d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Diablo 4 Topic
Prev1303132333449Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Jun 26 2023 02:16am
Quote (Fej @ 26 Jun 2023 07:59)
láttam cdr/mana reg/2db/2 def skill amut

10k-ért árulta a csavo :D

szakadjon rá egy valag fasz

nekem ez az egy ringem van, ami mindenféle enchantolás nélkül kiesett és baszo (legendary poweren kivül ami rajta van)
Member
Gold: 0.00
Jun 26 2023 02:38am
Quote (sylke @ 26 Jun 2023 10:16)
szakadjon rá egy valag fasz

https://i.imgur.com/zQbgoms.png

nekem ez az egy ringem van, ami mindenféle enchantolás nélkül kiesett és baszo (legendary poweren kivül ami rajta van)

Jaja, ez nagyon nem tudna jobb lenni :D

Nekem a legjobb cuccaim a cipom és a kesztyű, mindkettő 4/4 es mindkettő lvl60 körül esett

Ringjeim még egész faszak, 4/4 mindkettő csak statek lehetnének picit magasabbak, viszont amubol nem tudok normalisat találni, ami azért szomorú mert van abból az aspectbol perf ami növeli a crit chancet és a ladamban őrizgetem hetek óta, mert a mostani amura nem vagyok hajlandó ratenni, fegyverem is elég fos sajnos, többi nagyjából rendben van

This post was edited by Fej on Jun 26 2023 02:39am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 26 2023 06:39am
I dunno man, nekem bejön ez az egész (most témaÚJRAindítóként, h jó-e ez a game vagy sem)

rare uniqueok kilátástalanok
craftolok pár potit és nincs material
rollozás minden goldot elvisz
4/4 rare cuccok sehol, 3/4-et tudok csinálni általában rollozással (aztán h én mit gondolok jónak, megint csak kérdéses)
nightmare dungeonozni még mindig nem volt időm, mert levelezni kell (97), tehát a glyphek sehol; paragon boardom guglizás nélkül azért üvölt egy reworkért így jobban belegondolva
über lilith kilátástalan természetesen (nem mintha megpróbáltam volna, elég volt megnézni a trading fórumot, ahol 4 ember árulja, h meg tudja ölni és 24/7 munkájuk van ebből)
...

csak hangosan gondolkozom, aztán persze lehet skill issue továbbra is (marcusd már level 58on végzett a játékkal, minden kész volt)

This post was edited by Anarkin on Jun 26 2023 06:46am
Member
Gold: 17,767.00
Jun 26 2023 07:07am
Quote (Anarkin @ 26 Jun 2023 14:39)
I dunno man, nekem bejön ez az egész (most témaÚJRAindítóként, h jó-e ez a game vagy sem)

4/4 rare cuccok sehol, 3/4-et tudok csinálni általában rollozással (aztán h én mit gondolok jónak, megint csak kérdéses)
nightmare dungeonozni még mindig nem volt időm, mert levelezni kell (97), tehát a glyphek sehol; paragon boardom guglizás nélkül azért üvölt egy reworkért így jobban belegondolva
über lilith kilátástalan természetesen (nem mintha megpróbáltam volna, elég volt megnézni a trading fórumot, ahol 4 ember árulja, h meg tudja ölni és 24/7 munkájuk van ebből)
...

csak hangosan gondolkozom, aztán persze lehet skill issue továbbra is (marcusd már level 58on végzett a játékkal, minden kész volt)

82es sc sorcon es 78as hc druidon is minden sloton 4/4es itemek vannak (vagy unikok). low rollok elofordulnak a kevesbe fontos statokon. fegyverek 790+osak. tobbnyire 750+ os gs, de a nehezebb itemekbol 700 korul is van.

mindketton van vagy 50-100 milla es vegtelen sok mati. potit ritkan kell csak craftolni mert tobbnyire esik eleg, a poti statjaval nem szoktam foglalkozni

nehezen ertheto hogy az itemekkel hogyan lehet gond 97en

en alapvetoen nm dungeonoztam, sima dungeon spamot kb egyaltalan nem toltam
Member
Gold: 0.00
Jun 26 2023 07:16am

...

nm dungeonozni nincs időd mert levelzni kell?! nm dungeonben a legjobb az exp az egész játékban :D plusz én úgy vettem észre hogy ott magasabb ipvel esnek az itemek (az biztos hogy 1000x több ancestral esik mint open worldben)

Member
Gold: 33,265.80
Jun 26 2023 07:18am
Most lett lvl 70 a necrom, tier 20-30 kozotti nightmare T4 dungeont vegulis komolyabb problema nelkul vittuk ma ugy Jaraval hogy o 51-es.

A cuccaim jok, abszolut nem minmaxoltam meg semmit es valszeg a buildem is garbage (egyszerre vagyok summon es bone spear necro).

Amugy tok fun volt eddig a game de most latom azt, hogy innentol kb ugyanazokbol a gear darabokbol kene kicsit jobbat, par %-al magasabb szintut talalnom ami mar van.

Meg par szinten keresztul biztos fun lesz, de utana nemtom. De meg igy is megerte a jatek. Az itemization tovabbra se tetszik, van par elkepesztoen idegesito QoL dolog, de meg igy is el lehet vele baszni 50-100 orat.

Kivancsi vagyok a szezonalis kontentre, biztos nekifutok meg egyszer a dolognak, de nincsenek annyira nagy remenyeim.

A PD2 tovabbra is a Diablok kiralya
Member
Jun 26 2023 07:18am
Quote (SteelMeetsSteel @ 26 Jun 2023 15:07)
82es sc sorcon es 78as hc druidon is minden sloton 4/4es itemek vannak (vagy unikok). low rollok elofordulnak a kevesbe fontos statokon. fegyverek 790+osak. tobbnyire 750+ os gs, de a nehezebb itemekbol 700 korul is van.

mindketton van vagy 50-100 milla es vegtelen sok mati. potit ritkan kell csak craftolni mert tobbnyire esik eleg, a poti statjaval nem szoktam foglalkozni

nehezen ertheto hogy az itemekkel hogyan lehet gond 97en

en alapvetoen nm dungeonoztam, sima dungeon spamot kb egyaltalan nem toltam

nem tom, nekem pl egyszerűen nem esik egy olyan amulet ami jó lenne

matikat tegnap elvitte az h a challengeket kipörgessem (sima potikból meg team potikból mindenből egyet)
pl forgotten soulból végtelen van a helltide miatt, de a legegyszerűbb materialból meg 0-n vagyok éppen

goldot elviszi az h pár reroll után már 2-3M a következő, és nyilván közel maxot akar az ember; ha most minden itemet rerrolloznék 1x, anyagi csőd
Member
Gold: 17,767.00
Jun 26 2023 07:29am
Quote (Anarkin @ 26 Jun 2023 15:18)
nem tom, nekem pl egyszerűen nem esik egy olyan amulet ami jó lenne

matikat tegnap elvitte az h a challengeket kipörgessem (sima potikból meg team potikból mindenből egyet)
pl forgotten soulból végtelen van a helltide miatt, de a legegyszerűbb materialból meg 0-n vagyok éppen

goldot elviszi az h pár reroll után már 2-3M a következő, és nyilván közel maxot akar az ember; ha most minden itemet rerrolloznék 1x, anyagi csőd

valoszinuleg csak nagyobbak az igenyeid. ha a fontosabb statokbol nem volt szar a roll es a tobbi is olyasmi volt ami kellett, en ra se neztem tobbet arra az itemre.

ugyanakkor ilyen gearben is unalmas volt a mapozas meg hcban is, szal ha nem akarsz 120as mobokat farmolni nem is nagyon van miert
Member
Jun 26 2023 07:31am
Quote (Fej @ 26 Jun 2023 15:16)
nm dungeonozni nincs időd mert levelzni kell?! nm dungeonben a legjobb az exp az egész játékban :D plusz én úgy vettem észre hogy ott magasabb ipvel esnek az itemek (az biztos hogy 1000x több ancestral esik mint open worldben)

hát nem tudom, nem olvastam internetet, meg itt is megy persze a magasabb szintű nm dungeon, de én tippre azt mondanám, hogy jobban megéri sima dungeonözni levelezéshez - partyban, h legyen gyors reset (ma meglesz a 100 remélem)
amennyit olvastam az az volt, amikor ment az ask me anything h a d4 team sajnálja, hogy a nm dungeon jelenleg nem éri meg ebből a szempontból, és majd patchelik season 1-ben vagy 2-ben
ez talán megerősíti az én megérzésemet, de tényleg tévedhetek
Member
Gold: 710.00
Jun 26 2023 07:34am

...

uniqokkal kapcsolatban volt egy ilyen tweet (d4 lead class designer a srác)

amúgy a seasonökkel fognak majd behozni uj uniqokat, gondolom ahhoz mérten lesz mindig a drop rate hogy épp melyik a legjobb
POE-s hasonlat: 3 db headhunter meg 1 db mageblood esett eddig nekem a nagyjábol 20 millio ora playtime alatt (0 mirror), tölem ez annyira nem áll távol, de megértem ha valakit frusztrál hogy nem esik ki (mondjuk az is igaz hogy ott ezeket lehet tradelni itt meg nem)

4/4 itemek meg szerintem pont jok, hogy nem annyira egyszerü öket kiütni, ha mindenkin perf item lenne 2 nap után akkor meg amiatt feszengene mindenki, de legalább ezeket lehet tradelni
a rollozás engem is felbasz, hihetetlen mennyiségü gold kell, én már ugy csinálom hogy ha 1 milla fölött van egy roll akkor ki is dobom az itemet mert 3 roll után már lenullázom magam

season 1ben az nm dungeonök is jobbak lesznek, xp szempontjábol, szoval mivel ott kell majd menni 100ig (amit amugy alapbol igy kellett volna) lesznek majd szintezett glyphek is gyorsan

én a sorcit hagyom szerintem season 1ig, addig ugyis jön balance change, überlilithet meg akartam ölni, majdnem meg is van rá minden, csak lvlezni kell uj glypheket meg 1-2 legendary aspectböl jobb roll.... de igazábol nincs kedvem egy félig bugos builddel megölni, ami csak erre a fightra jo, és akkor fight után megint csinálhatom ujra a paragon boardot, amire nincs reset all gomb, és egyenként kell nyomkodni minden baszott paragon skillt 220x
Go Back To Magyar Topic List
Prev1303132333449Next
Add Reply New Topic New Poll