Quote (Canar4ever @ 19 Sep 2010 15:37)
приятел ако ще пишеш някво мнение го прави , а не спами само с тфоито Да , и няква емотикона ...
ta to dori ne e emotikonka a e samo opit za neq... btw sega ti olekna na sarceto kato nqmash ni6to.. iz4isti predmetite i si gtov da idva resa a ?

... znam i az predi taka napravih i dokato ne prodadoh vsi4ko (koeto si struva6e, ta6lacite na noobite

) ne se uspokoih.. i kato po4nah vidqh edna "dupka" mejdu igrata i jspto tq beshe che 1 hr struvashe 320 fg ili 6 ista a seki ist struvashe 70 fg ... vidq li dupkata?

emi to4no ot neq napravih 1.5k fg... po4nah s 4xx
i sega mi se izpari 6toto se probvah da prodam 250 fg za 7 dolara ama me ebaha

kat sam noob xDD i nqkoi "priqteli" ne mi varnaha zaetoto fg.. i kam 100 fg dadoh na poznati kolkoto da po4nat kogato hr beshe 40 fg

ta zatova sega me e qd 4e nikoi ne6te da dade 70 fg... seki go stiska 6e kajesh skapocenni kamani a realno sa ni6to ^^ kato se ima na predvid 4e 70% ot bgtata sme bogati v diabloto
a v realniq jivot 90% ot nas sme s pod 1000 leva na mesec.. koito ne sa dostata4ni za normalen jivot
PS: neiskam nikoi ot moq komentar da po4va da se pravi na golqm. V smisal "az iam 5k na mesec ili abe az karam nz kvo ili abe kaf si ti we, ili az sam bagt .. etc etc etc... tiq gi znaem xD