Quote (Inakwo @ 2 May 2011 10:37)
na nem akarok uj topikot nyitni
valoszinuleg uj telot kell vennem mert már nagyon rossz a régi
több félében gondolkodok plz seggitsetek tapasztalatokkal:
HTC wildfire
Nokia c3-01
Nokia C7
Samsung Ace
Nokia X8 8GB
kb ezek vannak az elképzeléseim között
A HTC kizárva a gyenge kijelző és a vas miatt (ami mellette szólhat az a sense).
A c3-01 szerintem ronda, akkor már c3-02 (habár ez egyéni vélemény) és talán egy kicsit drága készülék, de ettől független ha csak a telefonálás a fontos akkor jó vétel lehet.
A Nokia C7nek egyedül a hibája a szar fixfúkuszos kamera, ramaty és elavult symbian (aminek 1-2 év múlva annyi a támogatásának), viszonylag kis felbontás, és ehhez képest magas ár... (ettől független nem rossz készülék, megvan a nokia minőség de az áráért másfelé kacsingatnék).
A samsung ace egy jó kis iphone 4 koppintás, egyébként egész jó telefon, a listádból ez a legajánlhatóbb.
A Nokia X8 a nokia első kapacitív kijelzős telója, de még a régi s60v5 symbiannal ami fail. Annak idején amikor bejött az érintős mánia újítani kellett valamit a nokiának és az akkori v3fp2-es rendszert érintőssé tették... viszont alapvetően nem arra lett kitalálva a symbian. Sok vért fogsz szenvedni ha ezt a készüléket választod...
Quote (Vismajor @ 2 May 2011 14:37)
asisaid, nem vagyok gazdag, sőt, inkább csóró, de 100k sajnos már nem nagy pénz.
Bementünk a metroba, csak kaját vettünk, meg egy cipőt(3,500) és otthagytunk 32k-t...Csak kajára....
nem a faszt nem, több mint 1 havi fizetés
Más: én ha dolgoztam nyáron szerintem veszek egy Galaxy S2-t, bár a full műanyag még mindíg nem tetszik. Na meg kivárom milyen támogatottsága lesz programilag. Szerintem ez elődjében már nem is érdemes gondolkodni.
Quote (anyd @ 2 May 2011 14:50)
Nekem a havi ~51 ezer kajálásod a sokkoló, mit eszel te ?:O
kb egy normális minőségű étkezés havi 60ból jön ki (napi fél kiló csirkemell meg stb...)
This post was edited by fahrii on May 2 2011 07:54am