Quote (Kris @ 11 Jan 2011 12:36)
Не мога да разбера защо продължавате..
Да не сте някакви малки деца? Ако имате проблеми мислите ли, че подходящото място е тук?...
Искахте форум, направиха. Искахте Българин mediator, и това стана, ае спрете се вече? ..
ма той тошко за българин ли го взимате...на 100% грешния медиатор..той ли е лицето на българското в сайта..да пише на маймуница..да се забавлява с нещастието на хората и да сее убиди и бъзици по адрес на хора които хал хабер си няма какви са...аре моля..то аман от такива...хапнат някой кокъл и ....почват да летят по небесата.
те хората по горе си казаха мнението...за великия медиатор....а моето е още от времето когато си беше простия член на сайта..не че сега е по различно.
всичките ми наказания са заради него 20 %..10 % понеже търсих накой да даде един "мап' какъвто позлват още една маса народ и тошко обади да ме накажат другите 10% са от снощи защото великия медиатор неможе да погледне истината в очите...ма нека си седят..надявам се да станат поне 50-60...до към 90..и почвам нов акаунт нищо че сегашния ми е от 2007
This post was edited by Lucifer_999 on Jan 11 2011 06:13am