d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev15225235245255261257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 228.67
Jun 29 2013 03:48am
Quote (Sanyika @ 29 Jun 2013 00:37)
elkezdtem a fegyencedzés alapján valamicskét edzeni. egy héten 3 nap tolom egyik nap guggolás, másikon has, harmadikon híd és mindhárom nap fekvőzök. a guggoláson és a többi egynaposon megérzem, hogy fejlődök, de a karon semmi. nem bírom növelni az ismétlésszámot. lenyomok 2 sorozat 20-at és ott teljesen kész vagyok, a 2. sorozat is már szenvedős. ez már hetek óta csinálom és semmi, csak miután megvan fáj a karom picit, pihenek és megpróbálok megint nekiesni, de úgy még kevesebbet bírok. a kis fájdalom 10-15 percen belül elmúlik, másnap nincs izomláz.
ha mást csinálok, pl. húzódzkodást, másik fekvőt ugyanez a végeredmény.

sima házikoszton nevelkedek, amibe próbálok minél több rizst csempészni, mert azt ajánlották.

mit tudnék tenni a fejlődés érdekében?

ezt az egesz lofaszt elfelejteni. ez a legfontosabb a fejlodesed erdekeben.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jun 29 2013 04:25am
Quote (Sanyika @ 29 Jun 2013 01:37)
elkezdtem a fegyencedzés alapján valamicskét edzeni. egy héten 3 nap tolom egyik nap guggolás, másikon has, harmadikon híd és mindhárom nap fekvőzök. a guggoláson és a többi egynaposon megérzem, hogy fejlődök, de a karon semmi. nem bírom növelni az ismétlésszámot. lenyomok 2 sorozat 20-at és ott teljesen kész vagyok, a 2. sorozat is már szenvedős. ez már hetek óta csinálom és semmi, csak miután megvan fáj a karom picit, pihenek és megpróbálok megint nekiesni, de úgy még kevesebbet bírok. a kis fájdalom 10-15 percen belül elmúlik, másnap nincs izomláz.

sima házikoszton nevelkedek, amibe próbálok minél több rizst csempészni, mert azt ajánlották.

vegyél egy terembérletet
Member
Gold: 118.00
Jun 29 2013 05:35am
Quote (RRC @ 29 Jun 2013 11:25)
vegyél egy terembérletet

saját súlyból akarok valamit elérni és pénzem sincs rá :(
Member
Gold: 1,593.00
Jun 29 2013 10:20am
Vége a szezonnak meg az edzéseknek már kb 1 hónapja, fel is szedtem 2,5 kilót.
Dagadt buzinak érzem magam.
Member
Jun 29 2013 10:33am
Quote (Smat @ 29 Jun 2013 18:20)
Vége a szezonnak meg az edzéseknek már kb 1 hónapja, fel is szedtem 2,5 kilót.
Dagadt buzinak érzem magam.

grat a 45 kilóhoz
Member
Gold: 3,000.00
Jul 1 2013 02:39pm
34 perc alatt futottam a 7 km-t
ez 3 perccel jobb, mint a legutobbi meresem eredmenye
ez 3,43m/s, az eddigi 3,15-hoz kepest, ami 28centi/s (8,88%) gyorsulast jelent nagyjabol 3 het alatt
jelly?
Member
Gold: Locked
Jul 2 2013 08:15am
Quote (Sanyika @ Jun 29 2013 01:37am)

Quote (Sanyika @ Jun 29 2013 01:35pm)
saját súlyból akarok valamit elérni és pénzem sincs rá :(

Mindenkeppen talalj egy helyet ahol lehet huzodzkodast csinalni, vagy vegyel egy rudat es szereld fel otthon valahol,
ameddig nincs meg szerintem csinald a fekvot es a hidat egy nap, + meg ket szeket egymas melle raksz tolodzkodashoz,
a masik nap mehet a guggolas, has. Fekvotamaszt variald, egyik sorozat, szuk, aztan sima, aztan szeles,
De huzodkodas szerintem mindenkepp kell, ha sajat testsullyal akarsz edzeni. Melegits be jobban, ahogy a konyvben is van,
csinalj par konnyebb fajtabol parat mielott elkezded az edzosorozatokat. Hol van a kezallas? Mindenkeppen kezd el gyakorolni falnal, a konyv szerint.
A sima hazikoszt alatt mit ertessz? Probald szuleidet kerni, hogy fozzenek meleg etelt, lehetoleg hussal. Reggelire vegyel zabpelyhet,
fel kg 200 ft sparban, kb 100 g ot minden reggel, ha van tojas otthon akkor a zabpehely melle mehet 2 egesz (kulon nem ra)
Rizs is eleg olcso, ugyhogy ha nem csinalnak szuleid akkor vegyel asszem az is 1 kg 200 ft, volt mikor utoljara neztem, fozzel magadnak.
Esetleg meg vehetsz egy fekvotamasz keretet, amin nagyobb mozgastartomanyban tudsz dolgozni a fekvotamaszon, es dolgozhatsz kulonbozo
statikus poziciokon mint az L-sit, planche.

En Kb 1 ev 3 honapig kondiztam, kisebb kihagyasokkal szar kajaval, most pedig kb 2 honapja csak testsullyal, ezek tegnap elott keszultek

Atm 82-83 kg sokat kell meg fejlodnom, de meg vagyok elegedve az eddigi eredmenyekkel, 1,5 eve olyan 64 kg voltam mikor kezdtem (skinnyfat ofc)
Bar nem a konyv szerint edzek, a mesterlepesek kozul megy, az egylabas guggolas, egykezes fekvo, labemeles, allasbol hidba menes majd vissza.

Ha komolyabban akarsz majd foglalkozni az edzessel, kesobb muszaj lesz magadnak csinalni minden kajat, egyebkent radkenyszeritik a szart, es nem fogsz elerni jo eredmenyeket, Sok sikert!

This post was edited by championmath on Jul 2 2013 08:17am
Member
Gold: 118.00
Jul 2 2013 10:57am
Quote (championmath @ 2 Jul 2013 15:15)
Mindenkeppen talalj egy helyet ahol lehet huzodzkodast csinalni, vagy vegyel egy rudat es szereld fel otthon valahol,
ameddig nincs meg szerintem csinald a fekvot es a hidat egy nap, + meg ket szeket egymas melle raksz tolodzkodashoz,
a masik nap mehet a guggolas, has. Fekvotamaszt variald, egyik sorozat, szuk, aztan sima, aztan szeles,
De huzodkodas szerintem mindenkepp kell, ha sajat testsullyal akarsz edzeni. Melegits be jobban, ahogy a konyvben is van,
csinalj par konnyebb fajtabol parat mielott elkezded az edzosorozatokat. Hol van a kezallas? Mindenkeppen kezd el gyakorolni falnal, a konyv szerint.
A sima hazikoszt alatt mit ertessz? Probald szuleidet kerni, hogy fozzenek meleg etelt, lehetoleg hussal. Reggelire vegyel zabpelyhet,
fel kg 200 ft sparban, kb 100 g ot minden reggel, ha van tojas otthon akkor a zabpehely melle mehet 2 egesz (kulon nem ra)
Rizs is eleg olcso, ugyhogy ha nem csinalnak szuleid akkor vegyel asszem az is 1 kg 200 ft, volt mikor utoljara neztem, fozzel magadnak.
Esetleg meg vehetsz egy fekvotamasz keretet, amin nagyobb mozgastartomanyban tudsz dolgozni a fekvotamaszon, es dolgozhatsz kulonbozo
statikus poziciokon mint az L-sit, planche.

En  Kb 1 ev 3 honapig kondiztam, kisebb kihagyasokkal szar kajaval, most pedig kb 2 honapja csak testsullyal, ezek tegnap elott keszultek
http://kepfeltoltes.hu/130702/Jsp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130702/jsp2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Atm 82-83 kg sokat kell meg fejlodnom, de meg vagyok elegedve az eddigi eredmenyekkel, 1,5 eve olyan 64 kg voltam mikor kezdtem (skinnyfat ofc)
Bar nem a konyv szerint edzek, a mesterlepesek kozul megy, az egylabas guggolas, egykezes fekvo, labemeles, allasbol hidba menes majd vissza.

Ha komolyabban akarsz majd foglalkozni az edzessel, kesobb muszaj lesz magadnak csinalni minden kajat, egyebkent radkenyszeritik a szart, es nem fogsz elerni jo eredmenyeket, Sok sikert!

köszi a tippet.
a húzodzkodást beleteszem. és kipróbálom ezt a rendszert.
a kézenálláshoz sajnos nincs helyem, azért nem is teszem bele.
reggelizni nem igazán szeretek, de az ebédben általában van hús, és kb heti 1-2x rizs is.

húzódzkodórudat hol lehet venni? mert edzőtermeben azt mondták, hogy a Hervisben lehet, de ott nem volt.
Member
Gold: Locked
Jul 2 2013 11:51am
Quote (Sanyika @ 2 Jul 2013 17:57)
köszi a tippet.
a húzodzkodást beleteszem. és kipróbálom ezt a rendszert.
a kézenálláshoz sajnos nincs helyem, azért nem is teszem bele.
reggelizni nem igazán szeretek, de az ebédben általában van hús, és kb heti 1-2x rizs is.

húzódzkodórudat hol lehet venni? mert edzőtermeben azt mondták, hogy a Hervisben lehet, de ott nem volt.

http://lmgtfy.com/?q=h%C3%BAz%C3%B3dzkod%C3%B3+r%C3%BAd+v%C3%A9tel

This post was edited by peterqwer on Jul 2 2013 11:53am
Member
Jul 2 2013 11:52am
Quote (peterqwer @ 2 Jul 2013 19:51)

hzdzkod rd vtel
Go Back To Magyar Topic List
Prev15225235245255261257Next
Add Reply New Topic New Poll