d2jsp
d2jsp Forums > Diablo 3 Discussion > Error With Blizzard App > Can Som1 Help Plz ?
12Next
Add Reply New Topic New Poll
cranium-sf
#1 Dec 13 2017 12:05pm
Group: Member
Posts: 23,456
Joined: Mar 30 2005
Gold: 1,695.00
When i try to lauch blizzard app on windows computer , is get a error :
The application encountered an unexpected error

with following code at the bottom : 7A21011D-D96D-47B2-A8AF-49AC86EBDD53

already try'd uninstal and installed it back on my pc , nothing is fixed with this .

any1 else got this issue? and any1 know how to fix?
The_Outsider
#2 Dec 13 2017 02:20pm
Group: Member
Posts: 7,345
Joined: Dec 10 2007
Gold: 2,893.43
you on Asia HC?
cranium-sf
#3 Dec 13 2017 03:30pm
Group: Member
Posts: 23,456
Joined: Mar 30 2005
Gold: 1,695.00
Quote (The_Outsider @ Dec 13 2017 08:20pm)
you on Asia HC?


europe ,
but i have try'd somthing and now its even more weird :p

i have on my pc 2 user accounts , 1 main that i always use , and one backup incase my main account gets corrupted so that i dont lose acces to my pc if that happens .
the backupaccount has never been used yet ,

now out of last hope i logged in to that backup useraccount , launched bnet and everything works completely fine .
yet on my main account i can t even launch the bnet launcher .

so it has to do somthing with the pc useraccount , al tho ~15 hours ago everything worked .
Atranaxia
#4 Dec 13 2017 03:53pm
Group: Member
Posts: 8,722
Joined: Mar 22 2008
Gold: 171.75
are u sure its not asia hc?
the same happened to me in vanilla asia hc
cranium-sf
#5 Dec 13 2017 03:58pm
Group: Member
Posts: 23,456
Joined: Mar 30 2005
Gold: 1,695.00
Quote (Atranaxia @ Dec 13 2017 09:53pm)
are u sure its not asia hc?
the same happened to me in vanilla asia hc


100% sure i m europe.

how did u manage to fix this?

This post was edited by cranium-sf on Dec 13 2017 03:58pm
ouefnut
#6 Dec 13 2017 04:21pm
Group: Member
Posts: 8,810
Joined: May 27 2013
Gold: 3,102.00
Quote (cranium-sf @ Dec 13 2017 05:58pm)
100% sure i m europe.

how did u manage to fix this?


https://us.battle.net/support/en/article/34721
usually fixes all bnet app errors.
Reset
#7 Dec 13 2017 11:35pm
Group: Member
Posts: 61,558
Joined: Nov 28 2007
Gold: 5,405.10
reinstall again
Atranaxia
#8 Dec 14 2017 11:10am
Group: Member
Posts: 8,722
Joined: Mar 22 2008
Gold: 171.75
Quote (cranium-sf @ Dec 13 2017 09:58pm)
100% sure i m europe.

how did u manage to fix this?


I bought the necromen and everything was okey after that
soulzek
#9 Dec 14 2017 04:42pm
Group: Member
Posts: 6,147
Joined: Jan 5 2003
Gold: 1.00
Warn: 20%
Quote (Reset @ Dec 14 2017 01:35am)
uninstall forever


yes correct
cranium-sf
#10 Dec 15 2017 01:53pm
Group: Member
Posts: 23,456
Joined: Mar 30 2005
Gold: 1,695.00
Quote (ouefnut @ Dec 13 2017 10:21pm)
https://us.battle.net/support/en/article/34721
usually fixes all bnet app errors.


you sir , are a hero !

amazing how a forumuser can help me out 10 times bether then 2 blizzard admins can , those lazy f..cks
Go Back To Diablo 3 Discussion Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll