d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kalandjaim > Vol. 2
Prev14567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Mar 4 2013 09:35am
Most gondolkodtam egy 1 percet azon, hogy ujra nekialljak, de nincs energiam megirni a triggereket ujra. :( Plane azok utan, hogy tudom milyeneket hasznaltam... :(
Member
Gold: 25,465.35
Mar 4 2013 09:39am
Quote (Baleee @ 4 Mar 2013 17:34)
Hat ugye a senseris szett, amiben most is van meg a kari, az ugye a sok immun miatt, meg, hogy van mana es kevesebbet kell aludni, hogy fel tudjam pakolni az osszeset, mert ugye a gyemantbor miatt vissza tudja pattogtatni a Fo az artokat, szal oda muszaj, hogy sok immunom legyen, ne vagjam haza magam, amikor meg fel van artozva, onnantol meg annyira gyik, hogy a terkokat kirakva (van amikor ugye illu, akkor nem kell a sarkany) pik-pak szivenlovoldozi a kombo.

Ertem en a kombo lenyeget, de kettos csalas nem egy eletbiztositas mint az alhalal terko-koveto miatt visszaranthat a harcba. Kettot meg nem varizhatsz el egymas utan.
Ezert szokas inkabb artoleszedos kasztot valasztani. (Meg plaen hogy most olyan moncokat hoztak a jatekba amik tul tapok, muszaj 1 olyan kaszt ami leszedi a radrakott szarokat.)
Kombom nagy hatranya az ent ami jobb orzodemonnal de tudod nem lehet mindenhol megidezni emiatt nagy hatranyban vagyok.
Member
Mar 4 2013 09:41am
Quote (Baleee @ 4 Mar 2013 17:35)
Most gondolkodtam egy 1 percet azon, hogy ujra nekialljak, de nincs energiam megirni a triggereket ujra. :( Plane azok utan, hogy tudom milyeneket hasznaltam... :(

amugy en igy nezek most ki statokra:

cuccaim szedett vetettek, halalvadasz szett van leginkabb rajtam de nem teljes...
Member
Mar 4 2013 09:44am
Quote (vtibor @ 4 Mar 2013 17:39)
Ertem en a kombo lenyeget, de kettos csalas nem egy eletbiztositas mint az alhalal terko-koveto miatt visszaranthat a harcba. Kettot meg nem varizhatsz el egymas utan.
Ezert szokas inkabb artoleszedos kasztot valasztani. (Meg plaen hogy most olyan moncokat hoztak a jatekba amik tul tapok, muszaj 1 olyan kaszt ami leszedi a radrakott szarokat.)
Kombom nagy hatranya az ent ami jobb orzodemonnal de tudod nem lehet mindenhol megidezni emiatt nagy hatranyban vagyok.

Hat igen, mondjuk az az ent tenyelg brutalis, ellenben az en kombom az kb _CSAK_ vezer olesre volt jo, arra viszont a legjobb szerintem (ha csak a vezer nem lett feltuningolva), a kettos csalassal siman ki lehet kerulni a harcbol nala is, de amugy meg asszem nincs nagyon szukseg arra, hogy csaljak, mivel a terkokat te rakod ki, ha illu, akkor nem tud berantani, mert te is az vagy, terkojaval sem, ha meg nem az, akkor meg ugye folyamatosan kint kell tartanod a 3 terkot, de ez sem gond. Nha mindegy, a lenyeg, hogy vezernel az ErSaIl-el nem lehet lehalni, plane mar ilyen felcuccolassal, ami nekem is volt hozza.

Meg ugye a vezert nem tudod mergezni, de nem is kell, mert az artok megoldjak a tickelesenek gondjat, szal nem fog

This post was edited by Baleee on Mar 4 2013 09:45am
Member
Mar 4 2013 09:47am
Quote (Baleee @ 4 Mar 2013 17:44)
Hat igen, mondjuk az az ent tenyelg brutalis, ellenben az en kombom az kb _CSAK_ vezer olesre volt jo, arra viszont a legjobb szerintem (ha csak a vezer nem lett feltuningolva), a kettos csalassal siman ki lehet kerulni a harcbol nala is, de amugy meg asszem nincs nagyon szukseg arra, hogy csaljak, mivel a terkokat te rakod ki, ha illu, akkor nem tud berantani, mert te is az vagy, terkojaval sem, ha meg nem az, akkor meg ugye folyamatosan kint kell tartanod a 3 terkot, de ez sem gond. Nha mindegy, a lenyeg, hogy vezernel az ErSaIl-el nem lehet lehalni, plane mar ilyen felcuccolassal, ami nekem is volt hozza.

ez lett vezerbol:

es persze ha cucc van rajta akkor celervis a faja. de amugy is 10bol 8x az.
elemi korok-erorol annyit hogy elemi korok 600hpt is kepes lekapni azonnal ha elsuti
Member
Mar 4 2013 09:53am
Ez az artozos, de itt nincs felvarizva:

Ez az olos, felvariztam, szal itt van minden bonusz:
Member
Mar 4 2013 09:55am
Quote (Baleee @ 4 Mar 2013 17:53)
Ez az artozos, de itt nincs felvarizva:
http://i45.tinypic.com/2naigcz.jpg

Ez az olos, felvariztam, szal itt van minden bonusz:
http://i46.tinypic.com/344bkoz.jpg

eleg jol hangzik a 2.
az artozosnak irgalmatlan keves az acje :)
Member
Mar 4 2013 09:58am
Quote (vtibor @ 4 Mar 2013 17:55)
eleg jol hangzik a 2.
az artozosnak irgalmatlan keves az acje :)

Szamold ra a varikat, azon nincs semmi, de mivel nincs triggerem most oltozesre, nincs turelmem visszaoltozni, felvarizva, hogy milyen statjai lennenek ugy. : DDD

De asszem amugy vmi 300 korul van, de mondom, artozos eq csak arra kell, hogy ratedd a varikat vezerre, utana oltozol at (triggerrel.... : D ) es regen utan, olod a masodik felallassal.

Artozasnal is csak azert kell az immun, mert mondom a gyemantbor ha visszadobja az artot rad, akkor bumm szivtal.
Member
Mar 4 2013 10:00am
Quote (Baleee @ 4 Mar 2013 17:58)
Szamold ra a varikat, azon nincs semmi, de mivel nincs triggerem most oltozesre, nincs turelmem visszaoltozni, felvarizva, hogy milyen statjai lennenek ugy. : DDD

De asszem amugy vmi 300 korul van, de mondom, artozos eq csak arra kell, hogy ratedd a varikat vezerre, utana oltozol at (triggerrel.... : D ) es regen utan, olod a masodik felallassal.

Artozasnal is csak azert kell az immun, mert mondom a gyemantbor ha visszadobja az artot rad, akkor bumm szivtal.

ja igy jol hangzik viszont hogy triggerrel oltozkodsz.
sajnos ennyire nem ertek hozza hogy irjak ilyen sazrokat :)
Member
Mar 4 2013 10:10am
Quote (vtibor @ 4 Mar 2013 18:00)
ja igy jol hangzik viszont hogy triggerrel oltozkodsz.
sajnos ennyire nem ertek hozza hogy irjak ilyen sazrokat :)

Csak annyi, hogy beirod triggerbe egymas ala szepen, hogy
eltesz pancel
eltesz jade sarkanyok gyuruje
...
...
...
felvesz ruha
felvesz sen seri xy
...
...
...

Masik triggerbe meg forditva.