d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev15185195205215221257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 39,210.00
Jun 2 2013 08:39am
Quote (fahrii @ 2 Jun 2013 15:37)
2 részre van osztva és heti 3 alkalom? azt hogy? :D

ababababababab?
Member
Gold: 931.79
Jun 2 2013 09:09am
Quote (fahrii @ Jun 2 2013 03:37pm)
2 részre van osztva és heti 3 alkalom? azt hogy? :D

mondhatta volna úgy is, hogy havi 12 alkalom. Attól, hogy új hét kezdődik, az edzés menetének miért kéne változnia.
Member
Gold: 0.00
Jun 2 2013 09:46am
Quote (iFeelAlone @ 2 Jun 2013 17:09)
mondhatta volna úgy is, hogy havi 12 alkalom. Attól, hogy új hét kezdődik, az edzés menetének miért kéne változnia.

omajgad
namost ha 1 héten 3x edz akkor legyen szétbontva rendesen az az edzés 3 felé
ennek így nincs értelme, pl karra nem is edz
ha nagyon 2 részre akarja bontani akkor a 1. nap végtagok, 2. nap test vagy 1. nap alul 2. nap felül jobb szétosztás

This post was edited by fahrii on Jun 2 2013 09:48am
Member
Jun 2 2013 10:01am
Quote (fahrii @ 2 Jun 2013 16:46)
omajgad
namost ha 1 héten 3x edz akkor legyen szétbontva rendesen az az edzés 3 felé
ennek így nincs értelme, pl karra nem is edz
ha nagyon 2 részre akarja bontani akkor a 1. nap végtagok, 2. nap test vagy 1. nap alul 2. nap felül jobb szétosztás

van benne kar is, csak azt nemtudom h pontosan hol van :D nem igazan tudom mi hova tartozik, de azt hiszem a has láb hát napon van az is :D
Member
Gold: 0.70
Jun 2 2013 12:41pm
Quote (qkatz @ 2 Jun 2013 18:01)
van benne kar is, csak azt nemtudom h pontosan hol van :D nem igazan tudom mi hova tartozik, de azt hiszem a has láb hát napon van az is :D

Ha nem tudod, hogy mit mikor edzel, akkor nem jó az edzésterv szerintem.
Member
Jun 2 2013 12:44pm
Quote (Bazsa7 @ 2 Jun 2013 19:41)
Ha nem tudod, hogy mit mikor edzel, akkor nem jó az edzésterv szerintem.

van edzönk, ö mondja miböl mit mennyivel etc
Member
Gold: 0.70
Jun 2 2013 01:00pm
Quote (qkatz @ 2 Jun 2013 20:44)
van edzönk, ö mondja miböl mit mennyivel etc

Akkor nem lenne jobb az edzőnek feltenni ezeket a kérdéseket? Neki jobban kéne tudnia, mint nekünk elvileg...

Also valakinek volt már bokaficamja? Kb. mennyi idő elteltével tudott visszatérni a normális kerékvágásba? Lábazni mennyi idő után tudott az eredeti súlyokkal?
Member
Gold: 122.92
Jun 2 2013 01:03pm
Quote (Bazsa7 @ Jun 2 2013 09:00pm)
Akkor nem lenne jobb az edzőnek feltenni ezeket a kérdéseket? Neki jobban kéne tudnia, mint nekünk elvileg...

Also valakinek volt már bokaficamja? Kb. mennyi idő elteltével tudott visszatérni a normális kerékvágásba? Lábazni mennyi idő után tudott az eredeti súlyokkal?

Még nem kondiztam amikor kificamodott, de nem pihentettem eleget, amikor már csak picit fájt azt a merevítőt sem vettem fel aztán kificamodott megint és akkor hatványosan tovább kellett hordani, és jobban is fájt, tovább
Szóval hagyj neki időt imo
Member
Gold: Locked
Jun 2 2013 01:15pm
Quote (Bazsa7 @ Jun 2 2013 09:00pm)

min 1 hónap

Quote (Klontar @ Jun 2 2013 03:02pm)
iso vélemények, úgyis sok itt a gyúrós guru :D

1 évig heti 3-szor volt csak alkalmam elmenni edzeni kézilabda/stb mellett: AXBXCX
A: mell/kar/has
B: láb/has
C: hát/váll/has
X: szünetnap

egész jól működött, de nyáron több időm lesz, meg érettségi időszak alatt is több a felesleges energiám most

http://i.imgur.com/Fk3DP5n.png

ez már inkább szabadsúlyosra van igazítva, az elmúlt pár hónapban átszoktam a gépekről arra, hogy egyensúlyoznom is kelljen
hátra ezen kívül vannak még kábeles lehúzások, de talán helyettesíthető mindegyik különböző húzódzkodásokkal
szétbontottam a húzó/toló izmokat, a láb pihenni tud szombatig, ill. hamstring szombatról keddre nagyjából kipiheni magát
péntekre is beteszek egy bicepsz/tricepsz napot, mert úgy vettem észre, hogy a bicepsz nagyon gyorsan gyógyul + tricepsz is készen áll addigra & hétfőre kipiheni magát
deadliftet meg kis súlyokkal kezdeném, feltornázni addig, amíg már csak 3 megy belőle, abból pár sorozat, aztán elindulni lefele megint
nem tudom még pontosan mennyire nyúzza szét a hasat nagy súllyal, az elég strapabíró nálam

cardio általában futás (30-60 perc 10-12 km/h)

na, kérdések
van-e valami gyakorlat amit mindenképp beletennétek még, ill. van-e olyan benne, ami szerintetek felesleges?
vagy változtatnátok-e a felbontáson, ti milyen szisztéma szerint osztjátok be?

igazából nem célom kétajtós szekrénnyé válni, csak annyira tömegeltem eddig is, hogy a kockák megmaradjanak (~75kg 187cm, testzsír olyan 10% lehet, talán kicsit kevesebb, majd le kéne mérni valamivel), de lehet ősztől nekiállok felszedni

Szerintem is sok a heti 6 edzés, bár ezt te érzed, ha nincs izomlázad, ízületeid nem fájnak akkor szerintem jó, nekem a heti 3 jobban bevált, ami viszont szerintem még jó lehet, ha nem határozod meg ilyen specifikusan, hogy milyen gyakorlatokat csinálsz, hanem mondjuk mellre, 3 gyakorlat 3x8-12, és így ha foglalt pont valami ahova mennél vagy ilyesmi akkor is tudsz mást csinálni és amúgy sem árt variálni a gyakorlatokat.

Quote (fahrii @ Jun 2 2013 03:11pm)
rossz az egész
szerintem
1. mellhez tricepszet, illetve háthoz bicepszet rakni a lehető legroszabb párosítás. Mivel segédizmok így habár előre bemelegíted mellezésnél a tricepszed pl, viszont mire odajutnál hogy tricepszezel már nem fogod tudni rendesen megedzeni az izmcsoportot, a hát-bicepszél ugyan ez a probléma
2. egy hét minek 2x megedzeni a bicepsz tricepszet?? ha jól csinálod alapból képtelen lennél rá (nálam pl kell kb 5-6 nap regenerálódás legalább egy edzés után) - ha úgy érzed 2 nap után készen vagy mégegy kar edzésre akkor egyszerűen szarul végzed a gyakorlatokat..
3. nincs pihenőnap, ilyen terv mellett túledzed magadt aztán hetekig baszhatod az egészet
4. deadlift nyugodtan mehet hátnapon, minek különrakni?
5. az asstoground micsoda amúgy? én egy külön lábfeszítő-lábhajlítót tennék be inkább

Elég sokan így edzik, profi testépítők is, attól megtudod edzeni külön, hogy részt vesznek a mell/hát gyakorlatokban is

This post was edited by championmath on Jun 2 2013 01:16pm
Member
Gold: 228.67
Jun 2 2013 01:24pm
Quote (Klontar @ 2 Jun 2013 14:02)
iso vélemények, úgyis sok itt a gyúrós guru :D

1 évig heti 3-szor volt csak alkalmam elmenni edzeni kézilabda/stb mellett: AXBXCX
A: mell/kar/has
B: láb/has
C: hát/váll/has
X: szünetnap

egész jól működött, de nyáron több időm lesz, meg érettségi időszak alatt is több a felesleges energiám most

http://i.imgur.com/Fk3DP5n.png

ez már inkább szabadsúlyosra van igazítva, az elmúlt pár hónapban átszoktam a gépekről arra, hogy egyensúlyoznom is kelljen
hátra ezen kívül vannak még kábeles lehúzások, de talán helyettesíthető mindegyik különböző húzódzkodásokkal
szétbontottam a húzó/toló izmokat, a láb pihenni tud szombatig, ill. hamstring szombatról keddre nagyjából kipiheni magát
péntekre is beteszek egy bicepsz/tricepsz napot, mert úgy vettem észre, hogy a bicepsz nagyon gyorsan gyógyul + tricepsz is készen áll addigra & hétfőre kipiheni magát
deadliftet meg kis súlyokkal kezdeném, feltornázni addig, amíg már csak 3 megy belőle, abból pár sorozat, aztán elindulni lefele megint
nem tudom még pontosan mennyire nyúzza szét a hasat nagy súllyal, az elég strapabíró nálam

cardio általában futás (30-60 perc 10-12 km/h)

na, kérdések
van-e valami gyakorlat amit mindenképp beletennétek még, ill. van-e olyan benne, ami szerintetek felesleges?
vagy változtatnátok-e a felbontáson, ti milyen szisztéma szerint osztjátok be?

igazából nem célom kétajtós szekrénnyé válni, csak annyira tömegeltem eddig is, hogy a kockák megmaradjanak (~75kg 187cm, testzsír olyan 10% lehet, talán kicsit kevesebb, majd le kéne mérni valamivel), de lehet ősztől nekiállok felszedni

vallra ez nagyon keves.. deadliftet beteheted hat napra..viszont ha nagyok a sulyok guggolasnal es deadliftnel akkor egymast koveto napra sem celszeru rakni oket mert kiegsz az tuti.. tricepszhez szukfogassal valo fekvenyomast betennem..deadlift elott ha megis marad kulon napon akkor valami hasazos melegitest csinalnek..tricepsznel valamelyik napra tolockodas mehetne.. hat hirtelen ennyi.. igazabol en nem edzenek bicepszre meg tricepszre 2x a heten foleg egy ev gyuras utan bar ezt te erzed mennyit birsz.
Go Back To Magyar Topic List
Prev15185195205215221257Next
Add Reply New Topic New Poll