Quote (-joey- @ 13 Jun 2023 16:00)
Ha egy fejlesztő azt mondja, hogy PC-re és konzolra fejleszt, az nagyjából azt jelenti, hogy csinálnak egy konzolos játékot, ami PC-n is játszható.
Ezt érezni a leegyszerűsített irányítási rendszeren: fogja a kezedet és korlátoz, nem tudsz spammelni skilleket, orrba-szájba inni potikat, mindenen cooldown van.
Plusz aimelni sem nagyon kell, az eddig látott videók alapján a legtöbb combat úgy néz ki, hogy egy kupacba gyűjtesz egy halom mobot, aztán beleugrasz a közepébe, és elnyomod a nagy dps skilleket.
A trade/account bound item szitut szerintem leírtam. Semmilyen korlátozás nem jó.
Papíron jól hangzik, hogy rengeteg variáció és egyedi megoldások, de a végén úgyis arra fog mindenki aimelni, ami a legtöbb dps-s adja. Hiába van kismillió statod meg fejlesztési lehetőséged, ez csak a szabadság illúzióját adja, ha a legtöbb combo használhatatlan.
Personal loot meg smart loot szintén egyértelmű szerintem. Van akinek ez bejön, nekem nem.
A történet nekem baromira fantáziátlan (direkt megnéztem a lore-t). Sokkal eredetibb lett volna valami prequel, mindjuk a Horadrimról vagy a Sin War-ról.
bold1:
mondjuk az én light sorcim pont arról szól, hogy instant reseteli minden cd-met egy nagyobb fight (direkt nem gugliztam meg semmit, azért vagyok még csak 71-es - szóval csak gondolom h erről szól)
de a lényeg: tbh ilyen fun dolgot rég láttam, mint amit ezzel a light sorcival lehet csinálni - d2 light sorc konkrétan egy rakás szar ehhez képest; meg általánosságban minden d2-s build is; ezért játszottam ott is mindig assával, azzal legalább kellett csinálni valamit
consolera butított game, röhögök; miközben 400 apmel tartom magam életben (jó, most lettem T4 solo ready), és egy rossz mozdulat/ötlet elég 🪦
amúgy a potikat is pillanatonként lehet inni (kell is), nem értem miről beszélsz
bold2:
rare itemből lesz minden ha jól értem h eddig mit csináltam, az meg tradelhető (megy is a trading forum) - ebből a szempontból elég d2-s, gl jó rare-t találni
/u:
Quote (SteelMeetsSteel @ 13 Jun 2023 16:47)
a legtobb build pont arra alapul hogy a core skilleket (amik pl manaba kerulnek) spamolhatova tegye
a builden amit en jatszok helyezkedni es celozni is kell, az egyetlen dmg skill amit hasznalok egy keskeny projectile (ice shard)
a gameplay tavolrol sem hibatlan, de te leginkabb csak osszevissza beszelsz
de ja, ezzel össze lehet foglalni a dolgot
This post was edited by Anarkin on Jun 13 2023 09:15am