Quote (vtibor @ 4 Mar 2013 17:39)
Ertem en a kombo lenyeget, de kettos csalas nem egy eletbiztositas mint az alhalal terko-koveto miatt visszaranthat a harcba. Kettot meg nem varizhatsz el egymas utan.
Ezert szokas inkabb artoleszedos kasztot valasztani. (Meg plaen hogy most olyan moncokat hoztak a jatekba amik tul tapok, muszaj 1 olyan kaszt ami leszedi a radrakott szarokat.)
Kombom nagy hatranya az ent ami jobb orzodemonnal de tudod nem lehet mindenhol megidezni emiatt nagy hatranyban vagyok.
Hat igen, mondjuk az az ent tenyelg brutalis, ellenben az en kombom az kb _CSAK_ vezer olesre volt jo, arra viszont a legjobb szerintem (ha csak a vezer nem lett feltuningolva), a kettos csalassal siman ki lehet kerulni a harcbol nala is, de amugy meg asszem nincs nagyon szukseg arra, hogy csaljak, mivel a terkokat te rakod ki, ha illu, akkor nem tud berantani, mert te is az vagy, terkojaval sem, ha meg nem az, akkor meg ugye folyamatosan kint kell tartanod a 3 terkot, de ez sem gond. Nha mindegy, a lenyeg, hogy vezernel az ErSaIl-el nem lehet lehalni, plane mar ilyen felcuccolassal, ami nekem is volt hozza.
Meg ugye a vezert nem tudod mergezni, de nem is kell, mert az artok megoldjak a tickelesenek gondjat, szal nem fog
This post was edited by Baleee on Mar 4 2013 09:45am