Quote (mainabg @ 11 Jan 2011 18:55)
Навремето бяхме дружки и си помагахме ,но нещо си накривиха шапките .Тошо не искал да му каже откъде правил ФГ-то или нещо такова не помня .
Да истина е...но на теб ти свалям шапка..евала за това което правиш...мисля че теб трябва модератор да направят не "МАДИатор" като ония славей
.
Не съм го питъл как си прави парата тука..не ме и интересува..аз не съм алачен....помагали сме си дааа.....истина е ...ама везните клонят към мен..даже и акаунт му дадох да си врътка руни преди реса да прави спирити...и това е истина..ама когато ....ти се наложи да го търсиш за нещо все си е зает...яко... аре после аре..аре утре и така мина една седмица от реса.....та гледам аз акъла на нашето момче...мина време вика - как е?.....аз - ами развивам се..той - охооо аз и бот имам вече направих 20 високи руни....викам дай едно рамо(информация демек).....не му искам пара нито да ми дава нещо..просто информация..аз със нея знам какво да направя...ама алчноста завладяла един ЛУД.....мисли си че ще направя повече пара от него.....и отговора дословно...
"ААА МАЙНА АЗ НЕ СИ РАЗКРИВАМ НАЧИНИТЕ ЗА ПРАВЕНЕ НА РУНИ"..все едно печата пари....и излезна от скайп под предлог че има "неотложен ангажимент"...да продава в сайта кво друго. тука чайника преля и .....се самоизключих от българската гилдия..не са ме изхварляли...сам си натиснах бутончето....а когато му написъх истаната в една отворена тема тука.....почна да се прави на велик и да ми ръси простотии да ми казва колко съм задръстен...а и накрая че съм Циганин....е мога ли аз да го Е..А в Тъпя Г.З...и МАДИатора...ще си хабя времето да помагам на палячовци...дай ,дай, дай...а като поискаш....опаааа...ъъъъъ..азззз.....такооооооаа...налиии....ТЪП СЪМ.....ай сектир бе...ще ме порти доносника...щото е виновен и друго неможе да направи..
продължавай да ревеш Тошко...през ....тва ми е....30% аааааа якооо....следващите 10% може да са за 48ч.....ама има изненада и за тебе споко...
никога не е късно да направиш на мръсника мръсно колкото по късно толкова по мръсно...запомни го товане му правя четки...но Майната е най якия пич тука...от него съм научил много..а и доколкото знам на никой не е отказал помощ..дори и 5 ч. след реса 
и най важното
This post was edited by Lucifer_999 on Jan 12 2011 07:29am