Quote (BmA_BeMyAngel @ 31 May 2015 21:11)
wat XD
attól még hogy levideózta a már pubertáson átesett tulajdonképpen nemileg érett nőstény egyedeket és gyönyörködött bennük, attól még nem biztos hogy megerőszakolna bárkit. ha voltak közöttük szépek akkor valószínűleg énis megnéztem volna őket
nem eloszor lattuk ezt a format (hogy ezt csinalja, de ennyire undoritoan meg nem volt "szerencsem"), szerintem elegge devians viselkedesre vall, hogy 4x evesen 1 oran keresztul veszed csopogo nyallal a tizeneves fruskakat, raadasul mindezt feltunoen (innen is latszik, hogy a csavo egyszeruen beteg).
azt is kibaszottul creepy beteg fasznak gondolom, aki ugyanezt megcsinalja 20+-os csajokkal (segg melle berakni kamerat, szoknya ala etc), de ez szerintem mar a pedofilia hatarait surolja.
Quote (BmA_BeMyAngel @ 31 May 2015 21:15)
meg azis lehet hogy nem is a seggüket vette, hanem mondjuk köztük volt a lánya akit videozott hogy meglegyen később családi videónak. teljesen kár ilyenen felbaszni magad bence :S
tobb mint egy oran keresztul nagyjabol 20+ lanyt vett fel, 13-tol kezdve, nem mondd mar hogy ez nem beteg. itt lakik az utcankban, ket 5 eves fia van. egyik sem a lanya volt.
This post was edited by ecneB on May 31 2015 01:20pm