Quote (-joey- @ 6 Jan 2014 11:25)
Nekem a tavalyi karácsonyi vacsora után volt hasonló. Asszonyéknál voltunk szenteste, el vagyunk szokva a házi koszttól, itt Pesten többnyire menzát eszünk vagy rendelünk pizzát (meg is vagyok hízva, mióta itt vagyok). Húsleves volt meg ilyen karácsonyi fogások, előtte ittam egy pohár házipláinkát, nem éreztem semmi rosszat. Aztán valami átcsaphatott, mert kaja után 10 perccel, hirtelen hatalmasat korgott a gyomrom, baromi hosszan, vagy fél percig, és éreztem, ahogy ömlik végig a beleimen a fos. Olyan szinten kellett összeszorítanom, hogy ne fossam össze magam, hogy már a prosztatám fájt, alig bírtam kiérni a WC-re. Ahogy ráültem már ömlött magától. Eleinte próbáltam adagolni, mert éreztem, hogy hangos lesz, de aztán úgy döntöttem jönnön aminek jönnie kell és irdatlan ropogás közepette fostam tele a WC-t. 100% biztos vagyok benne, hogy kint mindent hallottak belőle. Az egész aznapi kaja kijött belőlem. Egy órával később letoltam pár pohár Jägert és lenyugodtam.
A legrosszabb érzés az volt, hogy nem voltak előjelek, hascsikarás etc, egyszer csak éreztem, hogy zuhan végig bennem a fos, és iszonyatosan fájt visszatartani.
Ez a hallottak mindent kellemetlen emléket idéz bennem