Quote (GS_Mitaka @ 17 Feb 2013 17:01)
За родоначалници на смартфоните можем да наречем нокиа 6600, сони ериксон п990. Имаше смартфони със Симбиан С40 и Уиндоус преди от Ябълките изобщо да мислят за телефони...(да не забравям Q-Tec, Palm...) По-скоро стана мода да имаш айфон, просто не мога да сравнявам платформата на Андроид с иОс... Относно Галакси-тата, някак си ми идват кухи и некачествени като изработка/материали. Не ми стоят удобно в ръката. За S4 не съм информиран, дано се постараят повече.
Брат ми имаше 6600 изключително здрав телефон а аз имах 7650 до колкото съм информиран той е първия по рода си .Когато казах родоначалник имах предвид да има touch screen ,WiFi и визията на всички смартфони които са ни познати днес .Не зная със сигурност но Iphone 1 не е ли първия със съвременна визия ,който да можеш да му сменяш IOS да добавяш и премахваш приложения .С една дума обединяване на телефон с РС > ? Хронологията ми се губи
Брат ми си взе самсунг галакси S3 но нещо не ми е удобен в ръката и ми е крив ,незнам докато HTC по ми харесва .Вярно е всичко е въпрос на вкус ,много се двуомях дали HTC или Iphone да си взема .Накрая послушах човека ,който според мен е най-добрия на тема операционни системи .Не е някой който прото си ръчка и се е научил а е изкарал cisco академия и има сартефикати за всички операционни ситеми .За онзи момент apple беше най-доброто ,но последния IOS 6,1 са се изложили .Който има Iphone и се чуди дали да го упва да не го прави ,не била хубава .След УП батерията на телефона започвала с пъти по-бързо да се изтощава .
GS_Mitaka ти успя ли да си купиш телефон от RLT
This post was edited by mainabg on Feb 18 2013 02:00am