Quote (FaceOfInsanity @ 17 Nov 2019 20:54)
szerintem egyaltalan nem kattant meg karcsy, csak smat belekot mar honapok ota es mar a fasza kivan vele
zolika olyan bicskanyitogato stilusban tud megnyilvanulni hogy bizony a kurva anyjat
a tunderkes dologgal en sem ertek egyet dehat ki a faszomat zavar, azt nez/arra kolti a penzet amire akarja
smat egy buzi
Dno hogy mivel kotok bele, a tunderkes dolgait a szivere veszi mintha neki kene oket bevedeni, ha valaki akkor pont hogy en nem basztatasbol irok neki, soha egy rossz szavam nem volt hozza, 3x lekurvaanyazott mar masfel napon belul, en mindig normalisan valaszoltam neki, pl hogy miert kell egybol a kurva anyazassal nyitni.
Azt sem igazan ertem hogy mi a bicskanyitogato a stilusomban, heti parszor postolok de senki nem vergodik miatta, irtam hogy szena volt, ami csak egy szarkasztikus hsz volt, O meg ranyomult egybol hogy a kurva anyamat.
???
Quote (Senee @ 17 Nov 2019 18:43)
Egy undorító féreg vagy, mindig is az voltál.
Valószínűleg fel sem fogod, hiszen egész életedet így élted; neked ez a normális.
Jo hat akkor vergodj egy forumon lol, par hete meg probaltam neked otleteket adni hogy mivel tudnad magadat lekotni meg hasznossa tenni de ofc az en kurva anyamat.
Quote (Senee @ 17 Nov 2019 21:51)
thx
ez volna a lényeg
úgy beszél az emberrel mintha ő szarta volna a spanyolviaszt
és akkor még a "hátam mögött" mutogat rám
überpró
Lol ne dramazz mar ember, melyik tunderke nem streamelt ma hogy ennyire gecizel? Mintha en tennem tonkre az eletedet..
Quote (Cpt_Ghost @ 17 Nov 2019 21:58)
mindannyian remeljuk hogy mao hamarosan kivegzi
Jol van mar Levente eleg lesz.