Quote (TresholdOfUniverse @ 10 Jan 2017 13:04)
Ez lehet szemetkedesnek fog hangzani, de alegnagyobb joindulattal irom, ha mar ilyesmibe kezdetek:
En nem tudom eldonteni, hogy kepesek vagyunk-e egy olimpiat megszervezni, hogy ez gazdasagilag hogyan hatna az orszagra. Zsigerbol mondhatom azt hogy nem vagyunk ra kepesek *random hoborges*, de igazabol nem tudom. Tehat azt sem tudom, hogy az en faszommal verik e a csalant. Nem tudom hogy a gorog pelda mennyire relevans.
Errol se te, se az indito poszt, se a 44es cikk, se a az ott talalhato linkek nem gyoztek meg - MIKOZBEN AKTIVISTANAK MAR JELENTKEZHETNEK.
Csak szerintem termeszetellenes igy hozzaallni valamihez? Ertsd: mivel ugysem hozzaerto, fuggetlen emberek dontik el, ezert mi majd jol megkerdezunk titeket akik amugy kurwara nem ertetek hozza, hogy ha ti sem akarjatok akkor irjatok mar ala ezt a papirt. Melledobunk nehany sallangot, meg hogy a gorogok bekrepaltak es ennyi.
Aztan ha eleg marha alairja, megtobb marha elmehet szavazni rola! Sokkal okosabbak azok se lesznek. Senki sem foglalkozott az eredeti problemaval csak bohockodunk. Az emberek tobbseget(de lehet senkit sem) nem gyoztek meg arrol, hogy az Olimpia rosszat tenne nekunk. Csak a politikusok nezik a sajat presztizsuket es a penztarcajukat!
A Momentumos sracok meg ezzel igyekeznek reflektorfenybe kerulni, de a kulso megfigyelo szempontjabol ugyanazt az 1.0as szarkavarast toljak mint a kormany.
Mert kb. ott tartunk, hogy a sajtó felkapta, hogy lesz valami. A mélyinterjúk a köv napokban fognak kijönni.
Készült egy kb. 1000 oldalas tanulmány a kormány megbízásából, ami 1983 mrd a teljes koltséggel számol az Olimpiarendezésre. Ezt nem várhatjuk el senkitől, hogy elolvassa, és annak sincs semmi értelme ha mi sokszáz oldalakban válaszolunk rá.
Na de, tudjuk, hogy az elmúlt évtizedek olimpiáinak a költségei mennyire durván elszálltak, sokszor többszörösét költötték a tervezettnek.

Azt is tudjuk, hogy az elmúlt évek Olimpiái közül hány lett nyereséges, és milyen jellemzőkkel bíró országok voltak képesek ilyen Olimpiát rendezni. (nem olyanok, mint Magyarország)

Persze sokkal nehezebb tényekkel érvelni, meg jó összehasonlításokat felépíteni, meg sokan szarni fognak rá, de én nagyon szívesen leírom ezeket is...