file.. giatroi kai daskaloi htan sthn xwra tous (auth pou apokaleis tritokosmikh). An thes na krakseis kapion, krakse thn kyvernhsh pu de mporei na xeiristei to thema opws kai polla alla themata kai tis ypolipes kyvernhseis twn eurwpaikwn xwrwn pu exun kleisei ta synora tous giati autoi ftaine pragmatika.
Oriste su apantisa, grapse mu tora oti de kserw ti lew epidi eimai xontros kai anergos na dw ti tha katalaveis xD
oraia twra mporoume na ksekinisoume suzhthsh.
na dextw oti exoun polemo stin xwra tous kai oti den einai autoi pou ftene opws les esu..
den dexomai pou pernane nuxta ta sunora me varkes kserontas oti tha tous mazepsoume emeis kai olo auto einai programmatismeno na to kanoun
oloi ma oloi tous apo ton prwto mexri ton teleutaio kseroun akrivws ti sumvenei stin ellada kai giauto erxontai akrivws me ton idio tropo oloi...
opws prin 5 xronia pou varousame skopia ston evro kai tous pianame 7-7 kai 10-10 na pernane nuxta apo to potami tou eurou..
kai KSEROUN POLU KALA OTI EINAI AKROS PARANOMO AUTO POU KANOUN...
ARA POIOS EINAI O MALAKAS KAI O PARANOMOS TO KRATOS POU DE KRATAEI KLEISTA TA SUNORA OI AUTOI POU MPENOUN NUXTA KAPOU OPOU DE PREPEI???
EAN EIXAME PANTOU NARKOPEDIA STA SUNORA KAI STI THALASSA KAI PANTOU KAI PETHENAN 20-30 THA KSANAPERNOUSAN? THA KSANAERXOTANE??
DE NOMIZW.. apla phran xabari auto pou sumvenei sti xwra mas kai to ekmetaleuontai psaxnontas lush stin proswpikh tous zwh oxi gia tin xwra tous.. h xwra tous de tous noiazei KAN tous noiazei pws na sosoun ton kolo tous kai na volepsoun ton kolo tous pws na vroun faghto kai ta loipa ktlp ktlp.
elpizw na se kalupsa me tin apopsh mou