Quote (-joey- @ 13 Jun 2023 16:00)
Ha egy fejlesztő azt mondja, hogy PC-re és konzolra fejleszt, az nagyjából azt jelenti, hogy csinálnak egy konzolos játékot, ami PC-n is játszható.
Ezt érezni a leegyszerűsített irányítási rendszeren: fogja a kezedet és korlátoz, nem tudsz spammelni skilleket, orrba-szájba inni potikat, mindenen cooldown van.
Plusz aimelni sem nagyon kell, az eddig látott videók alapján a legtöbb combat úgy néz ki, hogy egy kupacba gyűjtesz egy halom mobot, aztán beleugrasz a közepébe, és elnyomod a nagy dps skilleket.
A trade/account bound item szitut szerintem leírtam. Semmilyen korlátozás nem jó.
Papíron jól hangzik, hogy rengeteg variáció és egyedi megoldások, de a végén úgyis arra fog mindenki aimelni, ami a legtöbb dps-s adja. Hiába van kismillió statod meg fejlesztési lehetőséged, ez csak a szabadság illúzióját adja, ha a legtöbb combo használhatatlan.
Personal loot meg smart loot szintén egyértelmű szerintem. Van akinek ez bejön, nekem nem.
A történet nekem baromira fantáziátlan (direkt megnéztem a lore-t). Sokkal eredetibb lett volna valami prequel, mindjuk a Horadrimról vagy a Sin War-ról.
Nem vagyok nagy informatikus de maga a skillhasznalat nem inkabb az mmo beutes miatt alakult ennnyire CD-re? Marmint most kismillio jatekost dob egy szerverre ami valami alapjan nyilvan azert valtakozik dungeonbol kilepeskor vagy varosba portalaskor mittomen (mert gondolom nem az osszes platform osszes jatekosa van egyszerre es ott jelen).
Ha meg emelle mindenki spammelhetne a stroboszkop skilljeit amit nylvan az adott jatekos is megkap csomagban akkor a szervereket azonnal hazavagna? Ezt nyilvan itt a bme-n vagy elten vegzettek meg tudnak mondani jobban. Az en tapasztalatom az elmult evekben az ilyen jellegu jatekokkal ahol egyszerre sok ember van jelen ott az volt, hogy cd-s skillek voltak zomeben. En ezzel magyaraztam es mmo vonalnak tudtam be. (kurva nagy gamer azert nem vagyok ebben is fennall hogy rohadt rosszul gondolom.)
Marmint nyilvan mutatoujjal kurva gyorsan tudok klikkelgetni de azert egy kontrolleren nem sokkal lassabban tudom huzkodni a ravaszt es nyomogatni XBAY faszomtudja melyik gombol valamelyiket parhuzamosan vadul. Ezt ezert nem tudtam be konzolos betegsegnek.
Poti ivast mondjuk pont nem bannam ha pcn jatszanek akkor se azert ez a tp varosba-boltosnal ov feltolt-vissza tpn felett eljart az ido szerintem.
Nem vagyok endgamenel tehat nem tudom mi van a gyakorlatban ott, nekem egyelore kell celoznom vadul bone spearrel hogy vulnerable legyen a mob amelyiket szeretnem

Skillek teren nyilvan mindenki dps-re megy egy ido utan vagy egybol. Nalam meg a felfedezes varazsa van probalgatok minden szart es minden karaktert. (Hogy negativumot mondjak, pl. a szinte ingyen skillrezet nem tetszik, nincs tetje igy).
De ezek meg igazabol pont hogy minden egyes patchel orvosolhatoak vagy billenthetoek erre vagy arra. Szerintem ennek a jateknak a neve es a megmozgatott tomeg miatt (ill a d3 pofaraesese utan) van olyan -- vagy bizom benne hogy lesz olyan -- hatassal a blizzre hogy figyelemmel kiserjek es bele-belenyuljanak hogy ne legyen egyhangu es ne mindenki ugyanazzal az 1 builddel menjen.
Nyilvan nem meggyozni szeretnelek, csak tudom hogy kurva nagy diablos vagy/voltal es itt most kicsit ugy erzem van egy kicsit ilyen elvi ellenallas, hogy barhogy adjak ki a jatekot az szar. De ha rosszul gondolom sry nem veszekedni akarok veled
e: mobilrol irok a hibakert elnezest a faszom se tudja igy kijavitani az elirasokat es a hibakat
This post was edited by vtibor on Jun 13 2023 08:59am