d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Официален Galaxy S4 топик
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13,261.47
Dec 5 2012 04:43pm
А дано, от добрата конкуренция печели най-вече потребителя.
Сега ще видим 5S какво ще предложи, макар че едва ли ще е нещо по различно от подобрен maps софтуер и някой друг бъг по-малко.
За 6-тицата стискам палци да дигне летвата пред останалите производители.
Member
Gold: 201,320.00
Trader: Mediator
Feb 14 2013 12:48pm
Петицата е едно от разочарованията от Apple, след 4S. Не виждам ама никаква причина да се сменя 4ката с 5цата. Стана така че Епъл почнаха да догонват Самсунг. Даже Галаксито има повече неща. RIP Apple, Стив Джобс определено липсва на фирмата... Няма го оня чар, простовата леснота на бораването, уникалност на продуктите вече ... Жалко
Member
Gold: 13,068.00
Feb 15 2013 01:25am
Quote (Tosho @ 14 Feb 2013 20:48)
Петицата е едно от  разочарованията от Apple, след 4S. Не виждам ама никаква причина да се сменя 4ката с 5цата. Стана така че Епъл почнаха да догонват Самсунг. Даже Галаксито има повече неща. RIP Apple, Стив Джобс определено липсва на фирмата... Няма го оня чар, простовата леснота на бораването, уникалност на продуктите вече ... Жалко

Нормално е да има някакво сътресение след смъртта на Стив Джобс ,нищо чудно да продължи още 1-2 години .Аз моя Iphone 3gs не мисля да го сменям все още щом ми вървят най-новите операционни системи ,сложих си 6.1 и нямам проблем .Единственото което ме дразни е ,че нямам камера от предната страна а само от задната и дисплея е малък .Като наблюдавам тенденцията е да се върви на все по големи дисплеи ,може би 5s или 6-цата ще отговори на моите изисквания .А ако бъдещата 7-ца а и понеже ми е любимо число може би ,като излезе тогава ще го сменя ;) За сега моя ми върши чудесна работа и си е избил парите ,които съм дал за него .
Member
Gold: 4,444.44
Feb 17 2013 09:01am
За родоначалници на смартфоните можем да наречем нокиа 6600, сони ериксон п990. Имаше смартфони със Симбиан С40 и Уиндоус преди от Ябълките изобщо да мислят за телефони...(да не забравям Q-Tec, Palm...) По-скоро стана мода да имаш айфон, просто не мога да сравнявам платформата на Андроид с иОс... Относно Галакси-тата, някак си ми идват кухи и некачествени като изработка/материали. Не ми стоят удобно в ръката. За S4 не съм информиран, дано се постараят повече.

This post was edited by GS_Mitaka on Feb 17 2013 09:07am
Member
Gold: 0.00
Feb 17 2013 06:18pm
:).
Member
Gold: 13,068.00
Feb 18 2013 01:42am
Quote (GS_Mitaka @ 17 Feb 2013 17:01)
За родоначалници на смартфоните можем да наречем нокиа 6600, сони ериксон п990. Имаше смартфони със Симбиан С40 и Уиндоус преди от Ябълките изобщо да мислят за телефони...(да не забравям Q-Tec, Palm...) По-скоро стана мода да имаш айфон, просто не мога да сравнявам платформата на Андроид с иОс... Относно Галакси-тата, някак си ми идват кухи и некачествени като изработка/материали. Не ми стоят удобно в ръката. За S4 не съм информиран, дано се постараят повече.

Брат ми имаше 6600 изключително здрав телефон а аз имах 7650 до колкото съм информиран той е първия по рода си .Когато казах родоначалник имах предвид да има touch screen ,WiFi и визията на всички смартфони които са ни познати днес .Не зная със сигурност но Iphone 1 не е ли първия със съвременна визия ,който да можеш да му сменяш IOS да добавяш и премахваш приложения .С една дума обединяване на телефон с РС > ? Хронологията ми се губи :)

Брат ми си взе самсунг галакси S3 но нещо не ми е удобен в ръката и ми е крив ,незнам докато HTC по ми харесва .Вярно е всичко е въпрос на вкус ,много се двуомях дали HTC или Iphone да си взема .Накрая послушах човека ,който според мен е най-добрия на тема операционни системи .Не е някой който прото си ръчка и се е научил а е изкарал cisco академия и има сартефикати за всички операционни ситеми .За онзи момент apple беше най-доброто ,но последния IOS 6,1 са се изложили .Който има Iphone и се чуди дали да го упва да не го прави ,не била хубава .След УП батерията на телефона започвала с пъти по-бързо да се изтощава .

GS_Mitaka ти успя ли да си купиш телефон от RLT

This post was edited by mainabg on Feb 18 2013 02:00am
Member
Feb 19 2013 07:44am
Не, отказах се, повечето бяха от Щатите и доставката беше с пречки - някви закони за литиево йонни батерии и т.н.
Взех си 2ТБ външен харддиск от Холандия и съм много доволен.
Member
Gold: 10,148.45
Feb 20 2013 07:30am
Quote (mainabg @ 18 Feb 2013 10:42)
Брат ми имаше 6600 изключително здрав телефон а аз имах 7650 до колкото съм информиран той е първия по рода си .Когато казах родоначалник имах предвид да има touch screen ,WiFi и визията на всички смартфони които са ни познати днес .Не зная със сигурност но Iphone 1 не е ли първия със съвременна визия ,който да можеш да му сменяш IOS да добавяш и премахваш приложения .С една дума обединяване на телефон с РС > ? Хронологията ми се губи :)

Брат ми си взе самсунг галакси S3 но нещо не ми е удобен в ръката и ми е крив ,незнам докато HTC по ми харесва .Вярно е всичко е въпрос на вкус ,много се двуомях дали HTC или Iphone да си взема .Накрая послушах човека ,който според мен е най-добрия на тема операционни системи .Не е някой който прото си ръчка и се е научил а е изкарал cisco академия и има сартефикати за всички операционни ситеми .За онзи момент apple беше най-доброто ,но последния IOS 6,1 са се изложили .Който има Iphone и се чуди дали да го упва да не го прави ,не била хубава .След УП батерията на телефона започвала с пъти по-бързо да се изтощава .

GS_Mitaka ти успя ли да си купиш телефон от RLT

Аз си спомням, че в 4клас (преди 9 години) имах ето такава желязна нокиа

Мина през много изпитания и все още стои в един шкаф вкъщи и функционира! Относно батерията на 5-цата аз моя всяка вечер го зареждам. Но го използвам много през деня за интернет, музика и други апликации. Не ми пречи че всяка вечер трябва да се зарежда. На месеца гледам поне един път да се изключи от само себе си и да се зареди до 100 без да го пипам.
Member
Feb 20 2013 08:03am
Аз също разполагам с работеща 3310-ка :D Скоро си продадох единия телефон, за да си купя по-добър и старата школа се справи перфектно, а не беше баран с години и батерията живна!
Member
Gold: 201,320.00
Trader: Mediator
Feb 20 2013 11:40am
3310-ката беше желязна:) и аз имах навремето такава но какво стана с нея не помня
Go Back To Български Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll