Quote (Saenchai @ May 2 2011 02:56pm)
de azt beleszámolod,amit otthon eszel?
Igen

Quote (beni @ May 2 2011 02:57pm)
Hát. Nálunk van menza, ami a környékbeli kajáldák közül a legolcsóbb és 830 ért kapsz leves + főétel kombót. Reggelire szendvics vagy műzli, vacsorára szendvics, tojás, műzli, vagy valami hasonló...
Igaz, hogy sokszor eszem ilyen előrecsomagolt 500 forintos szendvicset, amiket kis hűtőpultokban árulnak a boltokban, de például nem eszem csokit, chipset meg ilyesmit. Ha kicsit jobban odafigyelnék és előre bevásárolnék/magamnak csinálnám a kaját, akkor tudnék faragni a dolgon, de én 500 forintból csak akkor jönnék ki ha otthon főzött rizst ennék.
azért ebből jócskán le tudnál faragni szerintem, de nem szólok bele

Quote (Vismajor @ May 2 2011 02:57pm)
De te most arról beszélsz, hogy egyedül vagy, és eltartanak, és még iskolába jársz. A felnőtt léttel jönnek a fizetnivalók is. Jelenlegi környezetemben 6kból is elélek, mert nem kell fizetnem semmit, csak a jólétemet. De gondolj bele, hogy a kocsi az 30-40k körül vna havonta ritka használat mellett, a vízszámla 2 hónapra 18 ezer forint, a villany egy hónapr 18, télen akkor még gáz. És akkor még dohányzol, az legyen 700 ft naponta, még cipőt kell venned, még ballagási csokor, még jogositvány, még egy burgerezés(2k) mozi, etc. Normális élet, és iszonyúan drága...
És én akkor most itt egy átlagos, sőt, visszafogott életet festettem le
és a kaját nem is számolom
Ügyesen kell csinálni, és akkor nem kell mindenre ennyi pénzt költeni