d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Együtt 2014 > Téma
Prev11112131415Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Jun 16 2013 09:57am
Quote (anyd @ 16 Jun 2013 16:55)
Oké sejtettem hogy nem fogok egyértelmű választ kapni a dologról, tehát összefoglalnám amit beleolvasgattam a topicból, laikus szemmel:

Bajnai libatolvaj
jobbik ostoba nácik
mszp komcsik
fidesz  önkényuralom lól

hát így nem győztetek meg egyikről sem

majd Balatonon egy honap mulva! Ezt nehez igy gepelt formatumban.
Member
Gold: 343.00
Jun 16 2013 09:58am
Quote (anyd @ Jun 16 2013 03:55pm)
Oké sejtettem hogy nem fogok egyértelmű választ kapni a dologról, tehát összefoglalnám amit beleolvasgattam a topicból, laikus szemmel:

Bajnai libatolvaj
jobbik ostoba nácik
mszp komcsik
fidesz  önkényuralom lól

ne szavazz senkire, senkit nem érdekel senki nyomora
itt egyesegyedül te vagy aki tehetsz saját magadért

fos az egész

Member
Gold: Locked
Jun 16 2013 09:59am
Quote (josheide @ Jun 16 2013 05:51pm)
A szellemi toke, es jelentos infrastruktura tovabbra is nyugaton osszpontosul. Persze a helyzet biztos kiegyenlitodik kicsit majd az elkovetkezo evekben, de nem hinnem, hogy annyira hatterbe szorulna a nyugat.

Addig biztosan nem, amig az Usanak van a legjobban felszerelt/legkorszerubb es legnagyobb hadserege a vilagon, de ezt ki kell hasznalniuk, mert semmi tartalekuk nincs
Member
Jun 16 2013 10:01am
Quote (anyd @ Jun 16 2013 05:55pm)

Bajnai libatolvaj
jobbik ostoba nácik
mszp komcsik
fidesz  önkényuralom lól

Nem sok jelentosege van, egyebkent valoszinu a Fidesz megnyeri a kovetkezo valasztasokat is, mert a tobbseget mindig is at lehetett baszni az ilyen rezsicsokkentes fele huzasokkal, es most nincs az mint 2010-ben, hogy az ellenzek oriasi tobbsegben lenne
Member
Jun 16 2013 10:02am
Quote (championmath @ Jun 16 2013 03:59pm)
Addig biztosan nem, amig az Usanak van a legjobban felszerelt/legkorszerubb es legnagyobb hadserege a vilagon, de ezt ki kell hasznalniuk, mert semmi tartalekuk nincs

amúgy nem is értem miért hiszik azt egyesek, hogy nem lesz háború

mi a francnak fektetnének ennyit az államok abba, hogy erősítsék a hadseregeiket?!
passzióból?! :XD
mert nem tudnak már mire költeni?! :XD

néztem minap egy ilyen videót, ahol az országok hadereit mutogatták be ahogy így gyakorlatoznak, repkednek etc
ha másért nem is; azért lesz háború, hogyha már ennyi pénzt beleöltek a dologba hát legyen kihasználva egy kicsit.. az meg, hogy a piacokat is újra szeretnék osztani az meg legyen csak hab a tortán
Member
Gold: 5,390.00
Jun 16 2013 10:04am
Quote (championmath @ Jun 16 2013 05:01pm)
Nem sok jelentosege van, egyebkent valoszinu a Fidesz megnyeri a kovetkezo valasztasokat is, mert a tobbseget mindig is at lehetett baszni az ilyen rezsicsokkentes fele huzasokkal, es most nincs az mint 2010-ben, hogy az ellenzek oriasi tobbsegben lenne

Arról nem is beszélve, hogy átalakították a szavazói rendszert, és hogy a választást felügyelő bizottságot is 100%-ban fideszesek alkotják.
Member
Gold: 206.00
Jun 16 2013 10:04am
Quote (Senee @ Jun 16 2013 06:02pm)

mi a francnak fektetnének ennyit az államok abba, hogy erősítsék a hadseregeiket?!

néztem minap egy ilyen videót, ahol az országok hadereit mutogatták be ahogy így gyakorlatoznak, repkednek etc
ha másért nem is; azért lesz háború, hogyha már ennyi pénzt beleöltek a dologba hát legyen kihasználva egy kicsit.. az meg, hogy a piacokat is újra szeretnék osztani az meg legyen csak hab a tortán

hallod én nagyon szívesen elolvasgatom az agymenéseidet, de ezek az idióta smileyszerűségek miért kellenek bele? nekem ez a kurva idegesítő
Member
Jun 16 2013 10:08am
Quote (Senee @ Jun 16 2013 06:02pm)

A haboru mindig a legjobb befektetes, a nagy valsagokbol mindig a haboru hozta ki az orszagokat
Member
Jun 16 2013 10:09am
Quote (Jancsipapa @ Jun 16 2013 04:04pm)
hallod én nagyon szívesen elolvasgatom az agymenéseidet, de ezek az idióta smileyszerűségek miért kellenek bele? nekem ez a kurva idegesítő

ha szerinted ez csak agymenés és lófasz realitásalapja nincs, szóval úgy ahogy van hülyeség; akár blokkolhatsz is és akkor nem kell agymenések olvasgatására költened a drága időt

a smiley csak úgy jön
a tehetetlenség miatt
hogy mindenki mást mond
mindenki igaznak hiszi a saját maga szarát
és a nagy demokráciában még a hülyéknek is szavuk van
és a hülyék meg téged tartanak hülyének, ha megpróbálod elmagyarázni nekik a saját nézőpontodat
mert az ofc nem úgy van
midnenki geciokos és mindenki mindenhez ért X:DXD:
mégse tartunk sehol se
és mindenki scak sanyarog

szar az egész úgy ahogy van
és azért a sok XD:X:XD:XD:XD:XD:D
mert beleszarok a szarba

remélem meghalok álmomban vagy megnyerem a lottót
szilveszterkor már kértem a jóistent, hogy valamelyiket legyenszíves teljesítse
de aztán később rájöttem, hogy szilveszterkor nem kérni szoktak, hanem fogadalmakat tenni :YXD:XDXD:
de milyen fogadalmat tegyek én
hogy kidolgozom a belem hogy meglegyen a kajám+fedelem meg wowozhassak!? X:D:XD
gg

fos az egész

szarok bele
Member
Jun 16 2013 10:11am
Quote (Senee @ Jun 16 2013 06:09pm)
ha szerinted ez csak agymenés és lófasz realitásalapja nincs, szóval úgy ahogy van hülyeség; akár blokkolhatsz is és akkor nem kell agymenések olvasgatására költened a drága időt

a smiley csak úgy jön
a tehetetlenség miatt
hogy mindenki mást mond
mindenki igaznak hiszi a saját maga szarát
és a nagy demokráciában még a hülyéknek is szavuk van
és a hülyék meg téged tartanak hülyének, ha megpróbálod elmagyarázni nekik a saját nézőpontodat
mert az ofc nem úgy van
midnenki geciokos és mindenki mindenhez ért X:DXD:
mégse tartunk sehol se
és mindenki scak sanyarog

szar az egész úgy ahogy van
és azért a sok XD:X:XD:XD:XD:XD:D
mert beleszarok a szarba

remélem meghalok álmomban vagy megnyerem a lottót
szilveszterkor már kértem a jóistent, hogy valamelyiket legyenszíves teljesítse
de aztán később rájöttem, hogy szilveszterkor nem kérni szoktak, hanem fogadalmakat tenni :YXD:XDXD:
de milyen fogadalmat tegyek én
hogy kidolgozom a belem hogy meglegyen a kajám+fedelem meg wowozhassak!? X:D:XD
gg

fos az egész

szarok bele

lol
Go Back To Magyar Topic List
Prev11112131415Next
Add Reply New Topic New Poll