Quote (Cpt_Ghost @ Jul 13 2017 08:08am)
De amugy en tenyleg kivancsi vagyok mitol jo ez a game
Kb arma 1 grafikaja van
Third person
Meg abbol az arna modos zombis jatekbol atvettek ezt a lootolast
Halalra untan magam az osszes gemplej videob
szerintem normális grafikája van, jobb mint az arma 2 nek hidd el mert azzal is sokat játszottam

és én médiumon tolom, tudnám talán highon is de pld cs:go-t is mindenki full low grafikán játszik aki nem fasznoob hiába van 2 gtx 1080 a gépébe. csak mert 100 emberrel fps-t nem azért játszol általában h hude geciszép (pld planetsidenál jobb grafikája van AMNUGY)
van first meg third person nézet is, e mellett 4 különböző módon célozhatsz ami azért nem mindegy mert itt ténylegesen a torkolatbol jön a golyó és ha balfasz vagy akkor nem lősz ki a fedezék mögül
lootolás az egyik fő taktikai dolog amin folyamatosan pörögnöd kell, ha olyan helyre mész ahol várhatóan sok a military loot oda valószinűleg mások is mennek, ha csak eldugott helyekre ugrasz ott valszeg nem lőnek agyon 5 percen belül ha balfasz is vagy de ritkább a jó loot
aztán futsz a kör elől, közbe még el kell döntened hogy kilootolod e azt ami szembe jön (mert még x dolog hiányzik) vagy nem fontos annyira ami kell még, ha ugy döntesz kilootolod fosol hogy a) kempelik a házat/környékét b ) meglát valaki amig te odamész és levadász/a kör tol más embereket is és hozzád hasonlóan rámennek a házra
és duoba/squadba pedig rendesen flankolni meg covering firezni kell meg bármi amit ugy irl gondolnál hogy kell egy ilyen helyzetben