Quote (Poczok @ Mon, Aug 6 2007, 06:32pm)
Quote (DeiTyPro @ Mon, Aug 6 2007, 07:31pm)
Quote (Poczok @ Mon, Aug 6 2007, 06:29pm)
Quote (DeiTyPro @ Mon, Aug 6 2007, 07:27pm)
Quote (k_pistee @ Mon, Aug 6 2007, 06:24pm)
na varjunk egy picit
az h ezt a szart megvetted cta 5/4/4 ert meg egy 3 fire 91 lifes amuert , np mert ez csak egy játék.... de pl ahogy látom te már három oldalon keresztul azon lovagolsz h Trader : Scammer Gold : Locked ez csak pár pixel amit azert kapott mert feljott egy baratja accjaval aki lopott 4xx fg t. meg ha tenyleg scammer lenne ( de nem az ) ahoz se lenne semmi kozod... a masik fele a dolgoknak ha most ő a te szemedben egy scammer .. egyik scammer miert scammerezi le a masikat ? hm ??? Ádám sose adott el duped cuccokat .... te csak a másikban látod a hibát ami nagy probléma , kiváncsi vagyok ha itt megkérdeznénk h kit szeretnek az itteniek tobbet téged vagy Ádámot lehet h ownolnad magadat
te itt megjőttél és azóta csinálod a műsort ami sztem mostmár elég unalmas.... ezen elgondolkozhatnál ... 
tevagy itt a király mert így irsz? és beugatsz mások vitájába
szánalmas hogyha
ő nemtud
velem beszélgetni 1 v 1 be
kell más helpje vagy mi ?..
nemkértem h irjon ide ez az o velemenye
tovabbra is aztmondom h talalkozni nem faszkalapokkal akarok hanem haverokkal bocs...
nem mersz kicsicsillag
maradjunk ennyibe
sőt aki nekem ugat
azzokkal is mernék találkozni
mert azthiszitek hogy itt vagytok valakik
o-k-é itt vagytok
deh életbe.
sehol bazdmeg sehol
köcsög köckák
am k_pisteeee
teh ilyen nagylegény vagy hogy ok nélkül vagy bizonyíték nélkül lescammerelsz vagy te ki a kurva anyád vagy? .
mostmár full ideg vagyok
najo akkor elismételem megin hatha felfogod
tovabbra is aztmondom h talalkozni nem faszkalapokkal
akarok hanem haverokkal bocs
de egyebkent te most nagy rl rulor vagy h berugsz naponta v mi?
nem tom miert hiszi az h csak ő olyan jó rl-ben

lehet h én is szeretem diablot ( ergo kocka vok

) de emelett nagyon jó rl-em van ,barátokkal etc^^ amugymeg akkora rul0r amugyse lennék, h
minden plázaqrwa tapadjon rám [yes, its an aim]
Ha tapadnának se kellenének az undorito " mennyunka diszkoba logjunkbe 12 évesen drogozzunk aztan baszassuk meg magunk röhögjük ki a korunkbelieket aztán basszunk megint 30 évesekkel" assddsadsad