Quote (Sanyika @ Jun 29 2013 01:37am)
elkezdtem a fegyencedzés alapján valamicskét edzeni. egy héten 3 nap tolom egyik nap guggolás, másikon has, harmadikon híd és mindhárom nap fekvőzök. a guggoláson és a többi egynaposon megérzem, hogy fejlődök, de a karon semmi. nem bírom növelni az ismétlésszámot. lenyomok 2 sorozat 20-at és ott teljesen kész vagyok, a 2. sorozat is már szenvedős. ez már hetek óta csinálom és semmi, csak miután megvan fáj a karom picit, pihenek és megpróbálok megint nekiesni, de úgy még kevesebbet bírok. a kis fájdalom 10-15 percen belül elmúlik, másnap nincs izomláz.
ha mást csinálok, pl. húzódzkodást, másik fekvőt ugyanez a végeredmény.
sima házikoszton nevelkedek, amibe próbálok minél több rizst csempészni, mert azt ajánlották.
mit tudnék tenni a fejlődés érdekében?
Quote (Sanyika @ Jun 29 2013 01:35pm)
saját súlyból akarok valamit elérni és pénzem sincs rá

Mindenkeppen talalj egy helyet ahol lehet huzodzkodast csinalni, vagy vegyel egy rudat es szereld fel otthon valahol,
ameddig nincs meg szerintem csinald a fekvot es a hidat egy nap, + meg ket szeket egymas melle raksz tolodzkodashoz,
a masik nap mehet a guggolas, has. Fekvotamaszt variald, egyik sorozat, szuk, aztan sima, aztan szeles,
De huzodkodas szerintem mindenkepp kell, ha sajat testsullyal akarsz edzeni. Melegits be jobban, ahogy a konyvben is van,
csinalj par konnyebb fajtabol parat mielott elkezded az edzosorozatokat. Hol van a kezallas? Mindenkeppen kezd el gyakorolni falnal, a konyv szerint.
A sima hazikoszt alatt mit ertessz? Probald szuleidet kerni, hogy fozzenek meleg etelt, lehetoleg hussal. Reggelire vegyel zabpelyhet,
fel kg 200 ft sparban, kb 100 g ot minden reggel, ha van tojas otthon akkor a zabpehely melle mehet 2 egesz (kulon nem ra)
Rizs is eleg olcso, ugyhogy ha nem csinalnak szuleid akkor vegyel asszem az is 1 kg 200 ft, volt mikor utoljara neztem, fozzel magadnak.
Esetleg meg vehetsz egy fekvotamasz keretet, amin nagyobb mozgastartomanyban tudsz dolgozni a fekvotamaszon, es dolgozhatsz kulonbozo
statikus poziciokon mint az L-sit, planche.
En Kb 1 ev 3 honapig kondiztam, kisebb kihagyasokkal szar kajaval, most pedig kb 2 honapja csak testsullyal, ezek tegnap elott keszultek

Atm 82-83 kg sokat kell meg fejlodnom, de meg vagyok elegedve az eddigi eredmenyekkel, 1,5 eve olyan 64 kg voltam mikor kezdtem (skinnyfat ofc)
Bar nem a konyv szerint edzek, a mesterlepesek kozul megy, az egylabas guggolas, egykezes fekvo, labemeles, allasbol hidba menes majd vissza.
Ha komolyabban akarsz majd foglalkozni az edzessel, kesobb muszaj lesz magadnak csinalni minden kajat, egyebkent radkenyszeritik a szart, es nem fogsz elerni jo eredmenyeket, Sok sikert!
This post was edited by championmath on Jul 2 2013 08:17am