d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Искам да си купя електрона цигара > Някой поробвал ли е
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 58,562.50
Feb 15 2011 02:56pm
Quote (mainabg @ Feb 14 2011 06:54pm)
ООООО даааа купих си излезе ми към 160 лв .Тествах два вида течности ,тя влизаше в тая цена .Сега си поръчах течност за 23 лв която  ми харесва ,която е за 1 месец може и повече .Но определено отзивите са положителни ,от 6 дни съм на Е-цигари и не ми се пуши други .Опитах два пъти дали ми харесват все още  тютюневите ,но да ви кажа идват ми леки и миризливи .По добре ми е с Е-цигарите а и с по-малко ме напушват .Когато пресметна 23 лв за течност +8 лв доставка = 31 лв за месец .Това е с пъти по-малко от колкото  миризливите и задръстващи цигари ,да ви кажа пушим си  на всякъде и не ми дреме .Идват съвсем тактично ми казват ,че не се пуши .А АЗ съвсем спокойно си отговарям аз не пуша съжалявам ,аз изпарявам това е Е-цигара и му пожелавам лек ден .

xaxaxaxa :)
Member
Gold: 111.51
Feb 15 2011 11:45pm
Quote (mainabg @ Feb 14 2011 05:54pm)
ООООО даааа купих си излезе ми към 160 лв .Тествах два вида течности ,тя влизаше в тая цена .Сега си поръчах течност за 23 лв която  ми харесва ,която е за 1 месец може и повече .Но определено отзивите са положителни ,от 6 дни съм на Е-цигари и не ми се пуши други .Опитах два пъти дали ми харесват все още  тютюневите ,но да ви кажа идват ми леки и миризливи .По добре ми е с Е-цигарите а и с по-малко ме напушват .Когато пресметна 23 лв за течност +8 лв доставка = 31 лв за месец .Това е с пъти по-малко от колкото  миризливите и задръстващи цигари ,да ви кажа пушим си  на всякъде и не ми дреме .Идват съвсем тактично ми казват ,че не се пуши .А АЗ съвсем спокойно си отговарям аз не пуша съжалявам ,аз изпарявам това е Е-цигара и му пожелавам лек ден .

Радвам се за теб брат, аз пробвах и не стана :(
Member
Gold: 13,068.00
Feb 16 2011 12:32am
<-- Клипче да видите колко пара вади ,слагам тоя Чех понеже има най-голямо качество на клипа

Брат мисля ,че си пробвал с имитация .Аз съм с най-доброто от най-доброто ,няма по нова разработка .В момента изпарявам с най-силния концентрат никотин ,24мг. на 1 мл. и най-новия модел на Е-цигара .Ако си пробвал с някакви ефтинджоци ясна работа ,но определено не е 100% еднакво .

ЕТО от тук си купих Е-цигарата --> http://www.pv-bg.com/

This post was edited by mainabg on Feb 16 2011 12:36am
Go Back To Български Topic List
Prev1234
Add Reply New Topic New Poll