v1.0 :
Hahahahaha.

Úgy látszik túl sokat/gyorsan csatlakoztam az oldalra, ezért kaptam egy bant, de újracsatlakozás után megint engedi használni az oldalt, úgyhogy nem para ^^.
Lehet majd valahogy IP-t kell resetelni (?) progin belül néhány használatonként, vagy kipróbálom, hogy más nevekkel joinolok, hátha az is megold valamit .. Igazából ötletem sincs miért csinálta, mert elvileg ugyan úgy "emberként" veszi észre az oldal a programot, úgyhogy nem tudom mi lehetett a bajuk, de majd írok nekik emailt ezzel kapcsolatban.
Elértük az 1.0-t, ami mondjuk kicsit túlzás, de mindegy, most már ez lesz az 1.0, úgyhogy összegzem mit tudunk eddig :

Beírod az accodat, ha nem vagy játékban, akkor csak kiírja, hogy nem talált semmit, space-t kezeli a felhasználónévben, speciális karakterek meg ugyanúgy élnek itt is, mint a játékban, úgyhogy azokat nem kellett kezelni.

Ha pedig játékba vagy, akkor kidobja a két team adatait.
Ezek után majd jön az, hogy több adatot szedünk majd össze, javítunk a kinézetén, meg azon gondolkodtam még, hogy counterpickeket, meg hasonló egyéb dolgokat is belerakok majd külön kis alprogramként.