Quote (bazdmegmarnemtudom @ Aug 16 2021 02:07pm)
tapbol kicsit nagyobbat vennek, ha vmi bika vgara valtanal. vagy 80+ gold/ plat vagy tobb watt. az a tap markaja nemtudom mennyire jo.
haz gecidraga, de lehet megeri. en ilyen 20-30 k huf kozott vennek hazat, folotte akkor kell, ha vmi tuning a tema (vagy mastol melegszik)
ps kacsacsor oprendszert venni es nem lekalozkodni valahonnan
casebol osszerakos site-on ez volt a legbasicebb amit engedett valasztani, tapbol tudsz ajanlani valamit? tenyleg nem ertek hozza
Quote (Vismajor @ Aug 16 2021 02:41pm)
Ezt a koronat en nem nem vagom de,
Eloszor leirod h foleg a jo videokari miatt vennel komplett configot, aztan venni akarsz egyet eg 1660ti-val?
A 650w nem lesz eleg ha 4k jatekra akarsz kesobb nvidia karit venni. Max 3060ti nvidia vonalon es abbol nem lesz 4k gaming.
Raadasul meg kell nezni milyen belso van a TUF-ban mert nyilvan nem saját.
A monitorok mar megvannak? Mert ket 4k monitort barmi elvisz ami modern de ha jatszani is akarsz 4kban akkor kell loero.
Az rajtad es pénztárcádon múlik h milyen procit es alaplapot választasz, azt te is tudod h ennel vannak sokkal racionálisabb választások, foleg AMD vonalon.
Viszont habar intelnel nem annyira fontos, meg mindig sokkal jobban jarsz 2x16gb rammal mint 1x32gb.
AOE jatekviztol egy rendes leghutes valószínűleg jobban es csendesebben kezelni az i9et.
A caset nem ismerem, eleg drágának tűnik. Ennyiert lehetne benne eleg venti h ne kelljen pluszban venni kelljen.
Eredeti windowst vehetsz itthonrol is es nem fog ennyibe kerülni sztem
10 korona ~ 1 euro
1 4K monitor van eddig, nem feltetlen elvaras, hogy a legujabb jatekokat is meghajtsam vele 4kban. Inkabb ha feldugom ra a 4-ks TV-t, akkor lehessen filmet nezni + gamelni egyszerre, nem tudom mennyire megterhelo ez
AMD ki van zarva reszemrol, macbookomban M1 chip van es nagyon sok fejfajast okoz munkaban. Nem tudom mi a szitu ilyen teren az AMD-s dolgokkal, de nem is akarom megtudni.
Huteshez nagyon nem ertek, zaj nem zavar, ami jobban huti az johet.
GFX-bol azert ezt raktam bele, mert ez van raktaron, ami nem kerul meg egyszer ugyan annyiba, mint a teljes setup (ketszer ennyiert meg vennek egyet, 5-szor ennyiert mar nem). De ebbol majd lehet upgrade fel even belul, ha asszonypajtas is jovahagyja budget szempontbol.