Quote (-joey- @ Jun 1 2022 01:01pm)
Ladder elején az elsők között mész, farmolsz, és eladsz mindent (értsd úgy, hogy shako, tal armor és hoto nélkül, 2 db spirittel már maximálisan elvan a sorc, amiért sok fg-t kapsz, azt egyből eladod. A lényeg az, hogy gyorsan és sokat kell játszani, mert ladder resetkor napok alatt feleződnek az árak, főleg SC-ben, mert ott van a legtöbb életképtelen botter.
Ha HC-ban mész, akkor érdemes 2 keyyel játszani, egyiken sorc/main kari másikon BO barbár. Mindig legyen max block (pl. sorcon Spirit Monarch helyett Whitstand később, ha lement az ára, akkor Stormshield). HC-ban az a jó, hogy SC-hez képest tartósabbak az árak, mert az emberek ha lehalnak, az elején még lelkesek, és csinálják az új karikat (ezekhez pedig újra meg kell venni a cuccokat).
Ha nem szeretsz farmolni, akkor ajánlanám a servicelést. Norm-hell Grush, level service, socket service, uber service, ezekért rengeteg fg-t fizetnek az első hetekben (HC itt is tartósabb).
Az első napokban a kulcsok is nagyon jó áron mennek, pl. az új nova sorc gyorsan tudja farmolni mindhármat.
Szóval az a lényeg, hogy reset elején mindent eladsz, az összegyűjtött fg-ből pedig 2-3 hét múlva tizedáron meg tudod venni a cuccokat, és mehet a play for fun.
Köszönöm a tanácsokat! Erre gondoltam én is, de most sajnos pont nem tudtam a LAdder első hetén aktív lenni.
Tényleg csak play for fun a cél, de jó lenne pár ütős cucc :)