Quote (Baleee @ 15 Mar 2010 14:07)
Nekem belefér!

De am lehet ilyen 40-60kmes táv is. Bár már nem biztos, mert kurvarég bicóztam, pláne hosszabb távot.

No mind1, majd ventolinozok.

Ellenben akkor lehetne sátorozósat is ilyen 3 naposat, amikor már jobb idő lesz. >.<
Viszont arra csak tényleg az jelentkezne aki nem mondaná le uccsó pillanatba ilyen semmi szarokra hivatkozva.. ^^
nem akarlak elkeseríteni, de előre lebeszélt pub tali=fail, mármint ami ilyen mennyiségű szervezést igényel, és nem olyan hogy "megyünk oszt ahányan leszünk iszunk".
Priv borgácsierent is necces volt összehozni, Edének és faterjának rengeteget köszönhetek ez ügyben. Motyó, megfelelő idő, megfelelő hely, megbízható emberek akik el is jönnek 97%ba... Majd lehetetlen.
Balcsi: ezt minden évben megpróbáljuk haverekkel, akármennyi időt szántunk rá, soha nem jött össze. Lehet, mert csak ekkor bicózunk az évben és eléggé fosul megy, vagy lehet mert elisszuk az egészet (#35. post képe pl), vagy mert valakinek a tesco bringa felmondja, passz.

Lényeg, hogy nem jön össze. Balcsi körútra emiatt sem mennék jsp-vel btw, ez amolyan hagyomány cimborámékkal.

Mellesleg ja, motivációt is nehéz lenne belőni ennyi féle-fajta ember között: ki az aki inkább csak tekerne 30 km-t és sátor+bebaszás, ki az aki "sportszerűen" bringázik és nyomni akar 80+km-t lejtőn fel, etcetc.
Szóval én aszondom hogy sok szerencsét, ha kell help és ráérek szívesen megyek/segítek, de fixen nem mondom előre hogy okj.