Quote (Anarkin @ 26 Jun 2023 14:39)
I dunno man, nekem bejön ez az egész (most témaÚJRAindítóként, h jó-e ez a game vagy sem)
rare uniqueok kilátástalanok
craftolok pár potit és nincs material
rollozás minden goldot elvisz
4/4 rare cuccok sehol, 3/4-et tudok csinálni általában rollozással (aztán h én mit gondolok jónak, megint csak kérdéses)
nightmare dungeonozni még mindig nem volt időm, mert levelezni kell (97), tehát a glyphek sehol; paragon boardom guglizás nélkül azért üvölt egy reworkért így jobban belegondolva
über lilith kilátástalan természetesen (nem mintha megpróbáltam volna, elég volt megnézni a trading fórumot, ahol 4 ember árulja, h meg tudja ölni és 24/7 munkájuk van ebből)
...
csak hangosan gondolkozom, aztán persze lehet skill issue továbbra is (marcusd már level 58on végzett a játékkal, minden kész volt)
uniqokkal kapcsolatban volt egy ilyen tweet (d4 lead class designer a srác)

amúgy a seasonökkel fognak majd behozni uj uniqokat, gondolom ahhoz mérten lesz mindig a drop rate hogy épp melyik a legjobb
POE-s hasonlat: 3 db headhunter meg 1 db mageblood esett eddig nekem a nagyjábol 20 millio ora playtime alatt (0 mirror), tölem ez annyira nem áll távol, de megértem ha valakit frusztrál hogy nem esik ki (mondjuk az is igaz hogy ott ezeket lehet tradelni itt meg nem)
4/4 itemek meg szerintem pont jok, hogy nem annyira egyszerü öket kiütni, ha mindenkin perf item lenne 2 nap után akkor meg amiatt feszengene mindenki, de legalább ezeket lehet tradelni
a rollozás engem is felbasz, hihetetlen mennyiségü gold kell, én már ugy csinálom hogy ha 1 milla fölött van egy roll akkor ki is dobom az itemet mert 3 roll után már lenullázom magam
season 1ben az nm dungeonök is jobbak lesznek, xp szempontjábol, szoval mivel ott kell majd menni 100ig (amit amugy alapbol igy kellett volna) lesznek majd szintezett glyphek is gyorsan
én a sorcit hagyom szerintem season 1ig, addig ugyis jön balance change, überlilithet meg akartam ölni, majdnem meg is van rá minden, csak lvlezni kell uj glypheket meg 1-2 legendary aspectböl jobb roll.... de igazábol nincs kedvem egy félig bugos builddel megölni, ami csak erre a fightra jo, és akkor fight után megint csinálhatom ujra a paragon boardot, amire nincs reset all gomb, és egyenként kell nyomkodni minden baszott paragon skillt 220x