Quote (Drawen @ 13 Apr 2011 14:11)
1: fb vagy blizz
2: mindenképp es legyen, mert max 1000 life-ot fogsz elérni mld sorcon, míg manából összejön a 2k is simán
telekin max ugye, az es meg jó lenne ha kijön az es 75+ra
3: 30
4: 20/17, de 19/17eket ajánlom
5: cipőnek inkább egy replife-os crafted+ww-t ajánlok
3/20/2sox circ olcsó, jó, de kevés lesz a life-od... 2/20/life+mana kéne, de az meg nagyon drága...
Amu: kell egy 10 fcres block buildhez, de mivel úgyis 2/10/sokmanára mész így lehet ez a perm amu
viperbe a massduped joolok jobbak (7 fhr 9 str 15 mana +add)
6: kell mb, minenképp whistannal, ravent felejtsd el, a 2*soj+frost kötelező
legjobb block build: 2*soj, 10 fcr amu, 20 fcr circ, viper, 10 fcr öv, spirit, whistan, ww
Majdnem! Telekinesis max nem jó. Blizz sosoval nem lesz damod, pedig az az igazi ereje, fire ballal sem, és ott ott van a warmth is. Mi baresszel fire ball sosonál a 8 telekinesist találtuk ideálisnak, MAX 16. Light sosoval 16 vagy 20 is akár, blizzel NULLA! (ha nem egyértelmű miért, zólj és írom jara!) Orber egyáltalán nem szar - csak egészen más a gameplay, amit magyartól jól még nem láttam. Pedig próbálkoztunk vele... (Baresz is, én is, más is). És, itt nem az 1 képernyő szélén lavírozú/menekülő hátra spam FO style-t értem, mert ezzel mld-n első körben kiröhögnek.

Geart írni nehéz - előbb tudni kéne mivel osztod. Általánosságban elmondható, hogy:
-spirit sword >> 99%a jobb az orboknál. 65 fcr sosonál lehet gondolkodni orbon, de horribilis ára lehet a megfelelőnek + 65 fcr-nek rengeteg hátránya van - nem fejtem ki, csak ha érdekel.

-3/20/2sox olcsó és jó megoldás lehet. 2tab/20fcr/soksok stat (str, dex, life, mana)/hanagyonpro 2 sox sokkal jobb. 2 sox nélkül is üt a rare.
-cipőnek ww. HA L sosot csinálsz, crafetd mana is jó lehet! max mana 40, de nehéz szerezni ilyet - és gyakran rare! Egy rare amúgy jobb is lehet, mert azon nem 20, hanem 30 frw a max, és hidd el, frw kurvajó!
-amunak ua mint sapi - magic is jó lehet (sőt!), de egy drága rare az igazi. Előny a 2 tab skill rare-n, de 1 soso skill is jó lehet. Invbe +3 L, castnak (ez ugye nem számít precastnak, mivel invben van)
-frost-2soj - ahogy Drawen mondta!
-viper fasza, semmi nem üti. Sox már kérdéses, akárcsak sapinál: ott rare sapkába perf skull vagy jewel, míg magicbe főleg jewel - nagyon alacsony költségvetéssel magicbe is skull. Viperbe dettó, skull vagy jewel.
-Övnek fcr+fhr
-L sosoval vagy 20 fcr amu (17 :)), vagy 1x fcr ring, vagy 50 fcr fegyverre. 117 fcr kell!
-fhr 86, csak és kizárólag.