Quote (MarcusD @ Aug 31 2019 05:43pm)
ahhshit
lehet akkor csak hagyom a picsába, nekem már lichkingben is szenvedés volt a leveling, ez valszeg nem nekem való
ha leszarod a levelinget akkor fogsz egy guideot, ha rosszul csinalsz mindent amit csak lehet meg akkor is ~5 nap /played alatt lvl 60 leszel
az meg full kazsual jatek mellett se több 3-4 honapnal
Quote (cowding @ Aug 31 2019 06:39pm)
Azert eleg feelinges h minden tele van emberrel, jobbra balra invelnek, whispelnek h nem tankolod e le ezt meg azt, alkudozol a craftra etc
Nem csak a vanill a nagy plussz most hanem az embertomeg akit bevonzott meg h mindenki probal funolni
Hordasokkal is contested areaba oljuk egymast 1-2 respawnig de utana nem campeli a hulladat 2 evig meg a lvl 40 gyerek se üt le altalaban ha futsz el mellette
en meg csak nem is a legmagasabb pop szerveren kezdtem, de igy is nyüzsges van mindenhol, egy perc alatt talalok akarmilyen questre/dungeonra csapatot, szerintem mar csak ezert megeri jatszani most, attol függetlenül hogy tervezi-e folytatni az ember a jatekot utana
hordaval elsö talalkozasom 10 masodperccel azutan volt hogy betettem a labamat ashenvalebe, jött velem szembe 3 shaman ghost wolf, el is engedtem a billentyüzetet