Quote (Lucifer_999 @ Sep 13 2010 02:06pm)
за 15 мин съм стигал от Рогош до главната-на бар каменица на паркинга....100 % вярно
дааа...Рогош....любомото ми място през почивните дни....когато ги има...
ааа иначе съм от...София....Перник......Варна...Добрич......някаде от там съм....за по 1-2 седмици.......
май няма значение дали си от село или от ...града нали....ма аз предпочитам да съм си от село...я елате в София с колата..радост небесна...в центара 5 км.за 2 ч. се минават яко а...и ако искате с някоя пичка да отидете на кафе с колата...опаааа синя,червена,зелена..зона стикери, лепенки, .....и така пичове кафенцето излиза по към 20-30 лв....за това може само да завиждате на хората от село.....и това ме навежда на мисълта...ако може цяла българия да си заживее У Столицата...та ние...."простите селяни" да си останем в селца като Рогош.
П.С. Пичове работя на центъра на Витошка...като погледна през прозореца....хора-коли-трамваи...хора...хора..хора....МРАВУНЯК, 1 копче да хвърлиш на земята няма да падне.
Така е, ако искаш да си гъзар, трябва да се харчиш като за световно. И не мисля, че е само в София, ами във всеки по-голям град, в който се развъдят прекалено много "гъзари". Не може голфчетата 2ки, 3ки, 4ки да си паркират по жълтите павета все едно е селски площад. И все пак, винаги може да се намерят заобиколни варианти - има си доста "китни" улички и паркинги по центъра на Сф, където можеш да си оставиш колата и безплатно, стига да имаш търпение и 5-10 минути за обикаляне/ходене пеша. Естествено, ако си с S-class или 7-series, не ти пука дали ще дадеш някакви мизерни мангизи за абонамент за синя зона, да не говорим, че в някои "по-елитарни" кафенета и заведения с такава кола ще ти пуснат служебните места за паркинг, защото знаят, че вътре ще пиеш зелено-синьо Johnny или Jack ...
Относно "спокойно-гъмжило" сравнението, София си е супер. Лондон, Рим, пък дори и Амстердам, който е по-малък от София - ето там вече може да се види какво е "Гъмжило" - при това не просто много хора - ами УЖАСНО много хора, говорещи УЖАСНО много езици, изглеждащи по УЖАСНО много различни начини. Не знаеш ако настъпиш някого как може да го приеме или на какъв език трябва да му се извиняваш ... Най-забавното е, че има и по-лошо - Ню Йорк, Токио, Пекин и т.н.